RIM is bezig met de nieuwe generatie BlackBerry-toestellen en -besturingsysteem. Deze wordt ook wel eens de 'Windows Phone-killer' genoemd, met name omdat men ervan uit gaat dat Android en iOS te ver voorop lopen om door RIM beïnvloed te worden. Een Vietnamese site heeft nu meer foto's uitgelekt van de hardware die de nieuwe BlackBerry moet gaan worden.

Te zien is dat er een heel strak toestel op de tafel ligt bij de site tinhte.vn, die eerder betrouwbare lekken hebben gehad van topmodellen van verschillende fabrikanten. RIM zegt met dit toestel vaarwel tegen de QWERTY-candybar design, en focust zich meer op een – ja, laten we het maar zeggen – iPhone'esque uiterlijk. Of dit gaat lonen moet nog maar gaan blijken.

 

RIM is qua marktaandeel behoorlijk gezakt het afgelopen jaar, en interne leiderschapsproblemen gekend. De volgende generatie BlackBerry-producten zal het maken of breken van dit Canadese bedrijf betekenen: als het geen succes wordt, gaat RIM ooit-concurrent Palm-achterna in de geschiedenisboeken…

Bron

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.