Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Het is geen geheim dat de wereld van wetenschap en techniek complex kan lijken voor kinderen. Ik herinner me een tijd waarin ik ook stond te popelen om de mysteries van de natuur, dieren en technologie te ontrafelen, maar niet wist hoe ik moest beginnen.

Gelukkig is er Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen, een tijdschrift dat deze onderwerpen op een leuke en begrijpelijke manier presenteert. Lees verder en ontdek hoe Zo Zit Dat jouw kind kan helpen om de wereld van wetenschap en techniek te verkennen op een manier die ze nooit zullen vergeten!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Zo Zit Dat is een tijdschrift en website die zich richt op wetenschap en techniek voor kinderen.
 • Het tijdschrift behandelt onderwerpen zoals natuur, wetenschap, techniek, games en sport.
 • Een abonnement op Zo Zit Dat biedt voordelen zoals maandelijkse tijdschriftlevering, toegang tot exclusieve online content en korting op de losse verkoopprijs.
 • Kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten en evenementen zoals kinderfeestjes, naschoolse cursussen, zomerkampen, workshops en shows.

Over Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is een website en tijdschrift gericht op wetenschap en techniek voor kinderen.

Doel van de website en het tijdschrift

Zo Zit Dat heeft een duidelijk doel voor zowel haar website als tijdschrift. We willen de nieuwsgierigheid van kinderen naar wetenschap en techniek stimuleren. We proberen antwoorden te geven op vragen die kinderen hebben over natuur, dieren, sport, avontuur, computers en games.

Dit doen we in een begrijpelijke taal die hen aanspreekt. Daarnaast willen we ook dat ze zelf gaan ontdekken en leren. Met het tijdschrift en de website geven we kinderen de handvatten om zelf op onderzoek uit te gaan.

Onze informatie is niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Kortom, bij Zo Zit Dat draait alles om het prikkelen van de interesse van kinderen in wetenschap en techniek op een speelse en toegankelijke manier.

Onderwerpen die aan bod komen

Het tijdschrift Zo Zit Dat behandelt verschillende onderwerpen die interessant zijn voor kinderen. Hier zijn een paar voorbeelden van de onderwerpen die aan bod komen:

 • Natuur: Leer meer over dieren, planten en andere natuurverschijnselen.
 • Wetenschap: Ontdek fascinerende feiten en experimenten uit de wereld van de wetenschap.
 • Techniek: Leer hoe dingen werken en ontdek nieuwe technologieën.
 • Games: Ontdek de nieuwste trends en lees tips en tricks voor je favoriete games.
 • Sport: Leer meer over verschillende sporten en krijg inzicht in hoe atleten zich voorbereiden op wedstrijden.

Abonnement op Zo Zit Dat

– Voordelen van een abonnement op Zo Zit Dat

– Hoe je een abonnement kunt nemen

Voordelen van een abonnement

Ik vertel je graag over de voordelen van een abonnement op Zo Zit Dat. Met een abonnement krijg je:

 1. Elke maand het nieuwste nummer thuisgestuurd.
 2. Toegang tot exclusieve online content en extra artikelen.
 3. Korting op de losse verkoopprijs van het tijdschrift.
 4. De mogelijkheid om het tijdschrift cadeau te geven aan iemand anders.
 5. Een handig en leerzaam vakantieboek als bonus bij je abonnement.

Hoe je een abonnement kunt nemen

Wil je graag een abonnement nemen op Zo Zit Dat? Hier is hoe je dat kunt doen:

 1. Ga naar de website van Zo Zit Dat.
 2. Klik op de pagina ‘Abonnement’ in het menu.
 3. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, bijvoorbeeld een jaarabonnement of een proefabonnement.
 4. Vul het formulier in met je persoonlijke gegevens. zoals je naam en adres.
 5. Kies hoe je wilt betalen. bijvoorbeeld via automatische incasso of iDEAL.
 6. Bevestig je bestelling en voltooi de betaling.

Activiteiten en evenementen van Zo Zit Dat

Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd door Zo Zit Dat, zoals kinderfeestjes, naschoolse cursussen, zomerkampen, workshops en shows.

Kinderfeestjes

Bij Zo Zit Dat kun je ook terecht voor te gekke kinderfeestjes! We organiseren feestjes die draaien om wetenschap, techniek en avontuur. Kinderen krijgen de kans om spannende proefjes te doen, coole experimenten uit te voeren en nieuwe dingen te ontdekken.

Onze feestjes zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven en worden gestimuleerd om hun nieuwsgierigheid te gebruiken. Het is een geweldige manier om een verjaardag te vieren en tegelijkertijd iets nieuws te leren.

Naschoolse cursussen

Ik ben enthousiast om je te vertellen over de naschoolse cursussen van Zo Zit Dat! Onze cursussen zijn ontworpen om kinderen verder te laten gaan dan alleen het lezen van ons tijdschrift. Hier zijn enkele cursussen die we aanbieden:

 1. Wetenschappelijke experimenten: Kinderen zullen de basisprincipes van wetenschap leren door middel van leuke en interactieve experimenten. Ze zullen hun nieuwsgierigheid bevredigen terwijl ze leren over chemische reacties, zwaartekracht en nog veel meer.
 2. Techniek workshops: Kinderen kunnen hun creativiteit en technische vaardigheden verbeteren door deel te nemen aan onze techniek workshops. Ze zullen bouwen, ontwerpen en problemen oplossen terwijl ze werken met verschillende materialen en gereedschappen.
 3. Natuurexploratie: Tijdens deze cursus krijgen kinderen de kans om de natuur te verkennen en meer te leren over dieren, planten en ecosystemen. Ze zullen buitenactiviteiten doen, zoals het bestuderen van insecten, het observeren van vogels en het identificeren van verschillende soorten bomen.
 4. Gameontwerp: Voor kinderen die dol zijn op computerspellen, biedt deze cursus hen de mogelijkheid om zelf games te ontwerpen. Ze zullen leren over game-ontwikkeling, codering en grafisch ontwerp terwijl ze hun eigen unieke spellen maken.

Zomerkampen

We organiseren ook spannende zomerkampen voor kinderen! Tijdens deze kampen kunnen kinderen zich onderdompelen in de wereld van wetenschap, techniek, en avontuur. Ze zullen de kans krijgen om interessante experimenten uit te voeren, nieuwe vaardigheden te leren en veel plezier te hebben met leeftijdsgenoten.

Onze zomerkampen zijn een geweldige manier voor kinderen om tijdens de vakantie hun nieuwsgierigheid te bevredigen en hun interesse in wetenschap en techniek verder te ontwikkelen.

Het is een ervaring die ze niet willen missen!

Workshops en shows

In het kader van het bevorderen van wetenschap en techniek bij kinderen, organiseert Zo Zit Dat workshops en shows. Deze interactieve evenementen zijn bedoeld om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met verschillende aspecten van wetenschap en techniek.

Tijdens de workshops kunnen kinderen zelf experimenten uitvoeren en nieuwe dingen ontdekken. De shows bieden spannende demonstraties en presentaties waarbij kinderen meer leren over onderwerpen zoals chemie, natuurkunde en technologie.

Het bijwonen van deze workshops en shows stelt kinderen in staat om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun interesse in wetenschap en techniek verder te ontwikkelen.

Hoe je Zo Zit Dat online kunt lezen

Ik wil je graag laten zien hoe je Zo Zit Dat online kunt lezen.

 • Ga naar de website van Zo Zit Dat.
 • Klik op de sectie “Online lezen” op de startpagina.
 • Je kunt ervoor kiezen om een los nummer te kopen of een abonnement af te sluiten.
 • Als je een abonnement hebt, log dan in met je accountgegevens.
 • Nadat je bent ingelogd, kun je bladeren door alle beschikbare nummers.
 • Klik op het nummer dat je wilt lezen en het zal openen in een digitale viewer.
 • Je kunt nu bladeren door het tijdschrift, inzoomen op pagina’s en artikelen lezen.
 • Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie om specifieke onderwerpen te vinden.
 • Vergeet niet om uit te loggen wanneer je klaar bent met lezen.

Meer over kranten en tijdschriften

Duik in de wereld van mode en lifestyle met “Grazia“, “Beau Monde“, “ELLE” en “Cosmopolitan“. Voor de sportievelingen hebben we inzichten van “Runner’s World” en “Fiets“, terwijl de voetbalfans zich kunnen verdiepen in “Voetbal International“.

De zakenwereld wordt scherp geanalyseerd in “Quote“, terwijl de jongere lezers hun nieuwsgierigheid kunnen voeden met “National Geographic Junior“, “Tina” en “Zo Zit Dat”. Voor de creatievelingen onder ons hebben we tips en trucs van “Knipmode” en “Zoom.nl“.

Als tech-liefhebber? Mis dan niet onze stukken over “Computer Idee” en “Computer Totaal“. En als je altijd al het universum en wetenschap hebt willen begrijpen, is “Kijk” de perfecte keuze voor jou.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de digitale marktwereld, hebben we “Emerce” en voor ondernemers en managers hebben we artikelen uit “MT Sprout” en “Management Team“. Tot slot, voor de bouwprofessionals hebben we het altijd informatieve “Cobouw“.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is “Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen”?

“Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen” is een tijdschrift dat speciaal is ontworpen om kinderen te informeren en te vermaken met wetenschap en technologie.

2. Waar kan ik “Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen” kopen?

Je kunt “Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen” kopen bij boekhandels, supermarkten en online retailers die tijdschriften verkopen.

3. Is “Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen” geschikt voor alle leeftijden?

Ja, “Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen” is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, maar het kan vooral interessant zijn voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud.

4. Wat voor soort onderwerpen worden er behandeld in “Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen”?

In “Zo Zit Dat: Wetenschap en Techniek voor Kinderen” worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals natuurkunde, scheikunde, biologie, technologie en interessante feiten over het universum.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen