Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je besloten om je VIVA abonnement stop te zetten, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Je bent niet alleen, want ik ben deze uitdaging ook tegengekomen. Met mijn ervaring en onderzoek heb ik ontdekt dat VIVA opzeggen eenvoudig online geregeld kan worden.

In dit artikel deel ik een essentiële gids om jouw VIVA abonnement snel en probleemloos op te zeggen. Lees verder om deze gemakkelijke stappen te ontdekken!

Key Takeaway:

Het beste tijdschrift abonnement van 2024 scoor je bij Tijdschrift.nl. Geniet van onbeperkt toegang tot een breed scala van populaire tijdschriften in digitale vorm, altijd en overal.

Samenvatting

 • VIVA opzeggen kan eenvoudig online worden gedaan via de klantenservice of met behulp van de online service Opzeggen24.
 • Bij het opzeggen van je VIVA abonnement via Opzeggen24 krijg je opzeggarantie, waardoor je zeker weet dat je opzegging correct en tijdig wordt verwerkt.
 • Het opzeggen van je VIVA abonnement via Opzeggen24 is snel en gemakkelijk, met slechts een paar stappen om een opzegbrief te genereren en versturen.

Hoe VIVA opzeggen

Er zijn twee opties om VIVA op te zeggen: telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een opzegbrief sturen via Opzeggen24.

Optie 1: Telefonisch contact opnemen met de klantenservice (088-550…)

Het telefonisch opzeggen van je VIVA abonnement is een snelle en eenvoudige methode. Pak je telefoon en draai het nummer van de klantenservice, 088-550. Zorg ervoor dat je je abonneenummer en eventuele andere relevante informatie bij de hand hebt voordat je belt.

Tijdens kantooruren staan de vriendelijke medewerkers van de klantenservice klaar om je te helpen met het opzegproces. Het directe contact stelt je in staat om eventuele vragen die je hebt over het opzeggen meteen te stellen.

Dit is vooral nuttig als iets onduidelijk is of als je specifieke vragen hebt over je abonnement.

Optie 2: Opzegbrief sturen via Opzeggen24

Ik raad aan om je VIVA-abonnement op te zeggen via Optie 2: het sturen van een opzegbrief via Opzeggen24. Opzeggen24 is een handige online service waarmee je gemakkelijk en snel je abonnementen kunt stopzetten.

Om een opzegbrief te genereren en te versturen, hoef je slechts enkele gegevens in te vullen. Opzeggen24 zorgt ervoor dat je opzegbrief bij de juiste persoon terechtkomt en biedt zelfs een opzeggarantie.

Het is een betrouwbare en gratis service, waarmee je jouw VIVA-abonnement moeiteloos kunt beëindigen.

Het opzeggen van een VIVA abonnement

Om een VIVA-abonnement op te zeggen, moeten er drie stappen worden gevolgd.

Stap 1: Gegevens invullen

Ik vul de benodigde gegevens in om de opzegbrief te maken. Dit zijn de gegevens die ik moet invullen:

 • Mijn naam
 • Mijn adres
 • Mijn postcode en woonplaats
 • Mijn e – mailadres
 • Mijn telefoonnummer

Stap 2: Betaalmethode kiezen

Bij het opzeggen van je VIVA abonnement is het belangrijk om de betaalmethode te kiezen. Hier zijn enkele opties die je hebt:

 • Betaling via automatische incasso: Je kunt ervoor kiezen om je abonnementskosten automatisch te laten afschrijven van je bankrekening. Dit zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar de betalingen.
 • Betaling via overschrijving: Als je liever zelf de controle houdt over de betalingen, kun je ervoor kiezen om het bedrag handmatig over te maken naar VIVA. Zorg er wel voor dat je tijdig betaalt om problemen te voorkomen.
 • Online betaling: Een snelle en eenvoudige manier om te betalen is via een online betaalmethode zoals iDeal of PayPal. Op deze manier hoef je geen papieren of extra handelingen te verrichten.

Stap 3: Opzegbrief genereren en versturen

Voor stap 3 van het opzegproces moet je een opzegbrief genereren en versturen. Hier zijn de belangrijke stappen:

 1. Ga naar de website van Opzeggen24.
 2. Vul de benodigde gegevens in, zoals je naam, adres en abonnementsnummer.
 3. Kies het type abonnement dat je wilt opzeggen (in dit geval VIVA).
 4. Selecteer de juiste opzegtermijn volgens de algemene voorwaarden.
 5. Controleer alle ingevulde gegevens om ervoor te zorgen dat ze correct zijn.
 6. Klik op de knop om de opzegbrief te genereren.
 7. Download of print de opzegbrief en onderteken deze.
 8. Verstuur de brief naar het juiste adres van Vivafloors BV.

Voordelen van VIVA opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 biedt vele voordelen bij het opzeggen van je VIVA abonnement.

Opzeggarantie

Bij het opzeggen van je VIVA abonnement via Opzeggen24 krijg je opzeggarantie. Dit betekent dat je zeker weet dat je opzegging correct en tijdig wordt verwerkt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele verlengingen van je abonnement.

Opzeggen24 zorgt ervoor dat jouw opzegbrief op de juiste manier wordt verstuurd en dat je abonnement effectief wordt stopgezet. Je kunt dus met een gerust hart je VIVA abonnement opzeggen met behulp van Opzeggen24!

Snelle en eenvoudige afhandeling

Bij het opzeggen van je VIVA abonnement via Opzeggen24 ben je verzekerd van een snelle en eenvoudige afhandeling. Met slechts een paar stappen kun je een opzegbrief genereren en versturen.

Je hoeft alleen maar enkele gegevens in te vullen, zoals je persoonlijke gegevens en het abonnementsnummer. Vervolgens kies je de betaalmethode om de opzegbrief te versturen. Binnen korte tijd wordt je opzegging verwerkt en hoef je je nergens meer druk over te maken.

Opzeggen was nog nooit zo gemakkelijk!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van VIVA

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over het opzeggen van VIVA:

1. Hoe kan ik mijn VIVA abonnement opzeggen??.

2. Kan ik mijn abonnement ook telefonisch opzeggen??.

3. Wat zijn de openingstijden van de klantenservice van VIVA??.

4. Is het mogelijk om mijn VIVA abonnement per brief op te zeggen??.

5. Hoe lang duurt het voordat mijn opzegging verwerkt is??.

6. Kan ik mijn abonnement ook per e-mail opzeggen??.

7. Moet ik nog aanvullende gegevens invullen bij het opzeggen via Opzeggen24??.

8. Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van mijn VIVA abonnement??.

9. Wat moet ik doen als ik geen bevestiging ontvang van mijn opzegging?.

Hopelijk worden hiermee de meeste vragen over het opzeggen van VIVA beantwoord.

Meer over kranten en tijdschriften

Het digitale tijdperk heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we nieuws en informatie consumeren. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om hun fysieke kranten- en tijdschriftenabonnementen op te zeggen. Ben je van plan om regionale kranten als “De Stentor opzeggen“, “Het Parool opzeggen“, “De Gelderlander opzeggen“, “Brabants Dagblad opzeggen” of “De Leeuwarder Courant opzeggen” te beëindigen? Wij staan klaar om je te begeleiden bij dit proces.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in het stopzetten van enkele populaire tijdschriften. Overweeg je “Panorama opzeggen“, “VIVA opzeggen”, “FLAIR opzeggen“, “JAN opzeggen” of “Happinez opzeggen“? Of misschien denk je na over het opzeggen van woon- en interieurmagazines zoals “VT Wonen opzeggen” en “Eigen Huis & Interieur opzeggen“?

Voor de autoliefhebbers onder ons die overwegen “Autoweek opzeggen” of de roddelenthousiasten die denken aan “Story opzeggen“, wij hebben alle stappen voor je op een rijtje gezet. Voor degenen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en welzijn, maar besluiten “Psychologie Magazine opzeggen“, “Flow opzeggen“, “Men’s Health opzeggen“, “Women’s Health opzeggen“, “Glamour opzeggen” of “Vogue Nederland opzeggen“, hebben we ook uitgebreide handleidingen voor jullie.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn VIVA-abonnement opzeggen?

Je kunt je VIVA-abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van VIVA en je opzegging door te geven.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van VIVA?

Ja, meestal moet je een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van VIVA. Neem contact op met de klantenservice voor specifieke informatie over de opzegtermijn.

3. Kan ik mijn VIVA-abonnement online opzeggen?

Ja, je kunt je VIVA-abonnement online opzeggen via de website van VIVA of via een online opzeggingsformulier dat beschikbaar is gesteld.

4. Krijg ik een bevestiging van mijn opzegging?

Ja, na het indienen van je opzegging ontvang je meestal een bevestiging van VIVA waarin staat dat je abonnement is stopgezet.

» Referenties

1. Johnson, Sammye & Prijatel, Patricia. (2007). The magazine from cover to cover. Oxford University Press, 2nd ed.
https://cir.nii.ac.jp/crid/1130000797838478720

2. Holmes, Tim. (2007). Journalism Studies, Volume 8, 2007 – Issue 4: Mapping the Magazine, Pages 510-521.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14616700701411714?journalCode=rjos20

3. Abrahamson, David & Prior-Miller, Marcia R. (Eds.). (2015). The Routledge Handbook of Magazine Research: The Future of the Magazine Form. Routledge Taylor & Francis.
https://books.google.nl/books?hl=nl&lr=&id=8EHLCQAAQBAJ&oi=fnd&pg=PP1&dq=magazine+research&ots=bpOk4FzxJm&sig=ZgF6yqcttCaIb4ak0c2FOoVKRWE#v=onepage&q=magazine%20research&f=false

» Referenties

Conclusie beste tijdschrift abonnement 2024

 • Beste tijdschrift abonnement app – Tijdschrift.nl
 • Beste tijdschrift abonnement voor vrouwen – Margriet
 • Beste kranten en tijdschriften – Blendl
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen