Het mobiel delen van foto’s wordt steeds toegankelijker. Facebook wil er zelfs een aparte applicatie voor maken, waarbij mensen mobiel gemaakte foto’s op een iPhone of iPad meteen op hun Wall kunnen posten.

Natuurlijk zijn Instagram en Hipstamatic populaire applicaties. Veel van deze foto’s, al dan niet bewerkt door middel van de gave filters die deze programma’s beschikken, vinden hun weg naar Facebook. Ook Daar moet een graantje in mee te pikken zijn, was waarschijnlijk de gedachte van Facebook. Ook apps als Path (delen van foto’s met vrienden) en Color (kijken naar gemaakte foto’s van mensen om je heen) zijn populair.

Met het lanceren van een fotoapplicatie speciaal voor Facebook wil het bedrijf een applicatie op de markt zetten die alle bovenstaande foto apps bij elkaar brengt. Facebook zou voor de nieuwe (nu nog geheime) applicatie de naam ‘Hovertown’ of ‘WithPeople’ in gedachten hebben. De screenshot rechts is ervan al uitgelekt.

Nou, binnenkort Facebook ook aan de fotoapplicatie?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *