Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Het vinden van een goede TV-gids kan soms als het zoeken naar een naald in een hooiberg aanvoelen. Ik heb dit probleem ook ervaren, maar na wat onderzoek kwam ik de KRO Magazine tegen – de parel onder de TV-gidsen! Deze blogpost helpt je om alles te ontdekken over deze uitzonderlijke TV-gids, van abonnementsinformatie tot aan kijktips, en nog veel meer.

Ga je mee op deze ontdekkingsreis vol televisiegenot?

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • KRO Magazine is een uitzonderlijke TV – gids met gedetailleerde programmeringsinformatie en handige kijktips.
 • Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar abonnementen met aantrekkelijke kortingen.
 • Abonnementen kunnen telefonisch worden afgesloten en abonnees ontvangen een handige omslagmap om hun favoriete artikelen en puzzels te bewaren.
 • Naast de TV – gids biedt KRO Magazine ook online kijktips en aanbevelingen en beantwoordt het wekelijks veelgestelde vragen.

Abonnementsinformatie

Bij KRO Magazine kun je kiezen uit verschillende abonnementen met aantrekkelijke kortingen.

1 jaar abonnement met korting

Profiteer nu van onze fantastische korting op het eenjarige abonnement van KRO Magazine. Een heel jaar lang krijgt u de meest actuele programmering en de beste kijktips voorgeschoteld, voor slechts een fractie van de normale prijs.

En dat is niet alles, als abonnee geniet u ook van extra voordelen, zoals handige omslagmap en toegang tot ons uitgebreide archief vol klassieke tv-shows. Mis deze geweldige kans niet en wordt vandaag nog abonnee!

2 jaar abonnement met korting

Ik heb goed nieuws voor jou! Als je nu een abonnement neemt op KRO Magazine, kun je profiteren van een korting op een 2-jarig abonnement. Dat betekent dat je twee jaar lang kunt genieten van de beste TV-gids voor een voordelige prijs.

Je krijgt elke week een overzicht van alle TV-programma’s en tijden, handige kijktips en aanbevelingen, en nog veel meer interessante inhoud. Wacht niet langer en sluit vandaag nog telefonisch je abonnement af om te profiteren van deze geweldige aanbieding!

3 jaar abonnement met korting

Ik ben dol op KRO Magazine en heb zojuist ontdekt dat je een geweldige deal kunt krijgen: een 3 jaar abonnement met korting! Dit betekent dat je drie jaar lang kunt genieten van dit fantastische tijdschrift voor een lagere prijs.

Ik kan niet wachten om mijn abonnement te verlengen en nog meer te genieten van de TV-programma’s, kijktips en andere geweldige inhoud die KRO Magazine te bieden heeft. Mis deze kans niet om geld te besparen en profiteer van de voordelen van een langere abonnementsperiode.

Abonnement telefonisch afsluiten

Belangstellenden kunnen bij mij telefonisch een abonnement afsluiten op KRO Magazine. Ik help graag mensen om te genieten van de vele voordelen en interessante inhoud die het tijdschrift biedt. Hieronder staan de verschillende abonnementsmogelijkheden:

 • 1 jaar abonnement met korting
 • 2 jaar abonnement met korting
 • 3 jaar abonnement met korting

Inhoud van de TV-gids

In de TV-gids van KRO Magazine vind je een overzicht van alle TV-programma’s en bijbehorende uitzendtijden. Maar dat is niet alles, lees verder om meer te ontdekken!

TV-programma’s en tijden

Als TV-gids geeft KRO Magazine gedetailleerde informatie over de programmering van diverse kanalen. Hieronder bied ik een voorbeeld van hoe een dag van programmering eruit zou kunnen zien in de KRO Magazine.

TijdZenderProgramma
09:00NPO1Te land, ter zee en in de lucht, het iconische programma dat zijn 50-jarig bestaan viert.
12:00NPO2TV Toen, een nostalgische terugblik op de tv-geschiedenis met KRO Magazine.
20:00NPO1Lenette van Dongen: Tegenwind, een aanrader volgens de gids.
22:00NPO3Het Meisje met de Parel, een documentaire over het beroemde schilderij van Johannes Vermeer dat twee jaar geleden werd onderzocht.

Naast de programmering op televisie, zet KRO Magazine ook de beste online kijktips op een rij in elke editie. Dus of je nu graag voor de buis zit of juist online je favoriete programma’s kijkt, KRO Magazine heeft altijd de beste aanbevelingen voor je klaar.

Kijktips en aanbevelingen

Ik geef je graag mijn kijktips en aanbevelingen in KRO Magazine:

 • Kijk deze week naar “Te land, ter zee en in de lucht” om hun 50 – jarig bestaan te vieren.
 • Ontdek het programma “Lenette van Dongen: Tegenwind” dat volgens de TV-gids een echte aanrader is.
 • Lees de rubriek TV Toen voor een boeiende terugblik op de tv – geschiedenis.

Extra voordelen van KRO Magazine

Naast de uitgebreide TV-gids voorziet KRO Magazine je ook van een handige omslagmap om al je favoriete artikelen en puzzels te bewaren. Zo heb je altijd alles bij de hand. Lees verder om te ontdekken welke andere voordelen KRO Magazine nog meer biedt!

Handige omslagmap

De KRO Magazine komt met een handige omslagmap, zodat je je favoriete TV-gids kunt bewaren en gemakkelijk kunt meenemen. De omslagmap zorgt ervoor dat de TV-gids beschermd blijft en niet beschadigd raakt.

Het is een handige accessoire voor abonnees van KRO Magazine om hun TV-gids georganiseerd te houden.

Veelgestelde vragen

Ik krijg vaak vragen over KRO Magazine. Om je te helpen, heb ik hier een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden:

 • Wat is KRO Magazine?
 • Hoe kan ik me abonneren op KRO Magazine?
 • Hoe kan ik mijn abonnement telefonisch afsluiten?
 • Wat staat er in de TV – gids van KRO Magazine?
 • Welke extra voordelen biedt KRO Magazine?
 • Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van KRO Magazine?

Contactinformatie en klantenservice

Contacteer ons via het contactformulier op onze website voor meer informatie over KRO Magazine. Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het afsluiten van een abonnement.

Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en geniet van de parel onder de TV-gidsen!

Meer over kranten en tijdschriften

Navigeer je weg door de boeiende wereld van de scheepvaart met artikelen uit “Schuttevaer“. Duik in diepgaande zakelijke analyses met “Het Financieel Dagblad” en geniet van de rustieke charme van “Landleven“. Voor lokale woningnieuws en trends is “A-Bode” jouw betrouwbare bron.

Televisiekijkers kunnen hun programmering bijhouden met de “Mikro gids“, “EO Visie“, “VPRO Gids“, “KRO Magazine”, “Varagids“, en natuurlijk de populaire “Televizier“. Voor de fervente gamers onder ons is “Power Unlimited” een must-read. Terwijl “Leesmap” een breed scala aan leesvoer biedt voor het hele gezin.

Dierenliefhebbers zullen dol zijn op de artikelen uit “Hart voor Dieren“. Als gezondheid en welzijn centraal staan in jouw leven, dan is “gezondNU” de perfecte keuze. De jonge lezers worden niet vergeten; zij kunnen genieten van de avonturen in “Tina Magazine“.

Voor de buitenliefhebbers bieden “Toeractief” en “FietsActief” geweldige tips en routes. Moeders (en vaders!) zullen de verhalen en adviezen in “Kek Mama” waarderen. En tot slot, voor de nieuwsgierige geesten bieden “Season” en “Know How” fascinerende inzichten in de wereld om ons heen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt KRO Magazine een parel onder TV-gidsen?

KRO Magazine is een parel onder TV-gidsen vanwege de uitgebreide televisieprogrammering, interviews met bekende persoonlijkheden, interessante artikelen en boeiende achtergrondverhalen.

2. Hoe kan ik een abonnement nemen op KRO Magazine?

Je kunt een abonnement nemen op KRO Magazine door naar de website te gaan en het online aanmeldingsformulier in te vullen, of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

3. Wat zijn de voordelen van een abonnement op KRO Magazine?

Met een abonnement op KRO Magazine ontvang je elke week de meest recente televisieprogrammering, lees je diepgaande interviews en heb je toegang tot exclusieve aanbiedingen en prijsvragen voor lezers.

4. Kan ik KRO Magazine ook digitaal lezen?

Ja, naast de gedrukte versie kun je KRO Magazine ook digitaal lezen via de officiële website of via de speciale magazine-app.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen