Eén ding viel wel op tijdens de presentatie van de nieuwe Nokia- en Samsung-toestellen met Windows Phone 8: alle journalisten werden angstig weggehouden bij de wat diepere lagen van Windows Phone 8, en eigenlijk hebben we zo ongeveer alleen maar het startscherm gezien. Waarom? Microsoft lijkt Windows Phone 8 nog niet definitief af te hebben.

Geruchten gaan dat de getoonde toestellen nog niet de definitieve eindversie van Windows Phone 8 aan boord hebben, en dat er nog een boel bugs te verwijderen zijn uit de code. In de eerste plannen wilde Microsoft namelijk Windows Phone 8 begin oktober lanceren, vlak voor de lancering van Windows 8. Maar nu lijkt 29 oktober de lanceringsdatum zijn voor Windows Phone 8. Fabrikanten hebben het tot die tijd altijd met betaversies en 'release candidates' moeten doen.

Dit zou volgens The Verge ook de reden zijn waarom HTC (nog) geen Windows Phone 8-toestellen heeft kunnen presenteren: de Taiwanese fabrikant zou nogal gehinderd zijn door de software om hun toestellen af te krijgen.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *