htc.jpgIk hoor u denken 10 maar? Maar ja, meer heb je er echt niet nodig. Sorry. Zonder verder pardon direct geciteerd van HTC:

"1. Behoud inzicht in belangrijke documenten en deel ze onderweg met Sharepoint Mobile Workspace, Office365 of Skydrive. Deze toepassingen zijn alleen geïntegreerd in Windows Phones.

2. Beschik altijd en overal over je aantekeningen met One Note Mobile. Deze handige notitie-applicatie van Microsoft is eenvoudig te synchroniseren met je Windows Phone.

3. Sorteer snel je belangrijkste e-mail met Outlook Mobile. Hiermee kunnen eenvoudig alleen ongelezen, urgente of gemarkeerde berichten weergegeven worden. Of berichten met een specifiek onderwerp. Zo springt die e-mail waar je op zat te wachten direct in het oog.

4. Synchroniseer Word, Excel of PowerPoint-documenten met SkyDrive, Sharepoint Mobile Workspace of Office365 zodat deze later op kantoor verder bewerkt kunnen worden.

5. Plaats je belangrijkste contactpersonen in groepen zoals 'werk' of 'privé', zodat updates, e-mails en andere berichten direct in de 'Live Tile' in het startmenu te zien zijn.

6. Moeite om zowel je zakelijke als privé e-mail bij te houden? Maak een gekoppelde inbox waarmee beide inboxen worden gestroomlijnd (de accounts blijven uiteraard wel gescheiden).

7. Profiteer van de integratie met Skydrive, Sharepoint Mobile Workspace en Office365 van Microsoft. Hiermee kun je op je HTC Radar of HTC TITAN onder meer tegelijkertijd mobiel met collega's aan hetzelfde document werken.

8. Bespaar tijd door te multitasken op je HTC Windows Phone. Zo kun je tijdens een telefoongesprek een presentatie bekijken op het glasheldere scherm of een conference call terugluisteren terwijl je een e-mail samenstelt.

9. Vergeten je Out of Office in te stellen? Geen probleem, op Windows Phones kun je dit onderweg doen.

10. Om productief te kunnen zijn is ontspanning ook belangrijk. De HTC TITAN en HTC Radar Windows Phones zijn hiervoor onder meer uitgerust met HTC Watch, een applicatie die een volledige bibliotheek met de nieuwste films beschikbaar maakt. Verder zorgt de Virtual 5.1 surround sound gecombineerd met de Zune music player voor een mooie audio-ervaring."

Toch altijd wel leuk om zulke dingen te lezen. Zoals jullie in het Pocketinfo weekendblog hebben kunnen lezen had ik een beetje scepsis over de manier van doen van andere fabrikanten dan Nokia.

Maar zo zie je maar dat dit niet altijd terecht is. Het bericht op zichzelf is meer een stukje propaganda dan nieuwswaarde maar het is wel leuk om te lezen dat ze hun best blijven doen voor Windows Phone.

Het zijn die kleine dingetjes he ;).

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.