Apple heeft iOS 4.3.3 uitgebracht. Deze kleine update heeft als speerpunt het oplossen van het ongewenst langdurig vastleggen van locatiegegevens.

Apple heeft iets eerder dan verwacht versie 4.3.3 van het iOS beschikbaar gesteld via iTunes. De update lost, naast een aantal andere kleine bugs, het ongewenst opslaan van locatiegegevens op. Apple stelde, bij monde van Phil Schiller, al eerder dat het langdurig opslaan van locatiegegevens niet de bedoeling was en duidde op een fout in de software.

iOS 4.3.3 zou zomaar eens de laatste versie van iOS 4.3 kunnen zijn. Hier en daar duikt immers al bewijs op dat Apple op dit moment iOS 5 aan het testen is. Wellicht dat juni toch een mooie maand gaat worden voor iPhone gebruikers aangezien de verwachtingen anders dan voorgaande jaren niet op de komst van een nieuwe iPhone gericht zijn.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.