De eerste lading Microsoft Surface-tablets die online bij Microsoft besteld konden worden, is reeds uitverkocht. Dit maakt het bedrijf uit Redmond bekend op hun website. Uiteraard is het niet bekend wat de initiële productie was van de Surface-tablets en of dit meer een marketingtruc is, maar het is bemoedigend dat er veel vraag aan het begin van deze nieuwe productcategorie is van Microsoft.

Na de TabletPC's van vroeger, een waar nicheproduct, is het nu tijd voor het grote werk bij zowel consumenten, met Windows 8 RT-tablets en bij de zakelijke markt met Windows 8 Pro-tablets. Microsoft's beslissing om zélf hardware te produceren is een vooruitstrevende, gezien het feit dat het bedrijf nooit erg succesvol was geweest met bijvoorbeeld de Zune-mediaplayer maar wél met de XBox.

De pre-orders die gedaan konden worden voor de eerste lading Surface RT 32GB-tablets zijn momenteel allemaal aangenomen, en Microsoft heeft laten weten dat alles vooralsnog uitverkocht is. Het heeft niet laten weten wat de hoeveelheid was die in de initiële lading zat. De lading is de eerste dag gelijk uitverkocht geraakt. Mensen moeten nu 'drie weken wachten' voordat de volgende ladig beschikbaar komt.

via

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *