Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Bent u aan het worstelen met het opzeggen van uw Knipmode abonnement? Wij begrijpen uw frustratie! Zoals vele anderen, zijn wij ook tegen de uitdagingen aangelopen bij het opzeggen van tijdschriftenabonnementen.

Maakt u zich niet druk, wij hebben de beste methodes onderzocht en samengebracht voor het opzeggen van het Knipmode tijdschrift dat bomvol creatieve inspiratie, trends en stylingtips zit.

In deze blog zullen wij u door de verschillende stappen van het opzegproces leiden, inclusief hoe u direct contact kunt opnemen met de klantenservice of gebruik kunt maken van een online opzegservice.

Klaar om die knoop door te hakken? Laten we beginnen!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2023 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Je kunt je Knipmode abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via 020 – 8945665 of door een online opzegbrief op te stellen via de opzegservice van Dyme.
 • Met de opzegtermijn van een maand kun je op elk moment je abonnement stopzetten.
 • Knipmode biedt regelmatig kortingscodes en speciale aanbiedingen voor nieuwe abonnees, dus houd de website in de gaten voor de beste deals.

Hoe Knipmode opzeggen

Om je Knipmode abonnement op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice of telefonisch opzeggen via 020-8945665.

Contact opnemen met de klantenservice

Het is mogelijk om je Knipmode abonnement op te zeggen door direct met de klantenservice te bellen. Bel naar 020-8945665 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur en een van hun behulpzame medewerkers helpt je graag verder met het afhandelen van je opzegging.

Zorg ervoor dat je je abonneenummer en persoonlijke gegevens bij de hand hebt voor een snelle afhandeling. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@knipmode.nl of een bericht versturen via de website om je abonnement op te zeggen.

Met deze verschillende contactopties kun je zelf kiezen wat voor jou het gemakkelijkst is.

Telefonisch opzeggen via 020-8945665

Ik heb mijn Knipmode abonnement telefonisch opgezegd via 020-8945665. Het was erg gemakkelijk om contact op te nemen met de klantenservice en ze waren erg behulpzaam. Ze waren bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 en ik kon mijn opzegging snel regelen.

Online opzeggen met behulp van de opzegservice van Dyme

Bij het online opzeggen van Knipmode, kan je gebruik maken van de handige opzegservice van Dyme.

Opstellen van een online opzegbrief

Ik zal je laten zien hoe je gemakkelijk een online opzegbrief kunt opstellen om je Knipmode abonnement stop te zetten. Volg deze stappen:

 1. Ga naar de website van Dyme.
 2. Vul uw gegevens in het daarvoor bestemde formulier in.
 3. Selecteer Knipmode als het tijdschrift dat u wilt opzeggen.
 4. Volg de instructies om een online opzegbrief op te stellen.
 5. Controleer alle gegevens en zorg ervoor dat alles correct is ingevuld.
 6. Verzend de opzegbrief via de website.
 7. U ontvangt een ontvangstbevestiging van Dyme.

Gemakkelijk en snel opzeggen

Het opzeggen van uw Knipmode abonnement is gemakkelijk en snel te doen. U kunt ervoor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice via telefoon (020-8945665) of door een online opzegbrief op te stellen met behulp van de opzegservice van Dyme.

Met deze opties kunt u zonder gedoe uw abonnement stopzetten.

Andere informatie over Knipmode opzeggen

– De opzegtermijn voor Knipmode is één maand voor het einde van de abonnementsperiode.

– Knipmode biedt regelmatig kortingscodes en speciale aanbiedingen voor nieuwe abonnees.

– Veelgestelde vragen over het opzeggen van een Knipmode-abonnement worden beantwoord op de website.

– Met behulp van de opzegservice van Dyme kun je gemakkelijk en snel online je Knipmode-abonnement opzeggen.

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor uw Knipmode abonnement is maandelijks. Dit betekent dat u op elk moment kunt opzeggen en dat uw abonnement nog loopt tot het einde van die maand. U hoeft zich geen zorgen te maken over lange opzegtermijnen, want bij Knipmode is het opzeggen van uw abonnement eenvoudig en flexibel.

Kosten en kortingscodes

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten en de beschikbare kortingscodes voordat je besluit om je Knipmode-abonnement op te zeggen. Hier is een handig overzicht:

KostenKortingscodes
Een los nummer van Knipmode kost €8,25 in de winkel.Het abonnement op Knipmode is momenteel verkrijgbaar met 38% korting.
Het abonnement is tot wederopzegging en na de actieperiode maandelijks opzegbaar.Er kunnen regelmatig nieuwe kortingscodes beschikbaar zijn, houd de website in de gaten voor de meest actuele aanbiedingen.

Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt over de kosten of over hoe je een kortingscode kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn Knipmode abonnement op elk moment opzeggen??
 • Wat gebeurt er met mijn abonnement als ik het opzeg??
 • Hoe lang duurt het voordat mijn opzegging verwerkt is??
 • Krijg ik een bevestiging van mijn opzegging??
 • Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten??
 • Wordt mijn abonnement automatisch verlengd na de actieperiode??

Conclusie

In deze simpele gids heb ik je laten zien hoe je je Knipmode abonnement kunt opzeggen. Of je nu contact opneemt met de klantenservice of gebruik maakt van de online opzegservice van Dyme, het kan gemakkelijk en snel gedaan worden.

Vergeet niet dat je ook kunt profiteren van kortingscodes en dat je bij de actieperiode extra korting krijgt op je abonnement.

Meer over kranten en tijdschriften

Voor diegenen die denken aan “Grazia opzeggen” of “Beau Monde opzeggen“, hebben we diepgaande artikelen die de nieuwste trends in de modewereld belichten. Overweeg je om “ELLE opzeggen” of “Cosmopolitan opzeggen“? Onze sectie over lifestyle en mode zou je kunnen verrassen.

Sportliefhebbers die denken aan “Runner’s World opzeggen” of “Fiets opzeggen” kunnen terecht in onze sportsectie. Voetbalfans die “Voetbal International opzeggen” overwegen, vinden wellicht alternatieve bronnen in onze sportblog.

Degenen met een honger naar kennis die “Quote opzeggen” of “National Geographic Junior opzeggen” in overweging nemen, kunnen terecht in onze educatieve sectie. Kinderen die denken aan “Tina opzeggen” of “Zo Zit Dat opzeggen” kunnen genieten van onze kinderhoek.

Voor onze creatieve zielen die “Knipmode opzeggen” of “Zoom.nl opzeggen” overwegen, onze sectie over kunst en design heeft veel te bieden. Techneuten die denken aan “Computer Idee opzeggen” of “Computer Totaal opzeggen” kunnen onze techblog bekijken voor de laatste updates.

Tot slot, professionals die “Kijk opzeggen“, “Emerce opzeggen“, “MT Sprout opzeggen“, “Management Team opzeggen” of zelfs “Cobouw opzeggen” overwegen, vinden wellicht waardevolle inzichten in onze zakelijke sectie.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn abonnement op Knipmode opzeggen?

Je kunt je abonnement op Knipmode opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via telefoon of e-mail en hen te informeren over je beslissing.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van Knipmode?

Ja, meestal moet je een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van Knipmode. Raadpleeg de voorwaarden of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

3. Krijg ik een restitutie als ik mijn abonnement op Knipmode opzeg?

Dit hangt af van de voorwaarden van je abonnement. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over restituties bij het opzeggen van Knipmode.

4. Kan ik mijn abonnement op Knipmode online opzeggen?

Ja, in de meeste gevallen kun je je abonnement op Knipmode online opzeggen via de website of via e-mail. Raadpleeg de instructies of neem contact op met de klantenservice voor hulp bij het online opzeggen.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2023

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen