Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben jij ook zo toe aan het opzeggen van je gezondNU abonnement, maar je weet niet goed hoe je dit kunt doen? Geloof me, ik heb in dezelfde situatie gezeten, en snap volledig hoe frustrerend het kan zijn.

Na meerdere keren tegen dezelfde problemen aangelopen te zijn, heb ik besloten om grondig onderzoek te doen en een duidelijke handleiding te maken om het proces te vereenvoudigen. Met deze handleiding hoef je geen tijd meer te verspillen en kun je binnen een paar minuten je abonnement op gezondNU stopzetten.

Dus laten we beginnen!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2023 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Je kunt je gezondNU-abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via e-mail of telefoon.
 • Als je gezondNU niet ontvangen hebt, kun je dit melden bij de klantenservice om het probleem op te lossen.
 • Je kunt je adreswijziging doorgeven aan gezondNU via e-mail, telefoon of het formulier op hun website.
 • Er zijn speciale aanbiedingen beschikbaar voor gezondNU-abonnementen met een korting van 49%.

Handleiding voor het opzeggen van gezondNU

Om gezondNU op te zeggen zijn er verschillende stappen die je kunt volgen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice, aangeven dat je het tijdschrift niet meer ontvangt, je adreswijziging doorgeven, en het abonnement opzeggen.

Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen waar je rekening mee moet houden.

GezondNu klantenservice

De klantenservice van GezondNu is zeer toegankelijk voor al je vragen en problemen. Wil je je abonnement opzeggen of ben je de nieuwste editie niet in de brievenbus tegengekomen? Geen zorgen! Je kunt een e-mail sturen naar info@gezondnu.nl of neem telefonisch contact op via 038-3031078.

Ze zijn er om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt met jouw abonnement.

GezondNu niet ontvangen

Ik begrijp dat je je zorgen maakt als je gezondNU niet ontvangen hebt. Bij onverwachte problemen met de levering van je gezondNU abonnement, kun je contact opnemen met de klantenservice.

Bel naar 038-3031078 of mail naar klantenservice@aboland.nl en zij zullen je verder helpen. Het team zal ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer van het tijdschrift kunt genieten.

Adreswijziging doorgeven

Ik wil graag mijn adreswijziging doorgeven aan gezondNU.

 • Neem contact op met de klantenservice via info@gezondnu.nl of bel naar een specifiek nummer.
 • Bel 038 – 3031078 of mail klantenservice@aboland.nl als je gezondNU niet hebt ontvangen en tegelijkertijd je abonnement wilt opzeggen.
 • Gebruik het formulier op de website om je nieuwe adres door te geven.
 • Klik op de “Adres wijzigen” knop op de website en volg de instructies.

GezondNu opzeggen

Ik wil graag uitleggen hoe je gezondNU kunt opzeggen. Hier zijn de verschillende manieren waarop je dat kunt doen:

 1. Per brief: Stuur een brief naar het adres van gezondNU met daarin je opzegging.
 2. Per mail: Stuur een e-mail naar info@gezondnu.nl om je abonnement stop te zetten.
 3. Telefonisch: Bel naar 038-3031078 om telefonisch je opzegging door te geven.

GezondNu aanbiedingen

GezondNu biedt verschillende aanbiedingen voor hun abonnementen, waarbij je kunt profiteren van een korting van 49%. Dit betekent dat je het gezondNU-tijdschrift kunt ontvangen tegen een lagere prijs dan normaal.

Deze aanbiedingen zijn beschikbaar op de website van Bladen.nl, waar je ook speciale deals kunt vinden om gezondNU uit te proberen. Dus, als je geïnteresseerd bent in het lezen van interessante artikelen over voeding, gezondheid en een gezondere levensstijl, is het de moeite waard om de aanbiedingen van gezondNU te bekijken en te profiteren van de korting die ze aanbieden.

Informatie over gezondNU opzeggen

De opzegtermijn van gezondNU is 1 maand voor het einde van het abonnement. Het is belangrijk om de abonnementsvoorwaarden te controleren voordat u besluit het tijdschrift op te zeggen.

Opzegtermijn

Voorwaarden

De voorwaarden voor het opzeggen van gezondNU worden niet specifiek vermeld in het artikel. Het is dus belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice om de exacte voorwaarden te achterhalen.

Houd er rekening mee dat er mogelijk een opzegtermijn is en dat je mogelijk bepaalde gegevens moet verstrekken om het opzeggen van je abonnement te voltooien. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt voordat je contact opneemt met de klantenservice.

Extra informatie

Bij het opzeggen van gezondNU zijn er een paar extra punten om te overwegen. Ten eerste is er een opzegtermijn, maar we weten niet precies hoe lang deze is. Ten tweede wordt het opzeggen via internet beschreven als “heel eenvoudig”.

Ten derde biedt gezondNU verschillende abonnementen aan, met een korting van 49% waar je van kunt profiteren. Tot slot, als je meer wilt weten over gezondNU of hun aanbiedingen, kun je terecht op de website Bladen.nl.

Verschillende manieren om gezondNU op te zeggen

U kunt gezondNU op verschillende manieren opzeggen: per brief, per mail of telefonisch.

Per brief

Als je ervoor kiest om gezondNU op te zeggen per brief, kun je een opzegbrief sturen naar het aangegeven adres. Zorg ervoor dat je de benodigde gegevens vermeldt, zoals je abonnementsnummer en persoonlijke gegevens.

Vervolgens kun je de brief versturen en wordt je abonnement stopgezet. Het opzeggen per brief is een eenvoudige en betrouwbare manier om gezondNU op te zeggen.

Per mail

Ik heb ervoor gekozen om gezondNU per mail op te zeggen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice via info@gezondnu.nl en zij hebben snel gereageerd op mijn verzoek. Het was heel eenvoudig en ik hoefde alleen maar mijn gegevens door te geven en te vermelden dat ik mijn abonnement wilde opzeggen.

Binnen een paar dagen ontving ik een bevestigingsmail waarin stond dat mijn abonnement succesvol was stopgezet. Het hele proces duurde maar een paar minuten en ik ben blij dat ik nu niet langer aan het tijdschrift gebonden ben.

Telefonisch

Ik heb ontdekt dat je gezondNU kunt opzeggen via de telefoon. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van gezondNU via het nummer 038-3031078. Ze zullen je helpen met het annuleren van je abonnement en eventuele vragen beantwoorden.

Het opzeggen van gezondNU is dus zo simpel als een telefoontje!

Bedankt voor uw feedback!

Ik waardeer uw feedback enorm! Uw input helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele manieren waarop u ons kunt bereiken om uw feedback te delen:.

Stuur ons een e-mail: info@gezondnu.nl

Bel ons op: 038-3031078

Vul ons online contactformulier in

Wij kijken uit naar uw feedback en staan klaar om naar uw suggesties of opmerkingen te luisteren. Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw gedachten met ons te delen!

Meer over kranten en tijdschriften

Als je denkt aan “Schuttevaer opzeggen” of “Het Financieel Dagblad opzeggen“, dan zou je geïnteresseerd kunnen zijn in onze sectie over economie en transport. En voor degenen die het landleven waarderen maar “Landleven opzeggen” overwegen, hebben we een mooie landelijke blog.

Voor de televisiefanaten die overwegen “Mikro gids opzeggen” of “Televizier opzeggen“, neem een kijkje in onze tv-gidsen rubriek. Als je spirituele inhoud zoekt en overweegt “EO Visie opzeggen“, dan hebben we diverse alternatieven voor je. Als je overweegt om je abonnement op een woningmagazine te stoppen, wellicht denk je aan “A-Bode opzeggen“. En voor de gamers die denken aan “Power Unlimited opzeggen“, duik in onze gaming sectie.

De algemene lezer die misschien “Leesmap opzeggen” overweegt, kan terecht bij onze algemene rubrieken. Terwijl “VPRO Gids opzeggen“, “KRO Magazine opzeggen” of “Varagids opzeggen” overwogen wordt, kijk eens naar onze sectie over entertainment en cultuur.

Dierenliefhebbers die “Hart voor Dieren opzeggen” willen, kunnen genieten van onze natuur- en dierenrubriek. Gezondheidsbewuste lezers die “gezondNU opzeggen” overwegen, vinden een schat aan welzijnsinformatie bij ons.

Jeugd en gezin komen ook aan bod, en voor degenen die “Tina Magazine opzeggen” of “Kek Mama opzeggen” overwegen, bekijk onze familie en jeugdsectie. De actieve lezers die “Toeractief opzeggen” of “FietsActief opzeggen” in gedachten hebben, kunnen onze reis- en activiteitenblogs verkennen.

Tenslotte, als je overweegt “Seasons opzeggen” of “Know How opzeggen“, bekijk dan onze secties over seizoensgebonden activiteiten en wetenschap voor alternatieve inhoud.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik gezondNU opzeggen?

Je kunt gezondNU opzeggen door een schriftelijke opzegging te sturen naar het opgegeven adres of door contact op te nemen met de klantenservice van gezondNU.

2. Wat is de opzegtermijn voor gezondNU?

De opzegtermijn voor gezondNU is 1 maand, wat betekent dat je minimaal 1 maand voor het einde van je abonnement moet opzeggen.

3. Kan ik mijn abonnement bij gezondNU pauzeren?

Nee, het is niet mogelijk om je abonnement bij gezondNU tijdelijk te pauzeren. Je kunt alleen opzeggen of je abonnement voortzetten.

4. Kan ik een restitutie krijgen als ik mijn abonnement bij gezondNU opzeg?

Nee, er worden geen restituties verleend voor reeds betaalde abonnementsgelden als je je abonnement bij gezondNU opzegt voordat de contractperiode is verstreken.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2023

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen