LG heeft onverwacht een nieuwe smartphone aangekondigd. Het gaat om de nieuwe G Stylo die de directe opvolger moet gaan worden van de bestaande G3 Stylus. De nieuwe smartphone krijgt een schermformaat mee van 5.7 inch met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels. Uiteraard beschikt deze nieuwe G Stylo over enkele nieuwe functies om zo zijn voorganger beter te kunnen aftroeven en bestaande klanten te kunnen overhalen om werkelijk over te stappen op deze nieuwe G Stylo.

LG G Stylo specificaties

De nieuwe G Stylo beschikt, zoals al eerder gezegd, over een 5.7 inch touchscreen wat ook nog eens aangestuurd kan worden middels een styluspen. Deze styluspen kan ook makkelijk weer opgeborgen worden in de behuizing van deze G Stylo. Ook beschikt de nieuwe G Stylo aan de achterzijde over een 8 megapixel camera en aan de voorzijde vinden wij een 5 megapixel camera terug. Hiermee is de camera aan de achterzijde er op achteruit gegaan, maar de frontcamera juist weer op vooruit. Op het gebied van opslagcapaciteit is er niets veranderd en beschikt dus deze G Stylo ook over 8 GB opslag. De processor heeft een kloksnelheid van 1.2 Ghz en wordt bijgestaan door 1.5 GB werkgeheugen. Dit laatste is wel een kleine wijziging, aangezien deze nieuwe smartphone over 0,5 GB meer werkgeheugen beschikt. Dit komt dus ten alle tijden ten goede aan de werksnelheid van deze nieuwe G Stylo. Standaard zal deze G Stylo ook geleverd gaan worden met Android 5.0.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en de beschikbaarheid is nog weinig bekend, maar er wordt een datum genoemd van 5 mei. Of dan ook deze nieuwe smartphone ook direct leverbaar is in Nederland valt nog te betwijfelen en het is ook nog onzeker of dit model ook werkelijk in Nederland leverbaar gaat worden. Uiteraard houden wij deze nieuwe smartphone van LG nauwlettend in de gaten!

Paul Herps

Paul Herps

Een groot liefhebber van smartphones en tablets! Ik probeer altijd de laatste technieken uit en schrijf graag over de laatste trends op het gebied van smartphones en tablets.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *