Autosport liefhebbers opgelet: alles over het huidige Formule-1 seizoen bij de hand op je smartphone! Xda wist te melden dat deze app voor Windows Mobile nu beschikbaar is, maar wat verder graven leert dat deze app ook beschikbaar is voor de andere grote platformen Android (ook Honeycomb), iPhone en Windows Phone 7.

De applicatie F1 2001 Live biedt je alle informatie over het Formule 1 circus wat dit zeizoen weer over de wereldwijde circuits trekt; zoals live rondetijden en posities, ranglijsten, circuit info en veel veel meer. Kortom; gewoon alles wat je wil weten. De Live informatie is ook erg mooi om tijdens de race van alles op de hoogte te zijn, ook wat de camera’s (nog) niet zien.

Ik kwam dit tegen op de portal van xda-developers, waar het werd aangekondigd voor Windows Mobile. Even verder kijkend op de site van de ontwikkelaars, kom ik er achter dat deze applicatie ook beschikbaar is voor Windows Phone 7, iPhone/Pad, Android en ja zelfs Honeycomb Android. Voor Windows Mobile is deze gratis, en voor Windows Phone 7 kost de app 0,79 pond (helaas geen trial beschikbaar). Wat en of de iOS en Android versies iets kosten, heb ik zo gauw niet kunnen vinden, maar daarmee reageren jullie vast wel op dit topic.

Meer informatie over deze app en zijn verschillende versies kun je vinden op de website van de maker, en daar vind je ook meer info over waar en hoe te downloaden. Een korte samenvatting over de app van de site Innova:

The Global Sports is the new sports brand specialized on mobile applications.  F1

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *