Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

“Ben je een Storytel-abonnee en wil je je abonnement opzeggen? Geen zorgen, ik begrijp de verwarring heel goed. Ik heb ook in deze situatie gezeten en na een grondige zoektocht heb ik een simpele stapsgewijze handleiding gecreëerd om je te helpen bij het opzeggen van je Storytel-abonnement.

In dit artikel neem ik je mee door elke stap van het proces, zodat jij stressvrij je Storytel-abonnement kan opzeggen. Laten we beginnen!”.

Key Takeaway:

De beste luisterboeken app van 2023 is Storytel. Geniet van de meest uitgebreide bibliotheek, gebruiksvriendelijke interface en exclusieve originele content.

Samenvatting

 • Het opzeggen van je Storytel-abonnement kan eenvoudig worden gedaan via de Instellingen-app op je apparaat.
 • Tijdens het opzeggen van je abonnement behoud je toegang tot je account, maar verlies je toegang tot de inhoud en functies van het abonnement.
 • Je kunt ervoor kiezen om je abonnement later weer te activeren als je dat wilt.
 • Je persoonlijke gegevens worden niet automatisch verwijderd na het opzeggen van je abonnement.

Hoe een abonnement op Storytel opzeggen?

Om een abonnement op Storytel op te zeggen, volg je deze stappen:

Stap 1: Open de Instellingen-app op je apparaat

Het annuleren van je Storytel-abonnement begint met het openen van de Instellingen-app op je apparaat. Dit is de plek waar je al je applicaties en hun instellingen kunt beheren. Zorg er dus voor dat je je apparaat bij je hebt, volledig opgeladen en verbonden met internet.

Ga dan naar het startscherm of de app-lade, afhankelijk van het type apparaat dat je gebruikt. Zoek vervolgens naar het pictogram ‘Instellingen’ meestal aangeduid met een tandwiel of een set schakelaars, en tik erop om de app te openen.

Stap 2: Tik op je naam

Ik ga naar Stap 2 en tik op mijn naam. Dit brengt me naar mijn persoonlijke instellingen en abonnementsopties. Hier kan ik alle nodige wijzigingen aanbrengen, waaronder het annuleren van mijn Storytel-abonnement.

Het is belangrijk om te onthouden dat het opzeggen van een abonnement gebonden is aan de gebruiksvoorwaarden van Storytel en dat ik nog steeds toegang heb tot mijn account, zelfs nadat ik mijn abonnement heb opgezegd.

Stap 3: Tik op ‘Abonnementen’

Als je een abonnement op Storytel wilt opzeggen, ga je naar de Instellingen-app op je apparaat en tik je op mijn naam. Vervolgens ga je naar het gedeelte ‘Abonnementen’, waar je alle informatie over je abonnement kunt vinden.

Hier kun je het specifieke Storytel-abonnement selecteren dat je wilt opzeggen.

Stap 4: Zoek het Storytel-abonnement en tik op ‘Annuleer abonnement’

Stap 5: Bevestig de annulering van het abonnement

Ik moet de annulering van mijn Storytel-abonnement bevestigen. Na het selecteren van het abonnement dat ik wil opzeggen, hoef ik alleen maar op de optie ‘Annuleer abonnement’ te tikken.

Het is belangrijk om te onthouden dat het opzeggen van een abonnement gebonden is aan de gebruiksvoorwaarden van Storytel. Gelukkig kan ik nog steeds inloggen op mijn account, zelfs nadat ik mijn abonnement heb opgezegd.

Als ik hulp nodig heb of meer informatie wil, kan ik altijd terecht bij het Storytel Helpcentrum.

Hoe je account behouden tijdens het opzeggen van je abonnement

Wanneer je besluit om je Storytel-abonnement op te zeggen, is het belangrijk om te weten dat je account behouden blijft. Je kunt nog steeds inloggen op je account via www.storytel.com, zelfs nadat je je abonnement hebt opgezegd.

Het opzeggen van je abonnement betekent alleen dat je geen toegang meer hebt tot de inhoud en functies die verband houden met het abonnement.

Dit betekent dat je nog steeds kunt genieten van andere functies, zoals het verkennen van de bibliotheek, het lezen van gratis boeken of het luisteren naar voorbeeldfragmenten. Je kunt altijd ervoor kiezen om je abonnement later opnieuw te activeren als je dat wilt.

Maar als je ervoor kiest om definitief afscheid te nemen van Storytel, kun je er zeker van zijn dat je persoonlijke gegevens veilig blijven en niet worden verwijderd, tenzij je daar specifiek om vraagt.

Dus zelfs nadat je je abonnement hebt opgezegd, zal je account nog steeds beschikbaar zijn voor eventuele toekomstige behoeften of heractivering.

Vergeet niet dat het opzeggen van een abonnement aan bepaalde gebruiksvoorwaarden is gebonden, en dit kan variëren afhankelijk van het specifieke abonnement dat je hebt gekozen. Raadpleeg het Storytel Helpcentrum voor meer informatie en vragen over het behouden van je account tijdens het opzeggen van je abonnement.

Andere vragen en antwoorden over het opzegproces

Andere vragen en antwoorden over het opzegproces zijn onder andere:

 • Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen??
 • Wat gebeurt er nadat ik mijn abonnement heb opgezegd??
 • Kan ik mijn abonnement later weer activeren??
 • Worden mijn persoonsgegevens verwijderd na het opzeggen van mijn abonnement??
 • Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice voor hulp bij het opzegproces??

Conclusie

Het opzeggen van je Storytel-abonnement is een eenvoudig proces dat stapsgewijs kan worden gevolgd met behulp van de handleiding. Door de Instellingen-app op je apparaat te openen en de abonnementsinstellingen te vinden, kun je gemakkelijk je abonnement annuleren.

Vergeet niet dat het opzeggen van je abonnement geen invloed heeft op je account, je kunt nog steeds inloggen en gebruik maken van andere functies.

Meer over luisterboeken

Wanneer je door de vele luisterboeken apps bladert, kun je overwegen sommige diensten stop te zetten. Zo heb je je misschien wel eens afgevraagd hoe je precies “Audible opzeggen” moet of welke stappen er nodig zijn om “Storytel opzeggen” te realiseren.

Ook andere diensten, zoals “Nextory opzeggen“, “Kobo Plus opzeggen“, “Libro.fm opzeggen“, en “Google Play Audiobooks opzeggen” kunnen soms verwarrend zijn als het gaat om het opzegproces.

Misschien is “Scribd opzeggen” iets dat je overweegt of ben je aan het denken over “Hoopla opzeggen“. Ongeacht welke service je wilt verlaten, wij hebben gidsen om je te helpen. Voor “Downpour opzeggen“, “Audiobooks.com opzeggen“, “Audioteka opzeggen“, en zelfs “Libby opzeggen“, staan we klaar met advies en stappenplannen om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Storytel-abonnement opzeggen?

Je kunt je Storytel-abonnement opzeggen door in te loggen op je account, naar de instellingen te gaan en de optie voor het opzeggen van het abonnement te selecteren.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van Storytel?

Ja, er geldt een opzegtermijn van 30 dagen bij het opzeggen van Storytel. Dit betekent dat je abonnement nog 30 dagen actief blijft nadat je de opzegging hebt ingediend.

3. Wat gebeurt er met mijn gedownloade boeken als ik mijn Storytel-abonnement opzeg?

Als je je Storytel-abonnement opzegt, verlies je toegang tot alle gedownloade boeken. Zorg ervoor dat je eventuele gewenste boeken vooraf hebt gedownload voordat je het abonnement opzegt.

4. Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Storytel-abonnement op elk moment opzeggen. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot de timing van de annulering.

» Referenties

We release research review on the benefits of audiobooks on literacy, Emily Best, 21 Feb 2020
https://literacytrust.org.uk/news/we-release-research-review-benefits-audiobooks-literacy/

Audiobooks for Students: Listening to What the Research Says, By Erik Ofgang published August 23, 2021
https://www.techlearning.com/news/audiobooks-for-students-listening-to-what-the-research-says

Are Audiobooks As Good For You As Reading? Here’s What Experts Say – BY MARKHAM HEID SEPTEMBER 6, 2018
https://time.com/5388681/audiobooks-reading-books/

» Referenties

Conclusie beste luisterboeken app 2023

 • Beste luisterboeken app – Storytel
 • Beste prijs / kwaliteit luisterboeken app – Nextory
 • Beste gratis luisterboeken app – Storytel
 • Beste Android luisterboeken app – Podimo
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen