Een benchmark is opgedoken met specificaties die erg lijken op de Samsung Galaxy S7 Edge, maar dan met een betere processor. Is dit de benchmark van de Samsung Galaxy S7 Edge Plus? De redactie van Pocketinfo denkt van wel.

Benchmark high-end Samsung smartphone opgedoken

Hoewel het nog niet helemaal zeker is dat het hier om de S7 Edge Plus gaat, kan dit haast niet anders vanwege de veel krachtigere processor. Daarnaast ontbrak de Galaxy S7 Edge Plus nog in het aanbod van Samsung en zat het in de lijn der verwachting dat we ook dit jaar weer een Plus zouden gaan krijgen. De benchmark van het gevonden toestel is hieronder te bekijken:

samsung-galaxy-s7-edge-benchmark

Wat in de gevonden benchmark wel wat vreemd is, is het schermformaat. Deze is namelijk net zo groot als de Galaxy S7 Edge. Alle andere specificaties zoals de hoeveelheid RAM geheugen, megapixels van de camera, opslagcapaciteit, schermresolutie etc. zijn ook gelijk. Het enige verschil volgens deze benchmark zit hem in de snelheid van de processor. De benchmark van dit toestel meet een snelheid van maar liefst 2.8 Ghz op een Octa Core processor. Deze is zeer krachtig en maakt het toestel erg interessant.

We weten nog niet of het hier om een geheel nieuwe Samsung smartphone gaat of daadwerkelijk de Galaxy S7 Edge Plus. Zodra er mogelijk meer informatie over uitlekt, brengen wij je daarvan op de hoogte.

René Dekker

René Dekker

Pocketinfo bezoeker vanaf het eerste uur en sinds eind 2014 mede-eigenaar van deze geweldige community. Zie je onwaarheden op onze website of heb je tips ter verbetering van de content? Neem dan contact op via mail.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *