Het zijn volgende week niet alleen smartphones en tablets die voorbij komen op de IFA-elektronicabeurs in Berlijn. Zo heeft LG bekend gemaakt dat het bedrijf de LG Rolly gaat presenteren: een flexibel en daarmee oprolbaar toetsenbord.

En dit toetsenbord is slechts het begin, want LG heeft aangegeven dat er in de toekomst nog meer zullen volgen.

Stevig toetsenbord

Het oprolbare toetsenbord is geschikt voor smartphones en tablets. De LG Rolly heeft vier rijtjes toetsen en deze rijen kunnen opgerold worden. Uiteindelijk heb je dus een langwerpig, compact en opgerold toetsenbord in je handen. Deze kun je makkelijker opbergen.


lg rolly

De LG Rolly bestaat uit stevig polycarbonaat en ABS Plastic. Doordat ook de toetsen van hard plastic zijn, voelt het toetsenbord meteen steviger aan dan andere flexibele toetsenborden. Alsof je gewoon op je laptop zit te tikken. Ideaal!

Bluetooth-verbinding

De LG Rolly beschikt over een standaard waarin je je smartphone of tablet kunt klikken. Via Bluetooth 3.0 kun je het toetsenbord met twee andere apparaten verbinden. Superhandig als je net een WhatsApp-bericht binnenkrijgt als je op je iPad zit te werken. Met een druk op de knop switch je naar je iPhone.

Er hoeft maar één AAA-batterij geplaatst te worden, daarmee kun je drie maanden vooruit. Het toetsenbord wordt volgende week gepresenteerd tijdens de IFA-beurs in Berlijn. In september wordt het toetsenbord al uitgebracht in Amerika. Daarna zullen Europese landen volgen. De adviesprijs is nog niet bekend.

Dit is de LG Rolly

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *