Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Als je een abonnement hebt op Medisch Contact, kun je gebruik maken van hun uitgebreide klantenservice. Of je nu vragen hebt over de bezorging, een adreswijziging wilt doorgeven of een wachtwoord moet resetten voor het online platform; de klantenservice staat voor je klaar.

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

2. Opzeggen van Medisch Contact.

Wil je jouw Medisch Contact abonnement opzeggen? Dit kan voor verschillende soorten abonnementen, of je nu lid bent van een beroepsvereniging, abonnee zonder aansluiting bij een beroepsvereniging, lid van een instelling met IP-toegang of een geneeskundestudent.

3. Hoe Medisch Contact opzeggen met behulp van AccountGenie.

Opzeggen kan zelfs nog gemakkelijker en sneller met AccountGenie. Veel klanten hebben al positieve ervaringen gedeeld over deze opzegservice.

4. Bedrijfs- en opzeginformatie van Medisch Contact.

Wil je meer weten over het bedrijf achter Medisch Contact? Informatie over de uitgever, frequentie van publicatie, prijs voor losse verkoop, website details en informatie over huidige en volgende edities zijn allemaal beschikbaar.

5. Hulp bij het zoeken naar opzeginformatie voor Medisch Contact.

Het kan soms lastig zijn om de juiste opzeginformatie te vinden. Daarvoor kun je trouw rekenen op procedures en uitspraken bij de rechtbank, tips voor het vinden van opzeginformatie en contactgegevens voor de abonnement- en klantenservice.

Opzeggen van Medisch Contact

Er zijn verschillende manieren om je abonnement op Medisch Contact op te zeggen, afhankelijk van of je lid bent van een beroepsvereniging, een abonnee bent zonder aansluiting bij een beroepsvereniging, instellingsabonnementen hebt (IP-toegang) of een geneeskundestudent bent.

Abonnementen voor leden (aangesloten bij een beroepsvereniging)

Leden die zijn aangesloten bij een beroepsvereniging die lid is van de federatie KNMG krijgen Medisch Contact gratis. Voor vragen of opmerkingen over de bezorging kunnen zij contact opnemen met de klantenservice.

Adreswijzigingen kunnen daar ook worden doorgegeven. Het is zelfs mogelijk om een wachtwoord te resetten voor toegang tot het online platform van Medisch Contact. Als leden een artikel willen insturen, raden we aan om een duidelijke stelling te nemen en concrete voorbeelden te geven.

Zo wordt hun boodschap goed overgebracht en verhoogt het de kans op publicatie in ons tijdschrift.

Abonnementen voor abonnees (niet aangesloten bij een beroepsvereniging)

Voor abonnees die niet zijn aangesloten bij een beroepsvereniging, biedt Medisch Contact verschillende abonnementsopties. De abonnementskosten kunnen variëren, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest.

Helaas hebben we geen specifieke informatie kunnen vinden over het opzeggen van een abonnement voor deze abonnees. Het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Medisch Contact voor verdere assistentie en om te informeren naar de opzegmogelijkheden.

Opzeggen van abonnementen voor instellingen (IP-toegang)

Opzeggen voor geneeskundestudenten

Voor geneeskundestudenten die een abonnement hebben op Medisch Contact, is het belangrijk om te weten hoe ze kunnen opzeggen. Helaas is er geen specifieke informatie gevonden over het opzeggen van een abonnement op Medisch Contact.

Het beste advies zou zijn om contact op te nemen met de klantenservice van Medisch Contact en hen te informeren over de wens om het abonnement op te zeggen. Zij kunnen studenten waarschijnlijk verder helpen en de nodige informatie verstrekken.

Hoe Medisch Contact opzeggen met behulp van AccountGenie

AccountGenie is een handige opzegservice waarmee je gemakkelijk en snel je abonnement op Medisch Contact kunt opzeggen. Benieuwd naar hoe het werkt? Lees snel verder!

Gemakkelijk en snel opzeggen met AccountGenie

Opzeggen van Medisch Contact is nu eenvoudig en snel dankzij AccountGenie! Met behulp van deze handige opzegservice kun je zonder gedoe je abonnement stopzetten. Hier zijn een paar voordelen van het gebruik van AccountGenie:

 • Geen ingewikkelde procedures: AccountGenie neemt al het gedoe uit handen en zorgt voor een moeiteloze opzegging.
 • Snelle verwerking: De opzegservice verwerkt je aanvraag snel, zodat je abonnement zo snel mogelijk wordt stopgezet.
 • Betrouwbare ervaring: Klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over de service van AccountGenie, waardoor je met een gerust hart kunt opzeggen.
 • Tijdwinst: Dankzij AccountGenie hoef je zelf niet te zoeken naar de juiste opzeginformatie. Het bespaart je dus kostbare tijd.

Ervaringen van klanten met de opzegservice

Ik heb verschillende positieve ervaringen gehoord van klanten die gebruik hebben gemaakt van de opzegservice van Medisch Contact. Ze waren blij dat het opzeggen snel en gemakkelijk verliep en dat ze geen gedoe hadden met lange wachttijden of ingewikkelde procedures.

De klanten waardeerden de efficiëntie van de service en voelden zich opgelucht dat ze hun abonnement zonder problemen konden beëindigen. Het feit dat Medisch Contact ook antwoorden biedt op veelgestelde vragen en een online platform biedt waar het tijdschrift kan worden gelezen, werd ook door de klanten gewaardeerd.

Bedrijfs- en opzeginformatie van Medisch Contact

– Uitgever: Medisch Contact wordt uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum.

Lees verder om meer te weten te komen over de frequentie, prijs en website van Medisch Contact.

Uitgever

Medisch Contact wordt uitgegeven door de KNMG (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst). Met KNMG als uitgever, kunt u erop vertrouwen dat het tijdschrift betrouwbare en relevante informatie bevat voor medische professionals.

Als u vragen heeft over het tijdschrift of Arts in Spe, kunt u contact opnemen met het redactiesecretariaat van Medisch Contact. De website van Medisch Contact biedt ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Frequentie

Medisch Contact is een tijdschrift dat regelmatig wordt uitgebracht. Het verschijnt wekelijks, wat betekent dat er elke week nieuwe artikelen en informatie beschikbaar zijn voor lezers.

Dit maakt het een goede bron van actuele ontwikkelingen en inzichten in de medische sector. Of je nu een arts, verpleegkundige of andere medische professional bent, je kunt vertrouwen op Medisch Contact om je op de hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Met de frequente publicatie kun je altijd op de hoogte blijven en je kennis up-to-date houden.

Prijs losse verkoop

De prijs voor losse verkoop van het tijdschrift Medisch Contact is momenteel niet beschikbaar. Het is echter mogelijk om het tijdschrift online te lezen zonder extra kosten. Dit betekent dat je toegang hebt tot alle artikelen en informatie zonder te betalen voor een fysiek exemplaar.

Dit is handig als je snel toegang wilt hebben tot de nieuwste informatie in de medische sector. Bovendien bespaar je op deze manier ook papier en heb je altijd en overal toegang tot het tijdschrift, of je nu op je computer, tablet of smartphone aan het lezen bent.

Website

Op de website van Medisch Contact kun je antwoorden vinden op veelgestelde vragen over het tijdschrift. Ook biedt de website de mogelijkheid om het tijdschrift online te lezen. Daarnaast kun je via de website adreswijzigingen doorgeven, zowel voor leden als abonnees van Medisch Contact.

Het is een handige bron van informatie voor alles wat met het tijdschrift te maken heeft.

Huidige en volgende editie

De huidige editie van Medisch Contact is beschikbaar en kan online worden gelezen. Het tijdschrift biedt actuele artikelen en informatie over de medische sector, specialismen en medische communicatie.

Daarnaast worden er ook praktische tips gegeven voor zorgverleners. Voor leden en abonnees is het mogelijk om de huidige editie ook in gedrukte vorm te ontvangen. Wat betreft de volgende editie zijn er geen specifieke details bekend over de inhoud of thema’s die behandeld zullen worden.

Hulp bij het zoeken naar opzeginformatie voor Medisch Contact

Heb je moeite met het vinden van opzeginformatie voor Medisch Contact? Ik geef je handige tips en contactgegevens om je opzegging snel en gemakkelijk te regelen. Lees verder voor meer informatie.

Procedures en uitspraken bij de rechtbank

Bij het opzeggen van een abonnement op Medisch Contact, kunnen procedures en uitspraken bij de rechtbank soms van toepassing zijn. Het is echter belangrijk op te merken dat er tot nu toe geen specifieke informatie is gevonden over het opzeggen van een abonnement op Medisch Contact.

Het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Medisch Contact voor meer informatie over de procedures en eventuele uitspraken bij de rechtbank die relevant kunnen zijn bij het opzeggen van een abonnement.

Tips voor het vinden van opzeginformatie

Als je op zoek bent naar opzeginformatie voor Medisch Contact, zijn hier een paar handige tips:

 • Bekijk de website van Medisch Contact. Hier vind je mogelijk gedetailleerde informatie over het opzegproces en de opzegtermijn.
 • Neem contact op met de klantenservice van Medisch Contact. Zij kunnen je helpen met specifieke vragen over het opzeggen van je abonnement.
 • Raadpleeg andere bronnen online. Er zijn mogelijk forums of websites waar mensen hun ervaringen delen met het opzeggen van hun Medisch Contact abonnement. Deze informatie kan nuttig zijn bij het bepalen van de beste aanpak.
 • Controleer de algemene voorwaarden of het lidmaatschapscontract van Medisch Contact. Hierin staat vaak informatie over het opzegproces en eventuele kosten die verbonden zijn aan vroegtijdige beëindiging.
 • Overweeg juridische hulp. Als je problemen ondervindt bij het vinden van de juiste opzeginformatie, kan een advocaat of juridisch adviseur mogelijk helpen bij het krijgen van duidelijkheid.

Contactgegevens voor abonnement- en klantenservice

Voor vragen of opmerkingen over uw abonnement of de klantenservice van Medisch Contact kunt u contact met ons opnemen. Als u lid bent van een beroepsvereniging die lid is van de federatie KNMG, is het tijdschrift gratis.

Leden en abonnees kunnen contact met ons opnemen voor vragen over de bezorging van Medisch Contact of om een adreswijziging door te geven. Daarnaast kunt u bij ons terecht om een wachtwoord voor het online platform te resetten of voor algemene vragen over het tijdschrift of Arts in Spe.

We hebben ook antwoorden op veelgestelde vragen op onze website beschikbaar.

Meer over kranten en tijdschriften

Voor de nieuwsgierige geesten die denken aan “Kijk opzeggen” of “Emerce opzeggen“, hebben we fascinerende stukken over de laatste technologische en wetenschappelijke trends. Overweeg je “MT Sprout opzeggen” of “Management Team opzeggen“? Duik dan eens dieper in onze sectie over zakelijk leiderschap.

Bouwprofessionals die “Cobouw opzeggen” overwegen, kunnen alternatieve inzichten vinden in onze bouw- en architectuurhoek. Voor degenen in de medische sector die denken aan “Nursing opzeggen” of “Medisch Contact opzeggen”, hebben we diepgaande artikelen over gezondheidszorg. En voor de autoliefhebbers onder ons, “Arts en Auto opzeggen” betekent niet dat je alle auto-nieuws moet missen.

Technici en ingenieurs die “De Ingenieur opzeggen” overwegen, vinden waardevolle stukken in onze technologieblog. Terwijl degenen die gepassioneerd zijn over duurzaamheid en “Het Waterschap opzeggen” of “De Helling opzeggen” in gedachten hebben, kunnen terecht in onze groene sectie.

Amsterdam-liefhebbers die overwegen “Ons Amsterdam opzeggen” kunnen onze stadssectie bekijken. En professionals in het openbaar bestuur die “Binnenlands Bestuur opzeggen” overwegen, vinden wellicht andere relevante stukken.

Horecaprofessionals die “Misset Horeca opzeggen” overwegen en ondernemers die denken aan “De Zaak opzeggen” of “Schuttevaer opzeggen” kunnen terecht in onze zakelijke rubrieken. Terwijl financiële aficionado’s die “Het Financieel Dagblad opzeggen” overwegen, andere financiële inzichten kunnen opdoen.

Tot slot, voor degenen die de eenvoud van het landleven waarderen en “Landleven opzeggen“, of gewoon op zoek zijn naar entertainment na het “Mikro gids opzeggen” of “A-Bode opzeggen“, hebben we een scala aan lifestyle- en entertainmentartikelen.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik Medisch Contact opzeggen?

Je kunt Medisch Contact opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of post en je wens tot opzegging door te geven.

2. Wat is de opzegtermijn voor Medisch Contact?

De opzegtermijn voor Medisch Contact is 1 maand. Zorg ervoor dat je je opzegging tijdig indient om verlenging van je abonnement te voorkomen.

3. Moet ik een reden opgeven om Medisch Contact op te zeggen?

Nee, het is niet verplicht om een reden op te geven bij het opzeggen van Medisch Contact. Je kunt simpelweg aangeven dat je je abonnement wilt beëindigen.

4. Kan ik mijn abonnement bij Medisch Contact ook online opzeggen?

Ja, het is mogelijk om je abonnement bij Medisch Contact online op te zeggen via hun website. Volg de instructies en vul het opzegformulier in om je opzegging te voltooien.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen