Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Bent u een abonnee van FietsActief en wilt u uw abonnement opzeggen? Het kan een ingewikkeld proces lijken, maar vrees niet, ik heb het allemaal voor u uitgezocht. Dit artikel zal u door de stappen leiden die nodig zijn om uw FietsActief abonnement op de meest efficiënte manier op te zeggen.

Laten we duiken in deze gids waarin ik u help om dit karweitje eenvoudig en zonder gedoe aan te pakken!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2023 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Vul je gegevens correct in op het opzegformulier, inclusief je naam, adres en lidmaatschapsnummer.
 • Kies de verzendmethode die het beste bij jou past, zoals per post, e-mail of digitaal ondertekenen.
 • Verstuur je opzegbrief naar FietsActief en ontvang een bevestiging van de opzegging.
 • Overweeg alternatieve manieren om je abonnement stop te zetten, zoals telefonisch contact opnemen met de klantenservice of gebruik maken van online opzegdiensten zoals 123Opzeggen of Contractstatus.nl.

Stappen om FietsActief op te zeggen

Vul je gegevens in op het opzegformulier.

Vul je gegevens in

Het is belangrijk dat je de juiste informatie invult om je FietsActief-abonnement succesvol op te zeggen. Hier zijn de vereiste gegevens:

 1. Je voor- en achternaam: Deze moeten precies overeenkomen met wat er in het systeem van FietsActief staat.
 2. Je huidige adres: Dit verwijst naar het adres waarop je momenteel het magazine ontvangt.
 3. Je telefoonnummer: Dit is nodig als de klantenservice contact met je wil opnemen voor verdere instructies of bevestiging.
 4. Je e-mailadres: Een geldig e-mailadres is essentieel om een bevestiging van je afmelding te ontvangen.
 5. Het lidmaatschapsnummer: Dit unieke nummer is gekoppeld aan je account en helpt bij het identificeren van jouw specifieke abonnement.

Kies je verzendmethode

Bij het opzeggen van je FietsActief-abonnement, kun je zelf de verzendmethode kiezen. Hier zijn enkele opties waaruit je kunt kiezen:

 • Per post: Je kunt ervoor kiezen om je opzegbrief per post te versturen naar het adres van FietsActief.
 • Per e-mail: Je kunt er ook voor kiezen om je opzegging per e-mail te sturen naar info@fietsactief.nl met vermelding van je naam, adres en lidmaatschapsnummer.
 • Digitaal ondertekenen: Een andere optie is om de opzegbrief digitaal te ondertekenen en vervolgens per e-mail of online in te dienen.

Verstuur je opzegbrief

Om je FietsActief-abonnement op te zeggen, hoef je alleen maar je opzegbrief te versturen. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Vul je gegevens in – Zorg ervoor dat je naam, adres en lidmaatschapsnummer correct zijn ingevuld.
 2. Digitaal ondertekenen – Zet een digitale handtekening onderaan je opzegbrief.
 3. Verstuur de brief – Kies de verzendmethode die het beste bij jou past, zoals per e-mail of per post.

Alternatieve manieren om FietsActief op te zeggen

Er zijn verschillende alternatieve manieren om je abonnement op FietsActief stop te zetten. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice, online regelen via 123Opzeggen of via Contractstatus.nl je abonnement beëindigen.

Neem telefonisch contact op met de klantenservice

Regel je opzegging online via 123Opzeggen

Regel je opzegging online via 123Opzeggen. Bij 123Opzeggen kun je eenvoudig je FietsActief abonnement stopzetten. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen met je gegevens en de benodigde informatie. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je opzegging. Met 123Opzeggen bespaar je tijd en moeite, omdat zij alles voor jou regelen.

Beëindig je abonnement via Contractstatus.nl

 • Ga naar de website van Contractstatus.nl.
 • Zoek naar de optie om je abonnement op FietsActief op te zeggen.
 • Vul je gegevens in zoals je naam, adres en lidmaatschapsnummer.
 • Controleer nogmaals of alle informatie correct is ingevuld.
 • Bevestig je opzegging door de benodigde gegevens in te vullen.
 • Verzend je opzegging en ontvang een bevestiging van Contractstatus.nl.

Informatie over de FietsActief klantenservice

De FietsActief klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00 uur. Wil je meer weten over hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice? Lees dan verder.

Telefoonnummer: +31 (0)20 894 7550

Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice van FietsActief op het volgende nummer: +31 (0)20 894 7550. Ze zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Je kunt dit nummer gebruiken om je vragen te stellen of om je abonnement op te zeggen.

Openingstijden: ma t/m vrij van 9:00 – 17:00 uur

Ik ben beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Je kunt mij dus tijdens deze openingstijden bereiken als je vragen hebt over het opzeggen van je FietsActief-abonnement.

Bel me gerust op +31 (0)20 894 7550 en ik help je graag verder!

Conclusie en aanvullende informatie

FietsActief opzeggen is eenvoudig en kan gedaan worden door contact op te nemen met de klantenservice. Bel ze op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur of stuur een e-mail met je gegevens en lidmaatschapsnummer naar info@fietsactief.nl.

Je kunt ook gebruik maken van de gratis opzegbrief die beschikbaar is. Zorg ervoor dat je abonnement minimaal voor de opgegeven periode is en daarna kun je het gemakkelijk opzeggen.

Meer over kranten en tijdschriften

Bij het doornemen van mijn favoriete magazines, kwam ik erachter dat sommige lezers overwegen om hun abonnementen op te zeggen. Zo las ik dat iemand “Toeractief opzeggen” overwoog voor meer avontuurlijke uitjes, terwijl een andere ouder twijfelde en zocht naar “Kek Mama opzeggen” voor wat meer volwassen leesvoer. Tussen de fietsliefhebbers hoorde ik zelfs over “FietsActief opzeggen” om over te stappen naar andere hobby’s, en de natuurliefhebbers gaven hun mening over “Seasons opzeggen“.

Tijdens een wetenschappelijke discussie kwam “Know How opzeggen” naar voren, omdat sommigen op zoek waren naar diepergravende tijdschriften. Bij de schoolpoort hoorde ik ouders praten over “Ouders van Nu opzeggen” en “Consumentengids opzeggen“, op zoek naar frisse perspectieven. Op het werk sprak een collega over “Sanoma opzeggen“, terwijl kampeerders twijfelden tussen “KCK opzeggen” en een nieuw avontuur met een andere gids.

Terwijl ik in de boekwinkel stond, was er een klant die vroeg over “Bookspot opzeggen” en in het café hoorde ik discussies over kranten zoals “nrc opzeggen“, “ad opzeggen” en “eindhovens dagblad opzeggen“. Tot slot, bij de kapper, was er een gesprek gaande over het “veronica magazine opzeggen” en een dame naast me overwoog om “paravisie opzeggen” vanwege haar veranderende spirituele pad.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn abonnement op FietsActief opzeggen?

Je kunt je abonnement op FietsActief opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van het tijdschrift via telefoon of e-mail.

2. Wat is het opzegtermijn voor FietsActief?

Het opzegtermijn voor FietsActief is meestal 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode.

3. Kan ik mijn abonnement op FietsActief direct online opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement op FietsActief direct online opzeggen via de website van het tijdschrift.

4. Ontvang ik een bevestiging van mijn opzegging van FietsActief?

Ja, na het opzeggen van je abonnement ontvang je een bevestiging van FietsActief per e-mail of post.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2023

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen