Vanaf nu is iOS 4.3.1 te jailbreaken met Redsn0w of PwnageTool van het iPhone Dev Team. Vrijwel alle apparaten worden ondersteund, met uitzondering van de nieuwe iPad 2.

Met jailbreaken overkom je sommige limitaties van Apple’s iOS. Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot de alternatieve softwarewinkel Cydia, waar je programma’s kunt vinden waarmee je je iPhone wat dieper kunt customizen.

Mensen die iOS 4.3.1 draaien, of aan het wachten waren op een geschikte jailbreak, kunnen vanaf vandaag lekker aan de slag met PwnageTool of Redsn0w van het iPhone Dev Team. De jailbreak is untethered, dus na een reboot heb je geen desktopcomputer nodig om je toestel op te starten. De volgende toestellen worden ondersteund:

  • iPhone3GS
  • iPhone4
  • iPod touch 3G
  • iPod touch 4G
  • iPad1

Te zien is dat de iPad 2 nog uit dit rijtje mist. De gebruikte exploit is nog niet geschikt voor dit toestel. Ultrasn0w unlockers moeten ook even oppassen: je unlock kan ongedaan gemaakt worden wanneer je deze jailbreak gebruikt, dus nog even niet upgraden.

Lees meer over deze jailbreak op de blog van iPhone Dev Team.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *