Wel of geen vertraging voor Windows Phone 8? Misschien is dat de vraag niet, maar meer hoe ver Microsoft eindelijk is. Het gerucht gaat dat Microsoft Windows Phone 8 nu eindelijk de 'release to manufacturers' designatie heeft gegeven. Dit betekent dat Nokia, Samsung en HTC eindelijk kunnen beginnen met het produceren van de telefoons, waarop de huidige versie van Windows Phone 8 op geïnstalleerd kan worden in de fabriek.

Dit bericht komt van ZDNet, waar 'bronnen' (jawel…) dit nieuws hebben gemeld. Het is duidelijk dat Microsoft (en de licentienemers) toch liever hadden dat Windows Phone 8 wat eerder af was. Zowel Samsung als Nokia hadden bij de lancering van de ATIV S en de Lumia 920 / 820 nog behoorlijk wat geheimhoudingen bij de wat diepere lagen van dit besturingssysteem, en niemand weet eigenlijk precies wat de volledige, officiële lijst met verbeteringen van Windows Phone 8 is.

Maargoed, beter een bugvrij, ietsjes vertraagd product dan een onstabiel besturingssysteem op je gloednieuwe telefoon…

 

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *