Er is nog geen toestel uitgegeven met Windows Mobile 6.5 maar nu al zijn er wat dingen over Windows Mobile 7 gelekt. Op de website Linkedin hebben een paar mensen hun mond open gedaan.

microsoft-windows-mobile-6De belangrijkste feature die mij opviel was dat Windows Mobile 7 handschrift herkenning zou krijgen. En dat is in mijn oren slecht nieuws omdat, dat zou betekenen dat Windows Mobile 7 stylus ondersteuning zou krijgen.  Maar laten we niet te snel concluderen omdat het ook kan betekenen dat er handschrift herkenning is wanneer je bijvoorbeeld een foto maakt van een kaartje en die data meteen verwerkt kan worden in Windows Mobile.

Daarnaast word er gezegd dat er accelerometer en kompas ondersteuning is. Wat mij eigenlijk wel logisch lijkt gezien het feit dit steeds meer in toestellen voorkomt.

Verder wordt er nog bevestigd dat er een betere media ondersteuning komt. Niet een hele grote verrassing maar het is naar mijn mening goed om te weten dat Microsoft steeds meer moeite doet om het OS aanlokkelijk te maken.

Dit zijn slechts een paar van de dingen die worden genoemd en voor de volledige lijst moet je op de website wezen van de UXevangelist Waar een behoorlijk lijstje staat.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.