Dell.jpgEen jaar geleden kondigde Dell al aan dat ze de 25.000 BlackBerry's welke in het bedrijf gebruikt werden gingen vervangen. Maar ze zijn nu duidelijk goed op pad.

Duidelijk genoeg gingen de dingen niet zoals Dell ze aanvankelijk had gepland. Sowieso hadden ze al een stap naar achteren gedaan wat betreft de markt van smartphones. Maar ook het vervangen van de BlackBerry’s bleef nog achter.

Nu we echter een jaar verder zijn lijkt het plan van Dell langzaam maar zeker vorm te krijgen. De globale leider van  Dell op het gebied van informatie Robin Johnson zegt dat wereldwijd meer dan de helft van het totaal van 30.000 BlackBerry’s is vervangen voor één van de eigen Windows Phones.

Meneer Johnson zegt zelf: “Dell used to be a 100 percent BlackBerry shop” maar het gebruik van hun eigen Windows Phones gaf hun “the best coverage and best rate”.

Een van de andere redenen waarom ze ervoor kiezen hun eigen Windows Phones te gebruiken is omdat ze op die manier hun kosten basis beter kunnen beheren. Ook hopen ze met hun eigen telefoon de innovatie binnen het bedrijf aan te wakkeren omdat ze toch met hun eigen werk werken.

Enigszins ironisch blijft het wel. Er komt waarschijnlijk geen vervanger van Dell’s eerste (en enige) Windows Phone toestel. Wat op de lange termijn weer zou betekenen dat ze vervangers van de Venue Pro moeten gaan halen bij een eventuele concurrent.

Meer erover is te lezen bij de Australian (Engels)

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *