Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je ook ooit geabonneerd geraakt op JAN Magazine maar wil je nu misschien opzeggen? Ook ik heb me in een soortgelijke situatie bevonden en weet dat het een beetje overweldigend kan voelen.

Gelukkig heb ik zorgvuldig onderzoek gedaan en een eenvoudige, praktische gids samengesteld over hoe je je JAN abonnement kunt opzeggen. Blijf lezen, want deze gids gaat je enorm helpen om je JAN abonnement met gemak te beëindigen!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2023 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Neem contact op met de klantenservice van JAN Magazine om je abonnement op te zeggen.
 • BEL: 020 – 6364545 of EMAIL: info@janmagazine.nl
 • Opzegtermijn en voorwaarden zijn afhankelijk van het type abonnement.
 • Volg het stappenplan voor online opzegging of download een gratis opzegbrief.

Jan Magazine Opzeggen

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Jan Magazine om je abonnement op te zeggen.

Contact opnemen met klantenservice

Om te beginnen met het proces van het opzeggen van je abonnement op JAN Magazine, moet je contact opnemen met hun klantenservice. Je kan ze gemakkelijk bereiken via hun telefoonnummer 020-6364545 op werkdagen.

Heb je liever schriftelijk contact? Geen probleem! Stuur gewoon een e-mail naar info@janmagazine.nl. Zorg er wel voor dat je aangeeft dat het om het opzeggen van het tijdschrift JAN gaat.

Dat maakt het proces eenvoudig en duidelijk voor iedereen.

Telefoonnummer

Ik ben bereikbaar op 020-6364545 als je contact wilt opnemen met JAN Magazine om je abonnement op te zeggen. Je kunt me van maandag tot en met vrijdag bellen tijdens kantooruren. Of stuur een e-mail naar info@janmagazine.nl als je de voorkeur geeft aan schriftelijk contact.

Ik help je graag verder met het stopzetten van je abonnement.

E-mailadres

Opzegtermijn en voorwaarden

De opzegtermijn en voorwaarden van JAN Magazine zijn als volgt:

 • Voor doorlopende abonnementen kan er worden opgezegd nadat de eerste actieperiode is afgelopen.
 • Bij maandelijkse magazines hanteert JAN Magazine een wettelijke opzegtermijn.
 • Om het abonnement op JAN Magazine op te zeggen, kan er contact worden opgenomen met de klantenservice via telefoonnummer 020-6364545 of door een e-mail te sturen naar info@janmagazine.nl.
 • De klantenservice van JAN Magazine is beschikbaar op werkdagen.

Praktische gids voor opzeggen

In dit gedeelte van de blog geef ik je een handig stappenplan voor het opzeggen van je JAN abonnement en vertel ik je hoe je een gratis opzegbrief kunt downloaden. Lees verder om erachter te komen hoe je gemakkelijk kunt opzeggen!

Stappenplan voor online opzegging

Hier is een eenvoudig stappenplan om uw abonnement op JAN Magazine online op te zeggen:

 1. Ga naar de website van JAN Magazine en zoek naar de pagina ‘Abonnement opzeggen’.
 2. Klik op de link of knop om het opzeggingsproces te starten.
 3. Vul uw persoonlijke gegevens in, zoals uw naam, adres en abonnementsnummer.
 4. Geef aan dat u uw abonnement wilt opzeggen en selecteer de gewenste reden uit de keuzelijst.
 5. Controleer alle ingevulde gegevens en klik op ‘Verzend’ om uw opzegging te voltooien.

Gratis opzegbrief downloaden

Ik zal u laten zien hoe u een gratis opzegbrief kunt downloaden om uw abonnement op JAN Magazine op te zeggen. Het downloaden van de opzegbrief is eenvoudig en kosteloos. Met de opzegbrief kunt u gemakkelijk en snel uw abonnement stopzetten bij JAN Magazine.

Zorg ervoor dat u de brief invult met de juiste informatie voordat u deze verzendt. Het downloaden van de opzegbrief is een handige optie voor diegenen die liever schriftelijk willen opzeggen.

Afzien van aankoop

Ik kan begrijpen dat je misschien van gedachten wilt veranderen na het aanschaffen van een abonnement op JAN Magazine. Gelukkig is er een optie om af te zien van de aankoop. Neem contact op met de klantenservice van JAN Magazine om dit door te geven.

Zij kunnen je de exacte stappen en voorwaarden geven om het proces soepel te laten verlopen.

Conclusion

Het opzeggen van een abonnement op JAN Magazine kan een eenvoudig proces zijn, zolang je de juiste stappen volgt. Neem contact op met de klantenservice via telefoon of e-mail, vermeld duidelijk dat het gaat om het tijdschrift JAN en vraag naar de opzegtermijn en voorwaarden.

Volg het stappenplan voor online opzegging of download een gratis opzegbrief. Zorg ervoor dat je schriftelijke bevestiging krijgt en houd eventuele juridische kwesties in gedachten.

Meer over kranten en tijdschriften

Het digitale tijdperk heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we nieuws en informatie consumeren. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om hun fysieke kranten- en tijdschriftenabonnementen op te zeggen. Ben je van plan om regionale kranten als “De Stentor opzeggen“, “Het Parool opzeggen“, “De Gelderlander opzeggen“, “Brabants Dagblad opzeggen” of “De Leeuwarder Courant opzeggen” te beëindigen? Wij staan klaar om je te begeleiden bij dit proces.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in het stopzetten van enkele populaire tijdschriften. Overweeg je “Panorama opzeggen“, “VIVA opzeggen“, “FLAIR opzeggen“, “JAN opzeggen” of “Happinez opzeggen“? Of misschien denk je na over het opzeggen van woon- en interieurmagazines zoals “VT Wonen opzeggen” en “Eigen Huis & Interieur opzeggen“?

Voor de autoliefhebbers onder ons die overwegen “Autoweek opzeggen” of de roddelenthousiasten die denken aan “Story opzeggen“, wij hebben alle stappen voor je op een rijtje gezet. Voor degenen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en welzijn, maar besluiten “Psychologie Magazine opzeggen“, “Flow opzeggen“, “Men’s Health opzeggen“, “Women’s Health opzeggen“, “Glamour opzeggen” of “Vogue Nederland opzeggen“, hebben we ook uitgebreide handleidingen voor jullie.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik JAN opzeggen?

Je kunt JAN opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van het tijdschrift of via de website van JAN waar je een opzegformulier kunt invullen.

2. Wat is de opzegtermijn voor JAN?

De opzegtermijn voor JAN kan per abonnement verschillen, maar meestal is dit 1 maand voor het einde van de huidige abonnementsperiode.

3. Wat gebeurt er met mijn abonnementsgeld als ik JAN opzeg?

Als je JAN opzegt, zul je geen verdere kosten in rekening worden gebracht voor toekomstige abonnementsperiodes. Eventueel reeds betaald abonnementsgeld wordt niet automatisch teruggestort.

4. Kan ik JAN ook tijdelijk stopzetten?

Ja, het is mogelijk om JAN tijdelijk stop te zetten, bijvoorbeeld tijdens een vakantieperiode. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van het tijdschrift om de mogelijkheden te bespreken.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2023

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen