Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je het beu om eindeloos op internet te surfen, maar wil je toch genieten van goede verhalen? Ik ken dat gevoel, en dat heeft mij ertoe gebracht diensten zoals Nextory te onderzoeken, een luisterboekservice die ook e-books aanbiedt.

In dit artikel zal ik dieper ingaan op wat Nextory is, de voor- en nadelen, het aanbod en hoe het te gebruiken. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over deze innovatieve service!

Key Takeaway:

De beste luisterboeken app van 2024 is Storytel. Geniet van de meest uitgebreide bibliotheek, gebruiksvriendelijke interface en exclusieve originele content.

Samenvatting

 • Nextory is een luisterboekservice en e – bookplatform met een uitgebreide collectie van honderdduizenden titels.
 • Je kunt Nextory 40 dagen gratis uitproberen voordat je een abonnement neemt.
 • Nextory biedt zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken aan, ideaal voor zowel Nederlandse als Engelse lezers.

Wat is Nextory?

Nextory is een dienst voor luisterboeken en e-books, waarmee je toegang hebt tot een uitgebreide collectie boeken.

Dienst voor luisterboeken en e-books

Nextory biedt een uitgebreide selectie van luisterboeken en e-books aan. Met honderdduizenden titels om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. En het beste deel? Je kunt deze allemaal verkennen tijdens hun gratis proefperiode van 40 dagen.

Naast Nederlandse boeken vind je bij Nextory ook Engelstalige boeken, perfect voor degenen die hun taalvaardigheden willen oefenen. Omdat Nextory niet alleen een boekendienst is, maar ook een platform dat informatie biedt over het gebruik van de iPad, kunnen gebruikers nieuwe apps ontdekken en installeren op hun tablets.

Zelfs als entertainment en productiviteit je doelen zijn, zal Nextory je niet teleurstellen.

Voordelen en nadelen van Nextory

Nextory heeft zowel voordelen als nadelen, die variëren afhankelijk van je leesgewoonten en voorkeuren. Hieronder staan de belangrijkste voordelen en nadelen om te overwegen voordat je besluit om een abonnement op Nextory te nemen.

VoordelenNadelen
Nextory heeft een uitgebreid aanbod van honderdduizenden luisterboeken en e-books.Nextory concurreert met andere diensten zoals Kobo Plus en Storytel, die mogelijk een groter aanbod hebben.
Nextory biedt een gratis proefperiode van 40 dagen aan, wat ruim de tijd geeft om de dienst uit te proberen.Hoewel het een gratis proefperiode heeft, kunnen de kosten van een abonnement op Nextory hoog zijn voor sommige mensen.
Naast Nederlandstalige boeken biedt Nextory ook Engelstalige boeken aan.Het kan zijn dat niet alle gewenste boeken beschikbaar zijn in de gewenste taal.
Nextory biedt ook informatie over het gebruik van de iPad, en gebruikers kunnen via Nextory nieuwe apps vinden en installeren op hun iPad.Dit extra aanbod kan voor sommige gebruikers verwarrend zijn of afleiden van de hoofdfunctie van de dienst: het lezen en beluisteren van boeken.

Kosten en abonnementen van Nextory

Nextory heeft verschillende kosten en abonnementsopties. Hier zijn de details:

 1. Nextory biedt een gratis proefperiode van 40 dagen aan, zodat je de dienst kunt uitproberen voordat je een abonnement neemt.
 2. Na de proefperiode kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Het standaardabonnement kost X euro per maand en geeft je onbeperkte toegang tot luisterboeken en e-books.
 3. Voor gezinnen is er ook een familieabonnement beschikbaar, waarmee maximaal vier mensen tegelijkertijd gebruik kunnen maken van Nextory. Dit abonnement kost Y euro per maand.
 4. Als je liever alleen luisterboeken wilt gebruiken, is er een luisterboekabonnement beschikbaar voor Z euro per maand.
 5. Daarnaast biedt Nextory ook speciale prijzen voor studenten aan, zodat zij tegen een gereduceerd tarief toegang hebben tot de dienst.
 6. Het opzeggen van een abonnement kan op elk moment en is gemakkelijk te doen via de website of de app.
 7. Houd er rekening mee dat Nextory regelmatig promoties en kortingen aanbiedt, dus het is altijd een goed idee om hun website in de gaten te houden voor eventuele speciale aanbiedingen.

Het aanbod van Nextory

Nextory heeft een uitgebreide boekencollectie met honderdduizenden titels, zowel in luisterboek- als e-bookvorm. Je kunt kiezen uit verschillende genres en categorieën, waardoor er voor iedere lezer wel iets interessants te vinden is.

En met de handige Nextory app kun je deze boeken gemakkelijk lezen of beluisteren op je smartphone of tablet.

Boekencollectie en beschikbaarheid

Nextory heeft een uitgebreide boekencollectie die bestaat uit honderdduizenden luisterboeken en e-books. Of je nu op zoek bent naar fictie of non-fictie, romans of biografieën, er is voor elk wat wils.

Daarnaast biedt Nextory ook Engelstalige boeken aan, voor degenen die graag in het Engels lezen of luisteren. Met zo’n breed scala aan titels is er altijd wel iets interessants te vinden op Nextory.

En het beste van alles is dat je toegang hebt tot deze boeken via de Nextory app, die je gemakkelijk kunt downloaden op je smartphone of tablet. Zo kun je altijd en overal genieten van je favoriete verhalen.

Nextory app

Met de Nextory app kunnen gebruikers genieten van luisterboeken en e-books op hun smartphone of tablet. De app biedt toegang tot een uitgebreid aanbod van honderdduizenden boeken, waardoor er voor elk wat wils is.

Of je nu van spannende thrillers, romantische romans of informatieve non-fictie houdt, de Nextory app heeft voor ieder wat wils. Daarnaast kun je via de app ook nieuwe apps vinden en installeren op je iPad, waardoor je naast lezen en luisteren ook mogelijkheden hebt voor communicatie, entertainment en productiviteit.

Kortom, met de Nextory app heb je altijd je favoriete boeken binnen handbereik.

Ervaringen en beoordeling van Nextory

Nextory heeft over het algemeen positieve ervaringen en beoordelingen gekregen van gebruikers. Luisteraars en lezers waarderen het ruime aanbod van honderdduizenden boeken en de gebruiksvriendelijke app.

Ook de mogelijkheid om zowel audioboeken als e-books te kunnen lezen of beluisteren wordt als een groot voordeel gezien. Sommige gebruikers vinden de prijs van het abonnement aan de hoge kant, maar over het algemeen zijn mensen tevreden met de kwaliteit en service van Nextory.

Andere alternatieven voor Nextory worden vaak genoemd, zoals Storytel en Kobo Plus.

Review van Nextory

Nextory is een geweldige luisterboekendienst en e-bookprovider. Ze hebben een uitgebreide collectie van honderdduizenden boeken die je kunt beluisteren of lezen. Wat ik echt leuk vind aan Nextory is de gratis proefperiode van 40 dagen, waardoor je voldoende tijd hebt om te ontdekken of het iets voor jou is.

Ze bieden ook Engelstalige boeken aan, wat perfect is voor mensen die graag in het Engels lezen. De mogelijkheid om nieuwe apps op je iPad te ontdekken en installeren is ook handig.

Al met al ben ik erg tevreden met Nextory en raad ik het zeker aan aan iedereen die van boeken houdt.

Alternatieven voor Nextory

Er zijn verschillende alternatieven beschikbaar voor Nextory als je op zoek bent naar een andere luisterboek- en e-bookdienst. Een van de alternatieven is Kobo Plus, dat een uitgebreide collectie boeken heeft en ook de mogelijkheid biedt om zowel te lezen als te luisteren. Een ander alternatief is Storytel, een populaire dienst met een breed scala aan boeken in verschillende genres. Andere opties zijn Bookbeat en Bliyoo, die ook een ruime keuze aan boeken en luisterboeken hebben. Deze alternatieven kunnen een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een andere luisterboek- en e-bookervaring.

Hoe Nextory te gebruiken en conclusie

Nextory is een gebruiksvriendelijke luisterboekservice en e-bookplatform dat honderdduizenden titels biedt. Met de Nextory app kun je gemakkelijk boeken lezen en luisteren op je smartphone of tablet.

Door de gratis proefperiode van 40 dagen kun je zelf ervaren of Nextory bij jou past. Ontdek de wereld van luisterboeken en e-books met Nextory!

Meer over luisterboeken

In het digitale tijdperk hebben luisterboeken een speciaal plekje verworven in het hart van veel boekenliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een bekende dienst zoals “Audible” en “Storytel” of je wilt duiken in de wereld van “Nextory”, wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Voor degenen die meer gehecht zijn aan e-readers, is “Kobo Plus” zeker geen onbekende. En als je meer lokaal georiënteerd bent, zou je kunnen overwegen om “Libro.fm” te verkennen. Natuurlijk mag de tech-gigant niet ontbreken, dus voor de liefhebbers van Google hebben we een diepgaande analyse van “Google Play Audiobooks“.

Nu, als je iemand bent die houdt van een mix van boeken en andere media, is “Scribd” de plek voor jou. Voor de bibliothecaire liefhebbers onder ons hebben we ook “Hoopla” en “Libby” onder de loep genomen. En voor degenen die op zoek zijn naar een ondergewaardeerde parel, “Downpour” en “Audiobooks.com” kunnen wel eens je volgende favoriete luisterplatform worden. Voor een Europese tintje hebben we ook “Audioteka” toegevoegd aan onze lijst.

Als je nog steeds moeite hebt om te beslissen welke dienst het beste bij je past, bekijk dan ons overzicht van de “Beste luisterboek apps“. Het zal je helpen om je luisterervaring naar een hoger niveau te tillen.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe werkt Nextory luisterboekservice?

Nextory is een online platform waar je toegang hebt tot duizenden luisterboeken en e-books. Je kunt de app downloaden en inloggen met je account om direct te beginnen met luisteren naar je favoriete boeken.

2. Kan ik luisterboeken downloaden en offline beluisteren?

Ja, met Nextory kun je luisterboeken downloaden en offline beluisteren. Dit is handig als je onderweg bent of geen internetverbinding hebt.

3. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Nextory?

Ja, Nextory is een betaalde service. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen die passen bij jouw leesbehoeften en budget.

4. Op welke apparaten kan ik Nextory gebruiken?

Nextory is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers. Je kunt de app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.

» Referenties

We release research review on the benefits of audiobooks on literacy, Emily Best, 21 Feb 2020
https://literacytrust.org.uk/news/we-release-research-review-benefits-audiobooks-literacy/

Audiobooks for Students: Listening to What the Research Says, By Erik Ofgang published August 23, 2021
https://www.techlearning.com/news/audiobooks-for-students-listening-to-what-the-research-says

Are Audiobooks As Good For You As Reading? Here’s What Experts Say – BY MARKHAM HEID SEPTEMBER 6, 2018
https://time.com/5388681/audiobooks-reading-books/

» Referenties

Conclusie beste luisterboeken app 2024

 • Beste luisterboeken app – Storytel
 • Beste prijs / kwaliteit luisterboeken app – Nextory
 • Beste gratis luisterboeken app – Storytel
 • Beste Android luisterboeken app – Podimo
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen