Unwired Software heeft een nieuwe versie uitgebracht van hun List Manager software. Met deze software kunnen Windows Mobile gebruikers lijstjes delen met elkaar vanaf hun device.

Unwired Software heeft versie 1.3 uitgebracht van hun List Manager software voor Pocket PC en Smartphone. De software maakt het mogelijk om individueel of in groepen lijsten aan te maken, te onderhouden en te synchroniseren. Dit kan vanaf en naar zowel mobile devices als desktops. Ik denk dat dit vooral handig is voor bedrijven waarin teams nauw moeten samenwerken. Op deze manier heeft iedereen een geupdate lijst bij de hand. Uiteraard is het ook handig voor de stelletjes: de man doet boodschappen en de vrouw thuis was vergeten dat ze nog maandverband nodig heeft. Als de man thuis komt wordt er uiteraard uitgelegd dat zijn GPRS verbinding weg viel waardoor hij dat item niet meer heeft kunnen zien.

List Manager is te koop via deze website voor $29,95. Er is op die website ook een trial beschikbaar en kan je er meer informatie vinden over deze software.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *