Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Het vinden van de juiste televisieprogramma’s kan soms een uitdaging zijn, toch? Net als u, heb ik ook moeite gehad om bij te blijven met alle nieuwe films, series en shows op verschillende tv-zenders.

De oplossing waar ik op gestuit ben, is Troskompas, een fantastische digitale tv-gids die je niet alleen omvatte programmagegevens aanbiedt, maar ook extra’s zoals interviews, columns en aanbiedingen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan gauw verder!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Troskompas is een wekelijkse tv – gids met een gedetailleerde programmagids en filminformatie.
 • Het biedt extra rubrieken en aanbiedingen, zoals interviews met BN’ers, boeiende columns over TV en entertainment, kijktips en puzzels en spelletjes.
 • Abonnees kunnen profiteren van overzichtelijke programmagegevens, een dagelijkse tv – gids en kortingen op abonnementen met cadeaubonnen van HEMA of BOL.
 • Met Troskompas ben je altijd op de hoogte van het laatste tv – aanbod, kun je gemakkelijk je favoriete programma’s volgen en genieten van interviews en columns met BN’ers.

Wat is Troskompas?

Troskompas is een wekelijkse tv-gids met een uitgebreide programmagids en filminformatie.

Wekelijkse tv-gids met uitgebreide programmagids en filminformatie

Elke week kijk ik uit naar de nieuwe uitgave van TrosKompas. Het bevat een gedetailleerde TV-gids die je helpt om je televisieprogramma’s voor de hele week te plannen. Bovendien biedt het een uitgebreide programmagids vol met boeiende informatie over films.

Dit maakt het kiezen van een film om te kijken zo veel makkelijker! De filminformatie is echt gedetailleerd, inclusief genre, regisseur, acteurs en zelfs beoordelingen. Zo krijg je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten voordat je begint met kijken.

Daarnaast is er altijd extra informatie en leuke weetjes over dit soort programma’s. Het perfecte hulpmiddel voor elke tv- en film liefhebber.

Extra rubrieken en aanbiedingen

TrosKompas biedt niet alleen een uitgebreide programmagids en filminformatie, maar ook extra rubrieken en aanbiedingen. Dit zijn enkele van de extra’s die je kunt verwachten:

 1. Interessante interviews met BN’ers
 2. Boeiende columns over TV en entertainment
 3. Handige kijktips voor de beste programma’s
 4. Puzzels en spelletjes om jezelf te vermaken
 5. Aanbiedingen met kortingen tot wel 90%
 6. Mogelijkheid om te profiteren van abonnementskortingen met cadeaubonnen van HEMA, Bol.com of zelfs een gratis dekbed.

Abonnement op Troskompas

Je kunt een abonnement nemen op Troskompas voor overzichtelijke programmagegevens en een dagelijkse tv-gids.

Overzichtelijke programmagegevens

TrosKompas biedt overzichtelijke programmagegevens zodat je altijd op de hoogte bent van wat er op tv is. Of het nu gaat om films, series, reality-tv of andere programma’s, je kunt gemakkelijk zien wat er te zien is en op welk tijdstip.

Met de dagelijkse tv-gids heb je een handig overzicht van alle tv-zenders en krijg je ook kijktips om ervoor te zorgen dat je niets mist. Met TrosKompas hoef je nooit meer lang te zoeken naar wat er op tv is, alles staat overzichtelijk voor je klaar.

Dagelijkse tv-gids

Als abonnee van TrosKompas geniet ik elke dag van de handige en overzichtelijke dagelijkse tv-gids. Hier kan ik snel en gemakkelijk zien welke programma’s er op de verschillende tv-zenders worden uitgezonden.

Of het nu gaat om mijn favoriete series, films of reality-tv, ik mis nooit meer een aflevering dankzij de dagelijkse tv-gids van TrosKompas.

Korting op abonnement met cadeaubon (HEMA of BOL)

Als abonnee van Troskompas kun je profiteren van korting op je abonnement door middel van een cadeaubon. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van populaire winkels zoals HEMA of BOL. Met deze korting kun je tot wel 90% besparen op je abonnementskosten.

Het is een leuke extraatje om te genieten van je favoriete tv-programma’s en films, terwijl je ook geld bespaart.

Voordelen van Troskompas

– Altijd op de hoogte van het laatste tv-aanbod met de uitgebreide programmagids en filminformatie.

– Gemakkelijk favoriete programma’s volgen met het overzichtelijke programmaoverzicht.

– Geniet van interviews en columns met BN’ers voor een extra dosis entertainment.

Altijd op de hoogte van het laatste tv-aanbod

Ik ben altijd op de hoogte van het laatste tv-aanbod met Troskompas. Het biedt een uitgebreide programmagids die me helpt om geen enkel programma te missen. Van films tot tv-series en reality-tv, ik heb alle informatie die ik nodig heb om mijn favoriete programma’s te volgen.

Met Troskompas mis ik nooit meer een spannende aflevering of een nieuwe show.

Gemakkelijk favoriete programma’s volgen

Ik kan gemakkelijk mijn favoriete programma’s volgen met Troskompas. De tv-gids biedt een overzicht van alle tv-zenders en geeft kijktips. Zo mis ik nooit meer mijn favoriete shows.

Bovendien bevat Troskompas interviews en columns met bekende Nederlanders, waardoor ik nog meer kan genieten van mijn tv-ervaring.

Interviews en columns met BN’ers

Ik ben altijd enthousiast om mijn favoriete BN’ers beter te leren kennen, en Troskompas stelt me nooit teleur! Het magazine biedt regelmatig boeiende interviews en inspirerende columns met bekende Nederlanders.

Het is geweldig om hun persoonlijke verhalen en inzichten te lezen. Met Troskompas blijf ik niet alleen op de hoogte van het laatste tv-aanbod, maar krijg ik ook de kans om meer te weten te komen over mijn favoriete sterren.

Het voegt echt een leuke extra dimensie toe aan het lezen van de tv-gids.

Contact en abonnement beheer

Als u vragen heeft over uw abonnement op Troskompas of als u problemen heeft met het ontvangen van het tijdschrift, neem dan contact met ons op. Ontdek hier hoe u in contact kunt komen met onze klantenservice en hoe u uw abonnement kunt beheren.

Lees verder voor meer informatie!

Opzeggen van abonnement

Ik kan mijn abonnement op Troskompas eenvoudig opzeggen.Hier zijn een paar stappen die ik moet volgen:

 • Contact opnemen met de klantenservice van Troskompas
 • Mijn abonnementsgegevens bij de hand houden
 • Aangeven dat ik mijn abonnement wil opzeggen
 • Eventuele vragen beantwoorden die de klantenservice heeft

Contactinformatie

Als u contact wilt opnemen met TrosKompas of vragen heeft over uw abonnement, kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op het nummer dat op onze website staat vermeld of een e-mail sturen naar ons klantenserviceteam.

We hebben ook een online contactformulier waar u uw vraag kunt stellen. Voor het opzeggen van uw abonnement kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar ons opzegteam.

We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren en u te helpen met al uw vragen en verzoeken.

Niet ontvangen van Troskompas oplossen

Ik begrijp dat het vervelend kan zijn als je Troskompas niet ontvangt. Hier zijn enkele stappen om dit probleem op te lossen:

 1. Controleer de bezorgdatum: Zorg ervoor dat je het blad niet verwacht voordat het bezorgd moet worden.
 2. Neem contact op met de klantenservice: Als je Troskompas niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Troskompas.
 3. Vermeld je abonneenummer: Zorg ervoor dat je je abonneenummer bij de hand hebt wanneer je contact opneemt met de klantenservice.
 4. Vraag om een bezorgonderzoek: De klantenservice kan een bezorgonderzoek starten om te achterhalen waarom je Troskompas niet is aangekomen.
 5. Meld eventuele adreswijzigingen: Als je recentelijk bent verhuisd, zorg er dan voor dat je jouw nieuwe adres aan Troskompas doorgeeft.

Meer over kranten en tijdschriften

In de wereld van kranten en tijdschriften hebben lezers tegenwoordig een overvloed aan keuzes. Misschien ben je op zoek naar het “Beste magazine” of overweeg je een duik in de diepgaande artikelen van “NRC Next” en de “volkskrant“. Voor regionaal nieuws zou je kunnen denken aan het “Algemeen Dagblad (AD)” of het “eindhovens dagblad“.

Entertainment en tv-gidsen zoals “veronica magazine“, “troskompas” en “mikro gids” hebben ook hun eigen charme. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, biedt “paravisie” een kijkje in de onbekende wereld. Paardenliefhebbers zullen zeker gecharmeerd zijn van de “paardenkrant horses.nl“.

Regionale nieuwsupdates zijn cruciaal, en daarvoor kun je vertrouwen op “delimburger digitaal“, de “helderse courant“, “alkmaarse courant” en “dagblad kennemerland“. Als nationaal nieuws en roddels meer jouw stijl zijn, dan is de “telegraaf” misschien iets voor jou.

Liefhebbers van lifestyle en algemene interesse zullen zich thuis voelen met een “plus magazine” of een “libelle abonnement“. En laten we “maxmagazine” en “BN de stem” niet vergeten, die beide hun eigen unieke lezerspubliek bedienen.

Voor een lichtere toets in je week, waarom niet kiezen voor het tijdloze plezier van “donald duck“? Ongeacht je voorkeur, er is zeker een publicatie die perfect bij je past.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mij abonneren op Troskompas?

U kunt zich abonneren op Troskompas door naar de website te gaan en het online aanmeldingsproces te volgen.

2. Wat biedt Troskompas aan TV- en entertainmentinformatie?

Troskompas biedt een uitgebreide TV-gids met programma-informatie, recensies, interviews en nieuws over TV en entertainment.

3. Kan ik een digitaal abonnement nemen op Troskompas?

Ja, u kunt een digitaal abonnement nemen op Troskompas, zodat u de TV- en entertainmentinformatie gemakkelijk online kunt raadplegen.

4. Wat zijn de voordelen van een Troskompas-abonnement?

Een Troskompas-abonnement geeft u toegang tot de meest actuele en uitgebreide TV- en entertainmentinformatie, zodat u nooit een favoriet programma hoeft te missen.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen