navigon5.pngGisteravond laat kwam Navigon voor Windows Phone 7 in de Marketplace en vandaag heb ik de eerste ervaringen mogen opdoen met dit navigatiesysteem.

Na gisteren de app gedownload te hebben uit de Marketplace moesten er al eerste kaarten gedownload worden. De kaarten rijken van Groot Brittanië tot aan de Oekraine en dat in slechts 2.3GB. Daarnaast krijg je actuele informatie over files, wegwerkzaamheden en flitslocaties zolang je een internetverbinding hebt. Wat ik weer erg fijn vindt in deze navigatiesoftware is de mogelijkheid om direct naar een contactpersoon toe te rijden zodat ik niet de hele tijd hoef te switchen tussen mijn contactenlijst en de navigatiesoftware om de gegevens over te krijgen.

Ik kan nog hele verhalen gaan ophouden over hoe deze navigatiesoftware werkt maar zonder probeer versie is iedereen maar wat nieuwschierig hoe het er allemaal uitziet en werkt. Helaas kan ik geen probeer versie voor jullie regelen maar heb er wel even een mooie video van geschoten.

De prijs van €59,99 wordt door velen al vrij hoog gevonden, blijkende de reacties die ik op Twitter kreeg en in de reacties van gister avond. Dit blijkt echter een tijdelijke actie te zijn want vanaf 15 November zal de prijs zelfs €84,99 bedragen voor Navigon Europe. De USA versie is de eerste maand verkrijgbaar voor €25,99 in plaats van €42,49. 

Daarnaast heeft Navigon de gratis applicatie traffic4all in de marketplace gezet waar eenieder verkeersinformatie zoals files en wegwerkzaamheden kan zien of melden. Daarnaast geeft de applicatie aan de hand van eerder vergaarde data een prognose van de verkeersdichteheid. Deze applicatie is voor iedereen gratis te downloaden en als je de advertenies zat bent kun je €1,49 betalen om deze te verwijderen.

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *