Waar HTC de HTC One een week voor het Mobile World Congress lanceerde, blijft het stil in de hoek van de Taiwanezen wat betreft nieuwe Windows Phone-toestellen. De HTC 8X en 8S zijn alweer een paar maanden oud: tijd voor nieuwe updates? Volgens HTC kunnen we zeker nog wat verwachten in 2013.

CNet Asia sprak met Tai Ito, HTC's Vice President van Product Planning. Ito sprak zijn commitment wederom uit voor Windows Phone. Hij gaf toe het jammer te vinden dat Windows Phone nog steeds niet de tractie heeft gevonden die bijvoorbeeld Android en iOS wel hebben, maar dat weerhoudt HTC er niet van nieuwe Windows Phone-toestellen te produceren.

Op de vraag of we de mooie hardware van de HTC One op Android kunnen verwachten op een Windows Phone-toestel antwoordde Ito afwachtend. Alhoewel hij graag een toestel met groot scherm a la HTC Titan wilde produceren, gaf hij aan dat hun marktonderzoeken lieten zien dat veel mensen daar met Windows Phone niet op zaten te wachten.

Tevens hanteert HTC een strategie van 'family approach to seperation', wat inhoudt dat Windows Phone-toestellen duidelijk anders vormgegeven gaan worden dan Android-toestellen binnen het bedrijf.

via

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *