Wat zien we daar over het web vliegen? Het is een foto van de Microsoft Lumia 1330 die eraan zit te komen! Inclusief een huge scherm en een flinke camera van 14,1 megapixels. Well, that’s a big deal: de camera van z’n voorganger Lumia 1320 telde maar 5 megapixels. De afbeelding dook op vanuit China en laat ons een telefoon zien zonder behuizing en batterij. Er zijn een aantal specificaties op gezet, weinig nieuws aangezien er eerder al een benchmark uitlekte.

Specificaties

Er komt een flink 5,7 inch HD-scherm mee met een resolutie van 720 bij 1280 pixels. De pixeldichtheid is 258 pixels per inch, wat relatief laag is.De camera is met zijn 14,1 megapixels en Carl Zeiss-lens (PureView) just..wow. Maar de processor heeft weinig verrassends in zich. Dit blijft gewoon de Snapdragon 400 quad-core-processor met 1 gigabyte aan werkgeheugen.

Het blijven geruchten

gekleurde lumia'sEerder lekten er al foto’s waarbij een heel gekleurd scala aan nieuwe Lumia-telefoons te zien was. Deze hadden dezelfde afgeronde hoeken als de Lumia 1320.  Ook ziet de cameralens er groter uit en is de flitser naar de andere zijde verplaatst.

Uiteraard blijven dit allemaal geruchten. Is het wel de opvolger van de Microsoft Lumia 1320? Microsoft houdt de kaken stijf op elkaar. De komende weken zullen we het zien!

Note: de foto bovenaan dit artikel is van de Nokia Lumia 1320.

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *