Wie? Ja, Britt Dekker, Nederland's bekendste domme blondje van het moment, wordt door Microsoft in Nederland gebruikt om Windows Phone aan de man te brengen. Op een speciale website kun je Britt in Oktober 24 uur per dag volgen doordat zij dingen uit haar leven deelt via haar nieuwe Windows Phone. Zó gebruiksvriendelijk dat zelfs Britt Dekker het kan gebruiken…. 

 

Okee, nog even uitleggen aan mensen die Britt Dekker niet kennen of nu net doen alsof ze haar niet kennen: dit meisje was ooit een van de kandidaten bij Eddy Zoey's Take Me Out, een datingprogramma. Ze viel nogal op door haar domme uitspraken en blonde verschijning, waardoor ze voor Echte Meisjes in de Jungle werd gevraagd, het survivalprogramma dat ze ook nog eens wist te winnen. En omdat ze zoveel talent heeft, is ze recentelijk voor een fotoshoot van Playboy gevraagd, waar ze inmiddels mee ingestemd heeft en vandaag de fotoshoot voor heeft. 

Afijn, gisteren kon je al op Pocketinfo.nl lezen dat Microsoft de marketing voor Windows Phone wil opschroeven. Dat effect is nu duidelijk merkbaar met Britt Dekker. Als eerste Bekende Nederlander zal ze Windows Phone aan de man brengen.

Op de website http://www.detelefoonvanbritt.nl kun je zien hoe ze met een Samsung Omnia 7 een week bloggend, Tweetend en Facebookend door het leven gaat.

Nu maar hopen dat heel hip, jong en trendy Nederland aan de Windows Phone gaat. Dánkzij Britt Dekker. 😉

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.