De te kleine batterij van de HTC Desire HD lijkt de Achilleshiel van het fraaie toestel te zijn. Dankzij de unibody constructie van het toestel is een grote batterij plaatsen ook niet mogelijk. Mugen heeft een oplossing.

De HTC Desire HD heeft voor een toestel met zeer degelijke specificaties een erg kleine batterij. De batterij met een capaciteit van slechts 1230 mAh heeft het duidelijk moeilijk de Desire HD een hele werkdag van het benodigde sap te voorzien. Natuurlijk is het grote 4.3-inch scherm daar voor een belangrijk deel debet aan en is er met het instellen van de helderheid wel wat te winnen, maar de ervaringen met het toestel die hier en daar verschijnen zijn overwegend kritisch over de batterij.

In het verleden was het op een eenvoudige manier mogelijk een grote batterij op een toestel aan te sluiten. Een andere achterklep om meer ruimte te maken et voil

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *