Toch goed nieuws voor HTC Desire bezitters. Er komt ondanks eerdere berichten wel een Android 2.3 (Gingerbread) update voor dit model.

De HTC Desire zou volgens eerdere berichten geschikt zijn voor een update naar Android 2.3 maar nu blijken er toch problemen te zijn. De HTC Sense UI wil in combinatie met deze update niet goed werken op de HTC Desire.

Volgens Tweakers is er maanden gewerkt aan de update die er dus niet zal komen en als reden wordt het interne geheugen genoemd. De HTC Desire zag het daglicht in April 2010 en kreeg van ons een dikke 9.

Uiteraard kun je wel nog zelf aan de slag met de zogenaamde custom ROM’s maar menig gebruiker had liever een “gewone” update gezien naar Android 2.3. Voor diegene die zich niet willen wagen aan dergelijk “root” acties moeten het dus doen met Android 2.2.

Update: Het blijkt dat HTC toch een manier heeft gevonden om Android 2.3 goed werkend te krijgen aangezien de Gingerbread update er toch gaat komen! Goed nieuws,maar waarom dan toch eerst een aankondiging dat het niet ging gebeuren……..??

geen

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *