Het populaire XBox-spelletje Wordament voor Windows Phone is nu ook beschikbaar voor iOS. En als eerste XBox-game kunnen er in de iOS-versie ook tot 50 Gamerscore in 10 achievements behaald worden. Daarnaast heb je dan ook op de iPhone toegang tot je XBox Friends en de Wordament spelerslijst die online is opgeslagen. Leuk om deze Boggle-variant ook eens op de iPhone te spelen.

Het is een deel van Microsoft's strategie om populaire XBox-spellen ook uit te breiden naar concurrerende mobiele platformen zoals iOS en Android, gezien die platformen qua aantallen de meeste gamers momenteel behuizen. Microsoft probeert dan wel een zo uniforme speelervaring te bieden op verschillende platformen, en bovendien ervoor te zorgen dat je geheel 'platform agnostisch' je spelervaring op verschillende platformen kunt voortzetten.

Wordament is een Boggle-variant waarbij je in een rijen en kolommen van 4×4 letters zoveel mogelijk woorden moet zien te vinden in een bepaalde tijd. Dezelfde letters worden door spelers over de hele wereld gebruikt, en daarom speel je dus op scorelijsten tegen mensen vanuit de hele wereld.

De iOS-versie van Wordament heeft dezelfde functionaliteiten, en is gekoppeld aan Wordament op Windows Phone, zodat als je eens een keer hoge scores haalt op de iPhone, je daarmee verder kunt gaan op je Windows Phone.

Download: Wordament voor Windows Phone (Gratis, NL Store) || Wordament voor iOS (Gratis, iTunes)

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *