Nog een weekje en dan presenteert OnePlus de langverwachte opvolger van de OnePlus One. Er is zijn vier foto’s van het nieuwe toestel opgedoken op de website van TENAA, de telecomwaakhond van China.

Note: de foto bovenaan dit artikel betreft de OnePlus One.

De telefoon

Het gaat om foto’s van de voorkant, achterkant en beide zijkanten. Op de achterkant van het toestel zien we een camera met flitser. Op de voorkant zien we de fysieke homebutton, die wijst op de vingerafdrukscanner waar het bedrijf eerder over sprak in Reddit-sessies. De OnePlus One bezit geen fysieke homebutton.

Bekend is al dat de OnePlus Two wordt aangestuurd door de high-end Qualcomm Snapdragon 810-processor. Eerder dit jaar weigerde Samsung deze in de Galaxy S6 te plaatsen omdat de chipset met oververhittingsproblemen zou kampen. Om dit te voorkomen plaatst de fabrikant koelpasta tussen de kernen van de chipset.

Geruchten

De rest van de specificaties wordt nog even aan de verbeelding overgelaten. Waarschijnlijk krijgt de chipset 4 gigabyte werkgeheugen tot zijn beschikking en zou de Two over dual-sim beschikken. Ook zou het toestel voorzien zijn van de nieuwe soort USB C-aansluiting.

Het toestel wordt niet groter dan zijn voorganger, gezien een eerdere foto die de fabrikant plaatste om te teasen. Het betrof een foto van de OnePlus One, waaronder zijn opvolger zou liggen. Daar was natuurlijk geen millimeter van te zien. Daarbij gaat het met name om de behuizing, want aan de schermgrootte worden geen concessies gedaan. Deze blijft minimaal 5,5 inch groot. De batterij zou van

Hoe groot de nieuwe telefoon dan wordt, laat OnePlus nog even in het midden. Het gaat daarbij trouwens om de behuizing. De display van het scherm zal namelijk geen millimeter kleiner worden dan het 5,5 inch-scherm van de OnePlus One. De batterijcapaciteit zou van 3,100 naar 3,300 mAh groeien.

De OnePlus Two wordt op 27 juli gepresenteerd. De adviesprijs is nog onbekend.

 

oneplus2-4oneplus2-1

oneplus2-3 oneplus2-2

 

 

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *