Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Zit je met vragen over hoe je je Libro.fm abonnement kunt opzeggen? Ik begrijp je verwarring, want ik heb ook in dezelfde situatie gezeten. Na uitvoerig onderzoek heb ik ontdekt dat het proces om je Libro.fm abonnement op te zeggen eigenlijk best simpel is.

In dit artikel neem ik je stap voor stap mee door het hele proces, zodat je snel en gemakkelijk kunt stoppen met je Libro.fm lidmaatschap. Laten we snel beginnen!

Key Takeaway:

De beste luisterboeken app van 2023 is Storytel. Geniet van de meest uitgebreide bibliotheek, gebruiksvriendelijke interface en exclusieve originele content.

Samenvatting

 • Het opzegproces is eenvoudig en kan worden gedaan via de app.
 • Op iOS, ga naar accountinstellingen en selecteer “Abonnement beëindigen”.
 • Op Android, ga naar het profiel en tik op “Abonnement opzeggen”.
 • Door je abonnement op te zeggen, heb je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoeveel audioboeken je koopt.

Wat is Libro. fm & Wat zijn de Voordelen van een Abonnement?

Libro.fm is een online platform waar je audioboeken kunt kopen of lenen. Het grote voordeel van dit platform is dat het gebruikers in staat stelt om hun favoriete lokale boekwinkels te ondersteunen.

Ik kan mijn gekozen boekwinkel steunen door audioboeken rechtstreeks bij hen te kopen via Libro.fm.

Het abonnement op Libro.fm vernieuwt automatisch elke maand, wat betekent dat ik altijd nieuw luistermateriaal tot mijn beschikking heb. Mijn lidmaatschap kost $14,99 USD plus belasting per maand, waarvoor ik een audioboekkrediet krijg.

Dit krediet kan ik gebruiken om elk audioboek van mijn keuze te selecteren, dit zorgt ervoor dat ik altijd toegang heb tot nieuwe en interessante titels. Een ander voordeel van dit abonnement is dat Libro.fm ook opties biedt voor bedrijven die hun werknemers willen voorzien van audioboeken gerelateerd aan zakelijke, persoonlijke groei en diversiteitstraining.

Dus indirect draag ik bij aan de ondersteuning van lokale economieën en banen door gebruik te maken van dit platform.

Hoe Je een Libro. fm Abonnement Kunt Opzeggen

Het opzeggen van een Libro.fm abonnement is eenvoudig en kan gedaan worden via de app. Op iOS, ga naar je accountinstellingen en selecteer “Abonnement beëindigen”. Op Android, navigeer naar het tabblad “Profiel” en tik op “Abonnement opzeggen”.

Op iOS

Op iOS kun je je Libro.fm abonnement eenvoudig opzeggen door de volgende stappen te volgen:

 1. Open de Libro.fm app op je iOS – apparaat.
 2. Ga naar het menu en selecteer “Account”.
 3. Scroll naar beneden en tik op “Abonnement beëindigen”.
 4. Bevestig je beslissing om het abonnement op te zeggen.

Op Android

Als je je Libro.fm-abonnement wilt opzeggen op Android, volg dan deze simpele stappen:

 1. Open de Libro.fm-app op je Android-apparaat.
 2. Ga naar het menu en tik op “Account“.
 3. Scroll naar beneden en tik op “Abonnement beëindigen“.
 4. Je wordt mogelijk gevraagd om je keuze te bevestigen, dus tik op “Bevestigen” als dat nodig is.
 5. Het abonnement wordt nu beëindigd en je hebt geen toekomstige betalingen of verlengingen meer.

Waarom zou je een Libro. fm Abonnement Opzeggen?

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om je Libro.fm abonnement op te zeggen. Misschien maak je niet genoeg gebruik van de luisterervaring of audioboekcredits die het abonnement biedt.

Het kan ook zijn dat je liever audioboeken per stuk wilt kopen in plaats van op een maandelijkse basis lidmaatschapsgeld te betalen. Daarnaast kan het zijn dat je de overstap wilt maken van Audible naar Libro.fm om lokale boekwinkels en de lokale economie te ondersteunen.

Het opzeggen van je abonnement geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoeveel audioboeken je koopt, zonder gebonden te zijn aan een vast lidmaatschap.

Conclusie

Het opzeggen van je Libro.fm abonnement is eenvoudig als je de stapsgewijze instructies volgt. Met Libro.fm heb je de vrijheid om audioboeken per stuk te kopen of een maandelijks lidmaatschap af te sluiten.

Of je nu wilt overstappen naar een andere service of gewoon tijdelijk wilt pauzeren, het opzeggen van je abonnement is snel en gemakkelijk.

Meer over luisterboeken

Wanneer je door de vele luisterboeken apps bladert, kun je overwegen sommige diensten stop te zetten. Zo heb je je misschien wel eens afgevraagd hoe je precies “Audible opzeggen” moet of welke stappen er nodig zijn om “Storytel opzeggen” te realiseren.

Ook andere diensten, zoals “Nextory opzeggen“, “Kobo Plus opzeggen“, “Libro.fm opzeggen”, en “Google Play Audiobooks opzeggen” kunnen soms verwarrend zijn als het gaat om het opzegproces.

Misschien is “Scribd opzeggen” iets dat je overweegt of ben je aan het denken over “Hoopla opzeggen“. Ongeacht welke service je wilt verlaten, wij hebben gidsen om je te helpen. Voor “Downpour opzeggen“, “Audiobooks.com opzeggen“, “Audioteka opzeggen“, en zelfs “Libby opzeggen“, staan we klaar met advies en stappenplannen om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Libro.fm-abonnement opzeggen?

Je kunt je Libro.fm-abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via e-mail of telefoon en hen te vragen om je abonnement stop te zetten.

2. Moet ik een reden opgeven voor het opzeggen van mijn Libro.fm-abonnement?

Nee, je hoeft geen reden op te geven voor het opzeggen van je Libro.fm-abonnement.

3. Kan ik een restitutie krijgen als ik mijn Libro.fm-abonnement opzeg?

Het beleid voor restitutie varieert per abonnementstype en de duur van je lidmaatschap. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over jouw specifieke situatie.

4. Wat gebeurt er nadat ik mijn Libro.fm-abonnement heb opgezegd?

Na het opzeggen van je Libro.fm-abonnement wordt je toegang tot de audioboeken beëindigd en word je niet langer in rekening gebracht voor het lidmaatschap.

» Referenties

We release research review on the benefits of audiobooks on literacy, Emily Best, 21 Feb 2020
https://literacytrust.org.uk/news/we-release-research-review-benefits-audiobooks-literacy/

Audiobooks for Students: Listening to What the Research Says, By Erik Ofgang published August 23, 2021
https://www.techlearning.com/news/audiobooks-for-students-listening-to-what-the-research-says

Are Audiobooks As Good For You As Reading? Here’s What Experts Say – BY MARKHAM HEID SEPTEMBER 6, 2018
https://time.com/5388681/audiobooks-reading-books/

» Referenties

Conclusie beste luisterboeken app 2023

 • Beste luisterboeken app – Storytel
 • Beste prijs / kwaliteit luisterboeken app – Nextory
 • Beste gratis luisterboeken app – Storytel
 • Beste Android luisterboeken app – Podimo
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen