Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heeft u een abonnement op De Telegraaf en wilt u deze opzeggen, maar weet u niet precies hoe? Dan bent u niet de enige, ik heb zelf ook met deze verwarring te maken gehad. Gelukkig heb ik voor u de nodige stappen uitgezocht om uw abonnement op de Telegraaf eenvoudig en probleemloos op te zeggen.

In dit artikel geef ik een helder overzicht van verschillende manieren om uw abonnement op te zeggen, de juiste opzegtermijn, en welke contactgegevens u moet gebruiken. Klaar om deze klus te klaren?

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • Telefonisch opzeggen is een van de manieren om uw abonnement op de Telegraaf stop te zetten. Bel gewoon de klantenservice, geef aan dat u wilt opzeggen en volg de instructies.
 • U kunt ook gebruikmaken van MijnMedia.nl of Opzeggen.nu om online uw abonnement op de Telegraaf te beëindigen. Vul het formulier in en ontvang een bevestigingsmail.
 • Zorg ervoor dat u uw opzegging minimaal één maand voor het einde van uw abonnementsperiode doorgeeft om problemen te voorkomen.

Verschillende manieren om de Telegraaf op te zeggen

Er zijn verschillende manieren om de Telegraaf op te zeggen, zoals telefonisch opzeggen, opzeggen via MijnMedia.nl en opzeggen via Opzeggen.nu.

Telefonisch opzeggen

Eén van de opties om uw Telegraaf abonnement op te zeggen is telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit is hoe het werkt:

 1. Pak uw telefoon en bel het nummer van de klantenservice.
 2. Wacht tot een medewerker van de klantenservice u te woord staat.
 3. Vertel de medewerker dat u uw abonnement wilt opzeggen.
 4. Volg alle instructies die u krijgt nauwkeurig op.
 5. Zorg ervoor dat u een bevestiging ontvangt, dit kan per e – mail of post zijn.

Opzeggen via MijnMedia.nl

Ik heb mijn Telegraaf-abonnement opgezegd via MijnMedia.nl. Hier is hoe ik het gedaan heb:

 • Ga naar de website van MijnMedia.nl
 • Zoek naar de optie om je abonnement op de Telegraaf op te zeggen
 • Vul het formulier in met je persoonlijke gegevens en abonnementsinformatie
 • Bevestig je opzegging en ontvang een bevestigingsmail

Opzeggen via Opzeggen.nu

Om je abonnement op de Telegraaf op te zeggen, kun je ook gebruikmaken van de website Opzeggen.nu. Deze website biedt een handige en eenvoudige manier om online je abonnement stop te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is naar Opzeggen.nu gaan, het formulier invullen met de benodigde gegevens en vervolgens wordt de opzegging voor jou geregeld. Geen gedoe met telefoneren of zelf een brief schrijven, Opzeggen.nu neemt al het werk uit handen en zorgt ervoor dat je abonnement snel en makkelijk wordt beëindigd.

Voorwaarden en opzegtermijn

De voorwaarden voor het opzeggen van de Telegraaf zijn dat dit minimaal één maand voor afloop van de abonnementsperiode moet gebeuren.

Minimaal één maand voor afloop van de abonnementsperiode

Om uw abonnement op de Telegraaf op te zeggen, moet u dit ten minste één maand voor het einde van de abonnementsperiode melden. Dit betekent dat u ruim op tijd moet zijn om ervoor te zorgen dat uw opzegging correct wordt verwerkt.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om deze deadline te respecteren, anders kan uw abonnement automatisch worden verlengd. Zorg er dus voor dat u op tijd handelt en uw opzegging tijdig indient.

Wettelijk herroepingsrecht

Ik heb recht op herroeping van mijn abonnement op de Telegraaf volgens de wet. Dit betekent dat ik mijn abonnement binnen 14 dagen na het afsluiten kan annuleren zonder opgaaf van reden.

Ik hoef alleen maar contact op te nemen met de klantenservice van de Telegraaf om mijn intentie tot herroeping kenbaar te maken. Vergeet niet dat het herroepingsrecht niet geldt voor de krant zelf, omdat deze als een ‘losse verkoop’ wordt gezien.

Contactgegevens Telegraaf

Voor de contactgegevens van de Telegraaf kun je het telefoonnummer 020-6805805 bellen of een brief sturen naar het adres Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam.

Telefoonnummer

Ik kan mijn abonnement op de Telegraaf opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van de klantenservice is beschikbaar op de website van de Telegraaf.

Ik zal het nummer bellen en mijn verzoek indienen om mijn abonnement op te zeggen.

Adres

Om uw abonnement op de Telegraaf op te zeggen, moet u contact opnemen met de klantenservice van de Telegraaf. U kunt dit doen door een brief te sturen naar het volgende adres: Telegraaf Media Groep, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam.

Vergeet niet om uw persoonlijke gegevens en abonnementsinformatie in de brief te vermelden. Op deze manier kan de Telegraaf uw opzegging snel en correct verwerken.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van de Telegraaf

Ik beantwoord graag enkele veelgestelde vragen over het opzeggen van de Telegraaf. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? U kunt uw abonnement opzeggen via de pagina “abonnement aanpassen” op de website van de Telegraaf.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw digitale abonnement op te zeggen via https://www.mijnmedia.nl/. Wanneer moet ik mijn opzegging doorgeven? Om uw abonnement op de Telegraaf op te zeggen, moet u dit minimaal één maand voor het einde van de abonnementsperiode bij de Telegraaf melden.

Kan ik telefonisch contact opnemen om mijn abonnement op te zeggen? Ja, u kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice om uw abonnement op de Telegraaf op te zeggen.

Meer over kranten en tijdschriften

Het is begrijpelijk dat je in deze digitale tijd overweegt om enkele van je kranten- en tijdschriftabonnementen op te zeggen. In onze reeks artikelen helpen we je met gedetailleerde gidsen over hoe je dit doet.

Wil je een grote nationale krant zoals “nrc opzeggen“, “ad opzeggen” of “volkskrant opzeggen“? Of misschien zoek je informatie over regionale kranten zoals “eindhovens dagblad opzeggen“, “delimburger opzeggen“, “helderse courant opzeggen“, “telegraaf opzeggen”, “alkmaarse courant opzeggen” of “bn de stem opzeggen“? Onze gidsen zijn er om je te helpen.

Voor liefhebbers van tijdschriften die overwegen om “veronica magzine opzeggen“, “paravisie opzeggen“, “horses.nl opzeggen“, “plus magazine opzeggen“, “libelle opzeggen“, “troskompas opzeggen“, “maxmagazine opzeggen“, “mikro gids opzeggen“, “donald duck opzeggen” of zelfs “national geographic opzeggen“, hebben we gedetailleerde stappen voor elk van deze titels.

Welk abonnement je ook kiest om te annuleren, wij zijn hier om je door het proces te leiden en het zo naadloos mogelijk te maken. Klik op de links om te beginnen met het opzeggen van je abonnement.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik de Telegraaf opzeggen?

Je kunt de Telegraaf opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of post.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van de Telegraaf?

Ja, er geldt meestal een opzegtermijn bij het opzeggen van de Telegraaf. Deze termijn kan verschillen, afhankelijk van het type abonnement dat je hebt.

3. Moet ik een schriftelijke opzegging sturen voor het opzeggen van de Telegraaf?

Dat hangt af van de voorwaarden van je abonnement. Sommige abonnementen vereisen een schriftelijke opzegging, terwijl andere ook telefonisch of per e-mail kunnen worden opgezegd.

4. Krijg ik een bevestiging van mijn opzegging?

Ja, na het opzeggen van de Telegraaf ontvang je meestal een bevestiging per e-mail of post. Deze bevestiging dient als bewijs dat je abonnement is stopgezet.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen