Oeps: afgelopen week heeft Motorola per abuis foto’s getoond van haar nieuwe smartwatch, de Moto 360. Zowel op Twitter als Instagram verscheen een render van de verwachte smartwatch -lang genoeg om een hoop reuring te veroorzaken. Tegelijkertijd dus ook wel weer opmerkelijk: wellicht een goedkope marketingstunt?

De eerste geruchten over een tweede Moto 360 begonnen in mei van dit jaar. Dat kwam door een certificeringsaanvraag van Motorola bij Bluetooth SIG. Toen zou de smartwatch al klaar zijn voor productie.

Render moto 360

Wat zien we?

Wat is er zichtbaar van het apparaat? Sowieso de knop rechtsboven, net als bij de huidige Moto 360. Daarnaast lijkt de bevestiging van de polsbandjes anders in elkaar gezet te zijn: het ziet eruit als dat van een normaal horloge. Binnenkort kun je bij wijze van spreken dan ook op elke straathoek een bandje voor de smartwatch kopen.

Filmpje

In het filmpje is een schattig hondje te zien. Vervolgens stelt de Moto 360-gebruiker zijn smartwatch de vraag: ‘okay Moto, where can I find a princess costume for a Maltese chihuaha puppy?’. Het resultaat is te schattig voor woorden.

Het filmpje stond lang genoeg online om de geruchtenmolen een flinke draai te geven én om het filmpje in te sluiten:

‘Twee verschillende varianten’

Op basis van een aantal documenten stelt de Braziliaanse keurinstantie Antal dat er twee verschillende varianten van de Moto 360 worden uitgebracht: de 360S en 360L. Daarbij zou het fundamentele verschil de grootte zijn. Ook zou de 360S een 270 mAh-accu krijgen en de 360L een 375 mAh-accu.

motorola moto 360

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *