Op 26 Oktober aanstaande lanceert Microsoft Windows 8 en tezamen met deze nieuwe software ook de eerste tablets van het bedrijf de Surface en de Surface Pro. Ik kan niet wachten om de laptop waar ik dit op type te vervangen voor een Surface Pro tablet en zit de dagen echt af te tellen. Jammer genoeg is er over de verkrijgbaarheid ervan nog maar weinig bekend en vooral over de verkrijgbaarheid in Europa.

In de VS zijn er al verscheidene pop-up stores geopend in winkelcentra overal in het land en natuurijk zullen de daar aanwezige Microsoft winkels voorzien worden van voorraad. Zelf hoop ik natuurlijk dat hij in Nederland gewoon verkrijgbaar zal zijn maar ik vindt het ook niet heel erg om even de grens met onze Oosterburen over te steken om er daar één op te pikken.

In ieder geval zal vanaf de 26e een download upgrade pakket verkrijgbaar zijn voor veerig euro om mijn Windows 7 PC te upgraden naar WIndows 8 dus spelen met het nieuwe OS kunnen we zowieso.

Wat betreft de Surface kunnen we ons zolang vermaken met onderstaande advertentie van de Microsoft tablet die me alleen maar meer doet watertanden…….

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *