Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je het beu om te betalen voor een Audible-abonnement dat je nauwelijks gebruikt? Ik weet precies hoe je je voelt, ik heb het zelf ook meegemaakt. Na grondig onderzoek te hebben gedaan, vond ik een simpele manier om Audible op te zeggen zonder extra kosten.

Deze blog zal je een duidelijke stap-voor-stap handleiding geven om dat te doen. Lees dus snel verder en ontdek hoe je zonder gedoe kunt afmelden.

Key Takeaway:

De beste muziek streamingdienst van 2024 is Spotify. Geniet van de gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide muziekbibliotheek en innovatieve algoritmes voor muziekaanbevelingen.

Samenvatting

 • Je kunt je Audible-abonnement eenvoudig opzeggen op iOS-apparaten zoals iPhone en iPad door de app ‘Instellingen’ te openen, naar ‘iTunes & App Store’ te gaan, je Apple ID te selecteren, ‘Bekijk Apple ID’ aan te tikken, naar ‘Beheer’ te gaan, Audible te zoeken en automatische verlenging uit te zetten.
 • Voor het opzeggen van Audible op Android-apparaten hoef je alleen maar de Audible-app te openen, op het menu-pictogram te tikken, naar “Instellingen” te gaan, op “Mijn account” te tikken, naar “Lidmaatschap beheren” te gaan en vervolgens “Lidmaatschap beëindigen” te selecteren.
 • Op het web kun je je Audible – abonnement opzeggen door naar de profielinstellingen van je account te gaan, op “Accountbeheer” te klikken en vervolgens “Lidmaatschap opzeggen” te selecteren.

Hoe Audible opzeggen op verschillende platforms

Audible opzeggen op iOS-apparaten zoals iPhone en iPad kan gedaan worden via de Audible-app in de App Store.

Audible opzeggen op iOS-apparaten zoals iPhone en iPad

Het opzeggen van je Audible-abonnement op een iOS-apparaat zoals een iPhone of iPad is zeer eenvoudig. Je kunt de volgende stappen volgen:

Audible opzeggen op Android

Ik zal je laten zien hoe je Audible kunt opzeggen op Android. Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Open de Audible-app op je Android-apparaat.
 2. Tik op het menu – pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
 3. Scroll omlaag en tik op “Instellingen”.
 4. Tik op “Mijn account”.
 5. Scroll omlaag en tik op “Lidmaatschap beheren”.
 6. Tik op “Lidmaatschap beëindigen”.
 7. Volg de instructies om je Audible – lidmaatschap succesvol te annuleren.

Audible opzeggen op het web

Het opzeggen van je Audible-abonnement op het web is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. Volg deze simpele instructies om je lidmaatschap te beëindigen:

 1. Ga naar de profielinstellingen van je Audible – account.
 2. Klik op ‘Accountbeheer‘ om toegang te krijgen tot de opties voor het beheren van je lidmaatschap.
 3. Selecteer de optie “Lidmaatschap opzeggen” om je Audible-abonnement te annuleren.

Stappen om Audible op te zeggen

– Ga naar je profielinstellingen.

– Navigeer naar accountbeheer.

– Selecteer “Lidmaatschap opzeggen”.

Stap 1: Ga naar je profielinstellingen

Stap 2: Ga naar accountbeheer

Ik navigeer naar mijn accountbeheer om mijn Audible-abonnement op te zeggen. In het accountbeheer-menu kan ik gemakkelijk alle instellingen en gegevens van mijn account beheren. Hier kan ik mijn lidmaatschapsinformatie bijwerken, mijn betalingsgegevens aanpassen en mijn abonnement opzeggen.

Het accountbeheer is een handige en centrale locatie waar ik volledige controle heb over mijn Audible-account.

Stap 3: Selecteer “Lidmaatschap opzeggen”

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Audible

Heb je vragen over het opzeggen van je Audible-lidmaatschap? Lees verder voor meer informatie.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Audible-lidmaatschap?

Is er een proefperiode voor Audible-lidmaatschap?

Ja, er is een proefperiode beschikbaar voor Audible-lidmaatschap. Tijdens de proefperiode kun je gratis luisteren naar audioboeken en genieten van alle voordelen van het lidmaatschap.

Het is een geweldige manier om te ontdekken wat Audible te bieden heeft voordat je besluit om een abonnement aan te schaffen. Houd er wel rekening mee dat na de proefperiode het lidmaatschap kosten met zich meebrengt, tenzij je binnen de proefperiode annuleert.

Kan ik mijn Audible-abonnement opnieuw activeren nadat ik het heb opgezegd?

Conclusie

In deze handleiding heb ik je stap voor stap laten zien hoe je je Audible-abonnement kunt opzeggen op verschillende platforms, zoals iOS-apparaten, Android en het web. We hebben ook enkele veelgestelde vragen beantwoord over de kosten, proefperiodes en het opnieuw activeren van je lidmaatschap.

Hopelijk heeft deze gids je geholpen om moeiteloos je Audible-abonnement te beëindigen. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Meer over streaming diensten

Als je ooit hebt overwogen om een abonnement op een van de populaire muziekstreamingdiensten te beëindigen, dan ben je niet de enige. Er zijn talloze redenen waarom iemand kan kiezen voor “Spotify opzeggen” of besluiten om “apple music opzeggen“.

Misschien voel je dat sommige diensten zoals “Deezer opzeggen“, “Tidal opzeggen” of “amazon music opzeggen” niet meer aan je behoeften voldoen. Daarom is het essentieel om te weten hoe je bijvoorbeeld “youtube music opzeggen” of “Soundcloud Go+ opzeggen” kunt aanpakken.

Sommige gebruikers vinden dat “audible opzeggen” misschien meer boeken dan muziek biedt, terwijl anderen kunnen overwegen “juke opzeggen” of “Qobuz opzeggen” voor iets nieuws. Radioliefhebbers kunnen het gevoel hebben dat het tijd is om “tuneln opzeggen” of ze hebben nostalgie en denken aan “napster opzeggen“.

Voor degenen die zich richten op nichegenres, kan het verleidelijk zijn om “bandcamp opzeggen” of zelfs “Stingray Qello opzeggen“. Klassieke muziekliefhebbers kunnen zich afvragen of “primephonic opzeggen” of “idagio opzeggen” de juiste stap is. En tenslotte, voor degenen die genieten van een verscheidenheid aan muzikale ervaringen, kan het besluit komen om “Pandora opzeggen“, “iHeartRadio opzeggen“, “Slacker Radio opzeggen“, of zelfs “SiriusXM Internet Radio opzeggen“.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik Audible opzeggen?

Je kunt Audible opzeggen door in te loggen op je account, naar de instellingen te gaan en de optie voor opzeggen te selecteren.

2. Moet ik een opzegbrief sturen om Audible op te zeggen?

Nee, het is niet nodig om een opzegbrief te sturen. Je kunt Audible eenvoudig opzeggen via de website of de mobiele app.

3. Kan ik mijn Audible-abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Audible-abonnement op elk moment opzeggen zonder langdurige verplichtingen. Er zijn geen contracten of annuleringskosten.

4. Wat gebeurt er nadat ik Audible heb opgezegd?

Na het opzeggen van Audible behoud je toegang tot je audioboeken tot het einde van je factureringscyclus. Na die periode worden de boeken verwijderd uit je bibliotheek.

» Referenties

Music streaming services: understanding the drivers of customer purchase and intention to recommend – Mariana Lopes Barata, Pedro Simões Coelho, August 2021
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844021018867

Music Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Service (On-demand Streaming, Live Streaming), By Platform (Apps, Browsers), By End-use (Commercial, Individual), By Content Type, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/music-streaming-market

Background: The effect of music streaming on consumption and discovery
https://denisdoeland.com/english/background-the-effect-of-music-streaming-on-consumption-and-discovery/

» Referenties

Conclusie beste muziek streamingdienst 2024

 • Beste muziek streamingdienst – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst iPhone – Apple Music
 • Beste muziek streamingdienst voor kinderen – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst voor sport – Deezer
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen