Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je het abonnement op het tijdschrift ‘Ouders van Nu’ zat en wil je het graag stopzetten? Het kan een uitdaging zijn, maar weet je wat? Ik ben ook in dezelfde situatie geweest. Met intensief onderzoek en ervaring heb ik ontdekt dat er drie manieren zijn om je Ouders van Nu abonnement te beëindigen: via e-mail, telefonisch of per brief.

Dus als je klaar bent om te stoppen, ben ik hier om je stap voor stap te gidsen. Laten we het proces samen doorkruisen!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Je kunt je abonnement op Ouders van Nu opzeggen via e – mail, telefoon of per brief.
 • Voor het opzeggen per brief, schrijf een brief met je gegevens en stuur deze naar DPG Media Magazines.
 • Als je liever via e-mail opzegt, stuur een e-mail naar info@oudersvannu.nl met je verzoek tot opzegging en vermeld je persoonlijke gegevens.
 • Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Ouders van Nu om je abonnement op te zeggen. Bel naar 088-5500183.

Hoe Ouders van Nu opzeggen

Om je Ouders van Nu lidmaatschap op te zeggen, zijn er verschillende opties beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om een brief te sturen, een e-mail te sturen, of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

Opzeggen via brief

Het opzeggen van je Ouders van Nu abonnement kan eenvoudig via een brief. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Beslis eerst dat je je abonnement echt wilt beëindigen.
 2. Pak dan een stuk papier en pen.
 3. Schrijf bovenaan de brief ‘Opzegging Ouders van Nu abonnement’.
 4. Noteer vervolgens je naam, adres, woonplaats en abonnementsnummer.
 5. Vermeld in de brief duidelijk dat je het abonnement wilt stopzetten.
 6. Vergeet niet om de datum en je handtekening te noteren.
 7. Stuur tot slot deze opzegbrief naar het volgende adres: DPG Media Magazines, t.a.v. Klantenservice Ouders van Nu, Postbus 20025, 1200 EA Hilversum.
 8. Wacht op een bevestiging van opzegging.

Opzeggen via e-mail

Om je abonnement op Ouders van Nu op te zeggen, kun je ook gebruik maken van de optie om een e-mail te sturen. Stuur simpelweg een e-mail naar info@oudersvannu.nl met daarin je verzoek tot opzegging. Zorg ervoor dat je in de e-mail ook je persoonlijke gegevens vermeldt, zoals je naam en adres, zodat ze jouw abonnement kunnen identificeren en stopzetten. Het voordeel van deze methode is dat je het op elk moment kunt doen, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Opzeggen telefonisch

Contactgegevens van Ouders van Nu

Voor de contactgegevens van Ouders van Nu kun je het telefoonnummer bellen of het adres opzoeken op hun website.

Telefoonnummer Ouders van Nu

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Ouders van Nu door te bellen naar 088-5500183. Ze zijn beschikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot –. Dus als je vragen hebt over het opzeggen van je abonnement of andere zaken, bel ze gerust.

Adres Ouders van Nu

Het adres van Ouders van Nu is niet direct beschikbaar in de gegeven informatie. Om het juiste adres te vinden, raad ik je aan om contact op te nemen met hun klantenservice. Zij kunnen je voorzien van de actuele contactgegevens, inclusief het adres waar je eventuele correspondentie naartoe kunt sturen.

De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot -. via telefoonnummer 088-5500183 of per e-mail op info@oudersvannu. Zij zullen je graag verder helpen met al je vragen en opmerkingen.

Ouders van Nu abonnement opzeggen

Vul je gegevens in en kies je betaalmethode om je Ouders van Nu abonnement op te zeggen.

Stap 1: vul je gegevens in

Stap 2: kies je betaalmethode

Bij het opzeggen van je abonnement op Ouders van Nu, is stap 2 om je betaalmethode te kiezen. Hier zijn verschillende opties waaruit je kunt kiezen:

 • Automatische incasso: Je kunt ervoor kiezen om het abonnementsgeld automatisch te laten afschrijven van je rekening. Hiervoor moet je je bankrekeninggegevens invullen.
 • Acceptgiro: Als je liever per acceptgiro wilt betalen, kun je dit aangeven en zal Ouders van Nu deze naar je toesturen.
 • Creditcard: Als je een creditcard hebt, kun je ervoor kiezen om het abonnementsgeld met je creditcard te betalen.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Ouders van Nu

Ik begrijp dat er veel vragen zijn over het opzeggen van een abonnement bij Ouders van Nu. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en hun antwoorden:.

1. Hoe kan ik mijn abonnement op Ouders van Nu opzeggen?.

– Je kunt je abonnement op Ouders van Nu opzeggen door te bellen naar 088-5500183 of door het online te regelen.

2. Wat zijn de openingstijden van de klantenservice?.

– De klantenservice van Ouders van Nu is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.

3. Op welke manieren kan ik Ouders van Nu opzeggen?.

– Er zijn drie manieren om Ouders van Nu op te zeggen: per brief, per e-mail of telefonisch.

4. Kan ik mijn abonnement opzeggen als mijn kinderen ouder zijn geworden?.

– Ja, als je kinderen inmiddels ouder zijn geworden, kun je overwegen om je abonnement op Ouders van Nu op te zeggen.

5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?.

– Je kunt contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@oudersvannu.nl.

6. Kan er een opzegbrief voor mij worden gemaakt?.

– Ja, er kan automatisch een opzegbrief voor je worden gemaakt als je je gegevens invult.

7. Kan ik ook andere abonnementen opzeggen via Ouders van Nu?.

– Voor het opzeggen van andere abonnementen van DPG Media Magazines kun je telefonisch contact opnemen via 088-5500250 of online via de betreffende titel.

8. Zijn er nog andere gerelateerde zoekopdrachten?.

– Gerelateerde zoekopdrachten zijn onder andere het opzeggen van de Ouders van Nu voordeelpas en het inloggen op de website.

9. Hoe weet ik precies hoe ik mijn abonnement op Ouders van Nu moet opzeggen?.

– Veel mensen weten niet precies hoe ze het abonnement op Ouders van

Meer over kranten en tijdschriften

Bij het doornemen van mijn favoriete magazines, kwam ik erachter dat sommige lezers overwegen om hun abonnementen op te zeggen. Zo las ik dat iemand “Toeractief opzeggen” overwoog voor meer avontuurlijke uitjes, terwijl een andere ouder twijfelde en zocht naar “Kek Mama opzeggen” voor wat meer volwassen leesvoer. Tussen de fietsliefhebbers hoorde ik zelfs over “FietsActief opzeggen” om over te stappen naar andere hobby’s, en de natuurliefhebbers gaven hun mening over “Seasons opzeggen“.

Tijdens een wetenschappelijke discussie kwam “Know How opzeggen” naar voren, omdat sommigen op zoek waren naar diepergravende tijdschriften. Bij de schoolpoort hoorde ik ouders praten over “Ouders van Nu opzeggen” en “Consumentengids opzeggen“, op zoek naar frisse perspectieven. Op het werk sprak een collega over “Sanoma opzeggen“, terwijl kampeerders twijfelden tussen “KCK opzeggen” en een nieuw avontuur met een andere gids.

Terwijl ik in de boekwinkel stond, was er een klant die vroeg over “Bookspot opzeggen” en in het café hoorde ik discussies over kranten zoals “nrc opzeggen“, “ad opzeggen” en “eindhovens dagblad opzeggen“. Tot slot, bij de kapper, was er een gesprek gaande over het “veronica magazine opzeggen” en een dame naast me overwoog om “paravisie opzeggen” vanwege haar veranderende spirituele pad.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Ouders van Nu abonnement opzeggen?

Je kunt je Ouders van Nu abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of online formulier.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van mijn Ouders van Nu abonnement?

Ja, er geldt een opzegtermijn bij het opzeggen van je Ouders van Nu abonnement. De exacte opzegtermijn staat vermeld in de abonnementsvoorwaarden.

3. Kan ik mijn Ouders van Nu abonnement tussentijds opzeggen?

Ja, je kunt je Ouders van Nu abonnement tussentijds opzeggen. Houd er echter rekening mee dat je mogelijk nog een deel van het abonnementsgeld moet betalen.

4. Wat gebeurt er na het opzeggen van mijn Ouders van Nu abonnement?

Na het opzeggen van je Ouders van Nu abonnement zal de levering van het tijdschrift stoppen en zul je geen verdere betalingen meer ontvangen. Controleer wel altijd of de opzegging succesvol is verwerkt door contact op te nemen met de klantenservice.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen