Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Het kan soms lastig zijn om uit te zoeken hoe je jouw abonnement bij Horses.nl moet opzeggen. Ik begrijp dat maar al te goed, omdat ik zelf ook voor deze uitdaging heb gestaan. Daarom heb ik deze praktische gids samengesteld om je bij elke stap van het proces te begeleiden.

Dus ga er lekker voor zitten, want we gaan je abonnementsproblemen oplossen!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Je kunt je abonnement op Horses.nl op verschillende manieren opzeggen, zoals telefonisch, per e-mail of schriftelijk.
 • Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de opzegtermijn voordat je begint met het opzeggen van je abonnement.
 • Als je de automatische verlenging van je abonnement wilt stopzetten, kun je dit online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk doen.
 • Voor vragen of hulp kun je contact opnemen met de klantenservice van Horses.nl.

Abonnement opzeggen & wijzigingen

Het opzeggen van een abonnement bij Horses.nl kan op verschillende manieren, zoals telefonisch, per e-mail of schriftelijk.

Hoe een abonnement opzeggen

Een abonnement op Horses.nl opzeggen is eenvoudiger dan je denkt. Voordat je begint, is het belangrijk om te weten dat er een opzegtermijn is. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Bezoek eerst de website van Horses.nl.
 2. Log vervolgens in met jouw accountinformatie.
 3. Ga naar jouw accountinstellingen.
 4. Klik op ‘Abonnement’.
 5. Kies daarna voor ‘Opzeggen’.
 6. Volg dan de instructies op het scherm.
 7. Als laatste stap, ontvang je een bevestigingsmail.

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor een abonnement op Horses.nl hangt af van de specifieke voorwaarden van jouw abonnement. Het is belangrijk om rekening te houden met deze termijn wanneer je besluit om je abonnement stop te zetten.

Neem contact op met de abonneeservice om te achterhalen wat de opzegtermijn is voor jouw abonnement. Zo voorkom je onverwachte verlengingen en zorg je ervoor dat de wijzigingen in jouw abonnement tijdig worden verwerkt.

Automatische verlenging stopzetten

Het stopzetten van de automatische verlenging van je abonnement op Horses.nl is eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan:

 • Online: Log in op je account en ga naar de instellingen. Hier kun je de automatische verlenging uitschakelen.
 • Telefonisch: Neem contact op met de abonneeservice en geef aan dat je de automatische verlenging wilt stoppen.
 • Per e-mail: Stuur een e-mail naar de abonneeservice met het verzoek om de automatische verlenging te beëindigen.
 • Schriftelijk: Stuur een brief naar de abonneeservice waarin je aangeeft dat je niet langer wilt dat je abonnement automatisch wordt verlengd.

Contact opnemen met de abonneeservice

Contact opnemen met de abonneeservice is eenvoudig. Hier zijn de verschillende manieren waarop je contact kunt opnemen:

 • Bel naar het telefoonnummer van de abonneeservice en spreek direct met een medewerker.
 • Stuur een e-mail naar het specifieke e-mailadres van de abonneeservice en ontvang snel een reactie.
 • Stuur een schriftelijke brief naar het adres van de abonneeservice en ontvang binnenkort een antwoord.

Horses Premium

Wat is Horses Premium? Het is een exclusief lidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot extra content, zoals exclusieve artikelen, video’s en evenementen. Wil je meer weten over de kosten en hoe je toegang kunt krijgen? Lees dan verder!

Wat is Horses Premium?

Horses Premium is een exclusief lidmaatschap voor liefhebbers van paarden en paardensport. Met Horses Premium krijg je toegang tot premium content, speciale artikelen en exclusieve video’s die niet beschikbaar zijn voor niet-leden.

Je kunt genieten van diepgaande reportages, interviews met experts uit de industrie en nuttige tips en tricks voor het verzorgen en trainen van jouw paard. Daarnaast ontvang je ook regelmatig updates en aanbiedingen die speciaal voor Horses Premium-leden zijn.

Met Horses Premium haal je het meeste uit jouw passie voor paarden en blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen in de paardenwereld.

Toegang tot Horses Premium verkrijgen

Om toegang te krijgen tot Horses Premium, volg je de onderstaande stappen:

 1. Ga naar de officiële website van Horses.nl.
 2. Zoek naar het tabblad ‘Horses Premium’ op de startpagina.
 3. Klik op ‘Meer informatie’ of ‘Aanmelden voor Horses Premium’.
 4. Vul het online aanmeldingsformulier in met je persoonlijke gegevens.
 5. Kies de gewenste abonnementsduur (bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks).
 6. Selecteer een betalingsmethode en voer de benodigde gegevens in.
 7. Volg de instructies om de betaling te voltooien en je abonnement te activeren.

Kosten van een Horses Premium-account

Een Horses Premium-account biedt toegang tot exclusieve inhoud en functionaliteiten op Horses.nl. De kosten van een Horses Premium-account variëren, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Betalingsmethoden zijn ook beschikbaar om het abonnement gemakkelijk en veilig te betalen.

Je kunt alle informatie over de kosten en betalingsopties vinden op de website van Horses.nl.

Betalingsmethoden

Ik wil je informeren over de verschillende betalingsmethoden die beschikbaar zijn voor het afsluiten van een abonnement op Horses.nl. Hier zijn enkele opties waaruit je kunt kiezen:

 1. iDEAL: Je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, een veilige en snelle betaalmethode die wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken.
 2. Creditcard: Als je liever met een creditcard wilt betalen, kun je dit doen door jouw kaartgegevens in te voeren tijdens het afsluiten van jouw abonnement.
 3. Automatische incasso: Het is ook mogelijk om jouw abonnementskosten automatisch te laten afschrijven van jouw bankrekening. Dit zorgt ervoor dat je nooit een betaling mist en gemakkelijk kunt genieten van jouw abonnement.
 4. Factuur: Voor bedrijven of organisaties is er de optie om een factuur te ontvangen en deze handmatig te betalen via overschrijving.

Abonnement afsluiten & betalen

Om een abonnement af te sluiten, kun je naar de website van Horses.nl gaan en daar de verschillende abonnementsvormen bekijken. Vervolgens kun je je gegevens invullen en de betaling voltooien via de aangeboden betalingsmethoden.

Hoe sluit ik een abonnement af?

Ik sluit een abonnement af door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de website van Horses.nl.
 2. Zoek naar het tabblad “Abonnementen” en klik erop.
 3. Kies het gewenste abonnementsvorm.dat bij jou past.
 4. Vul je persoonlijke gegevens in, zoals naam, adres en e – mailadres.
 5. Selecteer de gewenste betalingsmethode en voer de betaalinformatie in.
 6. Controleer nogmaals alle ingevoerde gegevens en bevestig je bestelling.

Verschillende abonnementsvormen

Horses.nl biedt verschillende abonnementsvormen aan om aan de verschillende behoeften van haar lezers te voldoen. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende abonnementsvormen die beschikbaar zijn:

AbonnementstypeVoordelenKosten
Horses BasicToegang tot basisartikelen en -functies op de website.Gratis
Horses PremiumToegang tot exclusieve content, inclusief premium artikelen en functies.Afhankelijk van de gekozen betalingsmethode en looptijd.
MP HorsesOntvang een maandelijks tijdschrift met praktische informatie en achtergronden.Kosten variëren afhankelijk van de duur van het abonnement.

De kosten van een Horses Premium-account zijn afhankelijk van de gekozen betalingsmethode. Ook is het belangrijk om te weten dat het CAP Magazine abonnementen en aanbiedingen voor paardenbladen biedt, die kunnen worden opgezegd via e-mail aan de abonneeservice.

Betalingsinformatie

Ik accepteer verschillende betalingsmethoden voor abonnementen op Horses.nl, waaronder creditcards en iDEAL. Je kunt gemakkelijk en veilig betalen via het online betalingsportaal. Als je liever telefonisch wilt betalen, kun je contact opnemen met de abonneeservice en zij zullen je door het proces begeleiden.

We hebben ook de optie om per bankoverschrijving te betalen. Het is belangrijk op te merken dat je bij het afsluiten van een abonnement de betaling vooraf moet doen.

Automatisch stoppen van het abonnement

Klantenservice & Contact

Voor vragen of hulp bij het opzeggen van je abonnement, kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, e-mail of schriftelijk.

Hoe contact opnemen met de abonneeservice

Wil je contact opnemen met de abonneeservice van Horses.nl? Hier zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen:

 • Telefonisch: Bel het telefoonnummer van de abonneeservice om direct in contact te komen met een medewerker.
 • Per e-mail: Stuur een e-mail naar de abonneeservice met jouw vraag, opmerking of verzoek.
 • Schriftelijk: Stuur een brief naar het adres van de abonneeservice met daarin jouw gegevens en jouw vraag, opmerking of verzoek.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Ik krijg vaak vragen over het opzeggen van een abonnement op Horses.nl. Daarom heb ik hier enkele veelgestelde vragen en antwoorden voor je. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Je kunt jouw abonnement op Horses.nl opzeggen via de abonneeservice, zowel online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk. Hou er rekening mee dat er een opzegtermijn geldt. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Archief van klantenservice-informatie.

In het archief van klantenservice-informatie vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het opzeggen van abonnementen bij Horses.nl. Met dit archief kun je snel en gemakkelijk informatie vinden over de verschillende manieren om je abonnement stop te zetten, zoals telefonisch, per e-mail of schriftelijk.

Ook vind je hier informatie over de opzegtermijn en hoe je contact kunt opnemen met de abonneeservice. Dit archief is een handige bron van informatie voor abonnees die hun abonnement bij Horses.nl willen beëindigen.

Meer over kranten en tijdschriften

Het is begrijpelijk dat je in deze digitale tijd overweegt om enkele van je kranten- en tijdschriftabonnementen op te zeggen. In onze reeks artikelen helpen we je met gedetailleerde gidsen over hoe je dit doet.

Wil je een grote nationale krant zoals “nrc opzeggen“, “ad opzeggen” of “volkskrant opzeggen“? Of misschien zoek je informatie over regionale kranten zoals “eindhovens dagblad opzeggen“, “delimburger opzeggen“, “helderse courant opzeggen“, “telegraaf opzeggen“, “alkmaarse courant opzeggen” of “bn de stem opzeggen“? Onze gidsen zijn er om je te helpen.

Voor liefhebbers van tijdschriften die overwegen om “veronica magzine opzeggen“, “paravisie opzeggen“, “horses.nl opzeggen”, “plus magazine opzeggen“, “libelle opzeggen“, “troskompas opzeggen“, “maxmagazine opzeggen“, “mikro gids opzeggen“, “donald duck opzeggen” of zelfs “national geographic opzeggen“, hebben we gedetailleerde stappen voor elk van deze titels.

Welk abonnement je ook kiest om te annuleren, wij zijn hier om je door het proces te leiden en het zo naadloos mogelijk te maken. Klik op de links om te beginnen met het opzeggen van je abonnement.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn abonnement op Horses.nl opzeggen?

Je kunt je abonnement op Horses.nl opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice en hun instructies te volgen.

2. Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement op Horses.nl op elk moment opzeggen. Er geldt meestal een opzegtermijn, dus controleer de voorwaarden van je abonnement voor meer informatie.

3. Worden er kosten in rekening gebracht voor het opzeggen van mijn abonnement?

Dit hangt af van de voorwaarden van je abonnement. Controleer de contractuele bepalingen of neem contact op met de klantenservice voor informatie over eventuele kosten.

4. Wat gebeurt er nadat ik mijn abonnement heb opgezegd?

Nadat je je abonnement op Horses.nl hebt opgezegd, ontvang je meestal een bevestiging van de annulering. Zorg ervoor dat je alle benodigde stappen hebt gevolgd om de annulering te voltooien en eventuele verdere facturaties te voorkomen.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen