Voor wie echt alles in zijn leven wil delen is dit het ultieme gadget. Looxcie is namelijk een combi van een Bluetooth headset en video camera en werkt met je iPhone of Android toestel.

De Looxcie ziet er super uit en als je Star Trek kent dan zul je al snel moeten denken aan de Borg. De functionaliteit is zowaar hetzelfde want de Looxcie neemt continue video op zonder dat je hiervoor een opname knop hoeft te bedienen. Middels de Looxcie applicatie op je Android toestel (Android app) of je iPhone (Looxcie iPhone app)  kun je video direct bekijken, bewerken en delen. Wel even opletten als je een iPhone bezitter bent want er is een nieuwe hardware versie uit van de Looxcie LX1 die nu compatible is met iOS (de vorige versie werkt dus niet).

Headset en video camera in één

Zie je iets dat je wil delen dan kun je dit direct doen en met de Instant Clip knop kun je de laatste 30 seconden direct opslaan.

De Looxcie legt middels Bluetooth connectie en je kunt dus ook handsfree bellen en ondertussen gewoon video opnamen. Deheadset is voorzien van Active Noise Cancellation zodat je ook in een luidruchtige omgeving goed verstaanbaar bent. Mocht je video opnames maken en er komt een gesprek binnen dan wordt de microfoon op mute gezet zodat die informatie niet ook wordt vastgelegd.

Ultiem gadget

De Looxcie kan tot 10 uur gebruikt worden om te bellen en bij het maken van video opnames kan de batterij tot 4 uur mee. De Looxcie kost $ 199 en is natuurlijk voor nu het ultieme gadget want ik heb er nog niemand mee zien lopen (of moet ik zeggen, durven lopen). De kwaliteit van de opname met Looxcie kun je in de video hieronder beoordelen:

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *