Nadat Nokia twee low-tot-mid end devices heeft gelanceerd op MWC 2013, staan alle ogen weer gericht op HTC. Waar de HTC 8X en 8S voortrekkers waren van Windows Phone 8, is er een grote kans dat de opvolger van deze toestellen een voortrekker is op een geavanceerdere versie van Windows Phone 8 genaamd de GDR2-update.

De GDR2-update, is een kleine update vergelijkbaar met de Portico-update die recentelijk is uitgerold, en is veel kleiner dan de geruchtmakende ‘Blue’ update die cross-platform wordt voor Microsoft. Er is recentelijk informatie opgedoken van een HTC-toestel met codenaam ‘Tiara’, welke op deze GDR2-update van Windows Phone zou moeten gaan draaien.

De specificaties spreken voor zich: dit wordt een toestel dat meer een opvolger voor de HTC 8S wordt dan een vlaggenschiptoestel, en het heeft zeker niet de geweldige specs die de HTC One op Android meegekregen heeft.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *