Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je besloten om je abonnement op Kijk Magazine op te zeggen, maar vind je het lastig om erachter te komen hoe dit moet? Maak je geen zorgen, ik heb dezelfde uitdaging gehad en ben op onderzoek uitgegaan.

Dit artikel biedt je een helder stappenplan voor het opzeggen van je Kijk Magazine-abonnement, van informatie over de opzegtermijn tot het opstellen en versturen van de juiste opzegbrief.

Laat me je door dit proces begeleiden om alles soepel en stressvrij te laten verlopen!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Kijk Magazine opzeggen kan eenvoudig worden gedaan door een opzegbrief naar New Skool Media B.V. te sturen of contact op te nemen met de klantenservice.
 • Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de opzegtermijn en voorwaarden voordat je jouw abonnement beëindigt.
 • Het tijdschrift Kijk Magazine heeft interessante inhoud en een aantrekkelijke lay – out.
 • Je kunt ook je abonnement wijzigen of bezorgadres aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice.

Hoe Kijk Magazine opzeggen

Kijk Magazine opzeggen is een eenvoudig proces dat kan worden gedaan door het sturen van een opzegbrief naar het bedrijf.

Bedrijfs- en opzeginformatie

Kijk Magazine is een populair tijdschrift dat zich richt op wetenschap en technologie. Als je besluit om het abonnement op Kijk Magazine op te zeggen, is het vrij eenvoudig om dit te doen.

Op hun website vind je de contactinformatie en de benodigde details voor het proces. Het nummer om te bellen is 020-8945666 en je kunt de klantenservice ook bereiken via hun e-mailadres klantenservice@kijkmagazine.nl.

In sommige gevallen kunnen abonnementen na de initiële periode automatisch voor onbepaalde tijd blijven lopen, dus als je wilt opzeggen, vergeet dan niet om dit ruim voor het einde van de abonnementsperiode te doen.

Een handige manier om het abonnement op te zeggen, is door hen een brief te sturen naar New Skool Media B.V., het bedrijf achter Kijk Magazine.

Opzegtermijn en voorwaarden

De opzegtermijn voor een abonnement op Kijk magazine varieert afhankelijk van het type abonnement dat je hebt. Het is belangrijk om te weten dat sommige abonnementen stilzwijgend worden verlengd na de looptijd, dus het is verstandig om ruim van tevoren op te zeggen als je niet wilt dat het abonnement automatisch wordt verlengd.

Daarnaast zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan het opzeggen van een abonnement op Kijk magazine. Het is mogelijk om een opzegbrief te sturen naar New Skool Media B.V., het bedrijf dat Kijk magazine uitgeeft.

Opzegbrief sturen naar Kijk Magazine

Om je abonnement op Kijk Magazine op te zeggen, kun je een opzegbrief sturen naar New Skool Media B.V. Je kunt de brief sturen naar het volgende adres:

 1. a.v. Klantenservice Kijk

Over Kijk Magazine

Kijk Magazine is een wetenschapsblad dat bekend staat om zijn interessante inhoud en aantrekkelijke lay-out.

Inhoud en lay-out

Het tijdschrift Kijk heeft een interessante inhoud en een strakke lay-out. In elk nummer vind je uiteenlopende artikelen over wetenschap, technologie en innovatie. De inhoud varieert van spannende ontdekkingen en baanbrekende onderzoeken tot interessante reportages en diepgaande interviews.

Het tijdschrift is visueel aantrekkelijk met mooie foto’s, heldere infographics en informatieve illustraties die de informatie versterken. De lopende tekst in Kijk magazine is meestal in zwart op wit, waardoor het gemakkelijk leesbaar is.

Verschijningsdatum en winkelprijs

Het tijdschrift Kijk heeft een vaste verschijningsdatum elk maand en de winkelprijs kan varieren. Hieronder vind je een overzichtelijke tabel met deze informatie.

VerschijningsdatumWinkelprijs
Elke maandVarieert

Het is belangrijk om deze data in je achterhoofd te houden als je een abonnement op Kijk magazine wilt opzeggen. Zo zorg je ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Abonnementen en bezorgadres wijzigen

Als je een wijziging wilt aanbrengen in je abonnement op Kijk magazine, kun je de volgende stappen volgen:

 • Neem rechtstreeks contact op met Kijk via telefoonnummer 020-8945666 of stuur een e-mail naar klantenservice@kijkmagazine.nl.
 • Geef aan dat je je abonnement wilt wijzigen en geef de benodigde informatie door, zoals je abonnementsnummer en de gewenste wijzigingen.
 • Je kunt ook het online opzegformulier invullen op de website van Kijk magazine. Hier kun je aangeven welke veranderingen je wilt aanbrengen bij je abonnement en bezorgadres.
 • Houd er rekening mee dat sommige abonnementen automatisch worden verlengd na de looptijd, tenzij je tijdig opzegt.
 • Als je vragen hebt over het wijzigen van je abonnement of bezorgadres, kun je contact opnemen met de klantenservice van Kijk magazine voor meer informatie.

Klantenservice en contactgegevens

Voor alle vragen en ondersteuning kun je contact opnemen met de klantenservice van Kijk Magazine. Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Lees verder voor meer informatie.

Klantenservice van Kijk Magazine

De klantenservice van Kijk Magazine staat klaar om je te helpen met al je vragen en opzeggingen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Het telefoonnummer voor het opzeggen van een abonnement is 020-8945666.

Je kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@kijkmagazine.nl. De medewerkers van de klantenservice staan bekend om hun vriendelijke en behulpzame service, dus aarzel niet om contact met hen op te nemen als je hulp nodig hebt bij het opzeggen van je abonnement.

Contactinformatie voor opzeggen

Conclusie en aanbevelingen

Kijk Magazine opzeggen kan gemakkelijk worden gedaan door contact op te nemen met de klantenservice of het sturen van een opzegbrief naar New Skool Media B.V. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de opzegtermijn en voorwaarden voordat je jouw abonnement beëindigt.

Als je op zoek bent naar andere tijdschriften, overweeg dan Tijdschrift.nl waar je meer dan 75 tijdschriften kunt lezen in één app.

Meer over kranten en tijdschriften

Voor de nieuwsgierige geesten die denken aan “Kijk opzeggen” of “Emerce opzeggen“, hebben we fascinerende stukken over de laatste technologische en wetenschappelijke trends. Overweeg je “MT Sprout opzeggen” of “Management Team opzeggen“? Duik dan eens dieper in onze sectie over zakelijk leiderschap.

Bouwprofessionals die “Cobouw opzeggen” overwegen, kunnen alternatieve inzichten vinden in onze bouw- en architectuurhoek. Voor degenen in de medische sector die denken aan “Nursing opzeggen” of “Medisch Contact opzeggen“, hebben we diepgaande artikelen over gezondheidszorg. En voor de autoliefhebbers onder ons, “Arts en Auto opzeggen” betekent niet dat je alle auto-nieuws moet missen.

Technici en ingenieurs die “De Ingenieur opzeggen” overwegen, vinden waardevolle stukken in onze technologieblog. Terwijl degenen die gepassioneerd zijn over duurzaamheid en “Het Waterschap opzeggen” of “De Helling opzeggen” in gedachten hebben, kunnen terecht in onze groene sectie.

Amsterdam-liefhebbers die overwegen “Ons Amsterdam opzeggen” kunnen onze stadssectie bekijken. En professionals in het openbaar bestuur die “Binnenlands Bestuur opzeggen” overwegen, vinden wellicht andere relevante stukken.

Horecaprofessionals die “Misset Horeca opzeggen” overwegen en ondernemers die denken aan “De Zaak opzeggen” of “Schuttevaer opzeggen” kunnen terecht in onze zakelijke rubrieken. Terwijl financiële aficionado’s die “Het Financieel Dagblad opzeggen” overwegen, andere financiële inzichten kunnen opdoen.

Tot slot, voor degenen die de eenvoud van het landleven waarderen en “Landleven opzeggen“, of gewoon op zoek zijn naar entertainment na het “Mikro gids opzeggen” of “A-Bode opzeggen“, hebben we een scala aan lifestyle- en entertainmentartikelen.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn abonnement op Kijk Magazine opzeggen?

Je kunt je abonnement op Kijk Magazine opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van het tijdschrift en hen te informeren dat je je abonnement wilt beëindigen.

2. Wat is de opzegtermijn voor Kijk Magazine?

De opzegtermijn voor Kijk Magazine is meestal één maand. Het is raadzaam om de exacte opzegtermijn te controleren in de algemene voorwaarden van het tijdschrift of contact op te nemen met de klantenservice.

3. Kan ik mijn abonnement op Kijk Magazine online opzeggen?

Ja, sommige tijdschriften bieden de mogelijkheid om je abonnement online op te zeggen. Bezoek de website van Kijk Magazine en zoek naar de optie om je abonnement online te beëindigen.

4. Wat gebeurt er nadat ik mijn abonnement op Kijk Magazine heb opgezegd?

Nadat je je abonnement op Kijk Magazine hebt opgezegd, ontvang je geen nieuwe uitgaven meer van het tijdschrift en worden er geen kosten meer in rekening gebracht. Zorg ervoor dat je eventuele openstaande betalingen regelt voordat je het abonnement opzegt.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen