Zoek, experimenteer en deel je muziek evenementen over de hele wereld rechtstreeks vanaf je telefoon.

Gigbox brengt muziek evenementen uit de hele wereld naar je telefoon. Zoek via de app muziekevenementen op basis van je locatie en je muzikale smaak, bookmark je favoriete evenementen en artiesten. Tijdens een LIVE evenement kan je chatten, een beoordeling geven en foto’s publisheren direct vanaf je telefoon.

screenshot-3

screenshot-4

Ontvang updates vanaf Twitter. Gigbox geeft je toegang tot alle artiesten, evenementen in Last.FM database. Combineer dit alles met een automatisch zoeksysteem op jouw locatie en je hebt een zeer handige tool als je op zoek bent naar nieuwe muziek experimenten. De applicatie kan gedownload worden in de Android Market via het inscannen van de onderstaande barcode.

Scan de barcode en download de applicatie rechtstreeks van de Android Market
Scan de barcode en download de applicatie rechtstreeks van de Android Market

Als het downloaden voltooid is en je de app vanaf je telefoon start vraagt het om een accountnaam. Eenmaal aangemaakt verschijnt het beginscherm en kan je Gigbox aanbevelen bij je vrienden. Ook kan je de ontwikkelaar feedback geven. De belangrijkste knop is de zoekfunctie, knop in het midden van het scherm. Stel je GPS in en ga op zoek naar muziekevenementen in de buurt. Links in het scherm verschijnt per regel een foto met de artiest, rechtsdaarvan wordt de locatie van het evenement weergegeven (bv. Stadsschouwburg). vlak eronder de naam van het evenement (Final Celebration Tour) en daaronder de datum van het evenement en de plaatsnaam (Utrecht, the Netherlands). Met al deze informatie kan je chatten en foto’s delen.

screenshot-5

screenshot-2

2

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *