Na alle positieve berichten die te melden waren over de Microsoft Surface tablets, waaronder dat Oprah Winfrey het de Mercedes onder de tablets heeft genoemd, is het nu tijd voor de eerste serieuze klacht.

Als je een 32GB variant koopt van de Surface RT tablet dan heb je eigenlijk nog maar 16GB beschikbaar voor de opslag van je eigen bestanden. In onderstaand beantwoord Microsoft op de Surface website de vraag waar de rest van je ruimte gebleven is.

rt.pngZoals je in het overzicht ziet betekent dit dus dat je op een 64GB versie nog 46GB overhoudt voor je eigen bestanden.

Gelukkig heeft Microsoft ook al een oplossing om je opslag geheugen weer verder uit te breiden zodat je al je bestanden alsnog kwijt kan.
 

  •  Cloud storage using SkyDrive
  • microSD, microSDHC, or microSDXC memory card (adds up to 64 GB)
  • USB flash drive or hard drive

Opzich een bekend fenomeen dat een deel van je aangeschafte opslagruimte gebruikt wordt voor systeembestanden en andere onmisbare zaken maar ik moet toegeven dat het verschil in deze wel erg groot is. Gelukkig krijgen Surface gebruikers momenteel een extra 4GB aan opslag cadeau op hun SkyDrive account , in totaal dus 10GB, zodat er toch voldoende opslagruimte beschikbaar is voor al je bestanden. Of deze actie iets te maken heeft met deze klachten is niet bekend maar het komt in deze context wel mooi uit.

Via

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *