Sinds ik mijn Pocket PC heb gekocht ben ik hem meer en meer gaan gebruiken. Vaak gebruik ik hem in de file om de Avantgo channels te lezen of om een telefoonnummer of afspraak op te zoeken. Als je in de auto zit kan dit wel eens leiden tot gevaarlijk situaties want sturen, schakelen en je Pocket PC in 1 hand houden dat gaat erg lastig.

Daarom ben ik dan ook op zoek gegaan naar een houder voor mijn Pocket PC die ik in de auto kan monteren. Er waren redelijk wat verschillende merken die een houder in de aanbieding hadden maar ze waren meestal rond de

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *