Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Bent u gefrustreerd hoe u uw Deezer-abonnement moet opzeggen? U bent niet alleen, ik heb namelijk zelf deze frustratie ook ervaren. Na uitgebreid onderzoek heb ik nu eindelijk de oplossing gevonden.

In deze blogpost leg ik stap voor stap uit hoe je snel en eenvoudig je Deezer-abonnement kunt opzeggen. Bereid je voor op een gemakkelijke reis door de wereld van de muziekstreaming-afmeldingen.

Key Takeaway:

De beste muziek streamingdienst van 2023 is Spotify. Geniet van de gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide muziekbibliotheek en innovatieve algoritmes voor muziekaanbevelingen.

Samenvatting

 • Je kunt je Deezer-abonnement opzeggen via de Deezer-app op je telefoon of via de website op je computer.
 • Zorg ervoor dat je minstens 48 uur van tevoren aangeeft dat je wilt annuleren, zodat de opzegging effectief wordt aan het einde van jouw huidige abonnementsperiode.
 • Na het annuleren van je abonnement kun je nog steeds naar Deezer blijven luisteren via de gratis versie met beperkingen of door over te stappen naar andere muziekstreamingdiensten zoals Spotify of Apple Music.
 • Er zijn ook andere manieren om naar Deezer te blijven luisteren, zoals het gebruik van een gratis Deezer-account, de radiofunctie van Deezer, lokaal opgeslagen muziekbestanden afspelen of YouTube gebruiken.

Wat zijn de voorwaarden voor Deezer Premium+, Deezer Family Service en het Studentenaanbod?

– Deezer Premium+: Deze service biedt onbeperkt luisteren naar muziek zonder advertenties, offline luisteren en hoge geluidskwaliteit.

– Deezer Family Service: Met deze service kunnen maximaal zes gezinsleden profiteren van alle functies van Deezer Premium+.

– Studentenaanbod: Dit aanbod is beschikbaar voor studenten en biedt alle functies van Deezer Premium+ tegen een gereduceerd tarief.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Deezer zijn belangrijke documenten die je als gebruiker moet lezen en begrijpen. Ze bevatten alle regels en richtlijnen over hoe je de Deezer-services mag gebruiken.

Deze voorwaarden bepalen ook je rechten en plichten als klant. Bovendien leggen ze uit hoe je abonnement werkt, inclusief hoe je het kunt opzeggen of wijzigen. Het niet naleven van deze voorwaarden kan leiden tot sancties, inclusief het opschorten of beëindigen van je account.

Daarom is het essentieel dat je deze voorwaarden grondig leest en begrijpt voordat je een abonnement bij Deezer afsluit.

Beschrijving van de Premium+ Service

De Premium+ Service van Deezer biedt een uitgebreid scala aan functies en voordelen voor abonnees. Met de Premium+ Service heb je onbeperkt toegang tot miljoenen nummers en kun je genieten van muziek zonder advertenties.

Je kunt je favoriete nummers downloaden om offline te beluisteren, zodat je overal en altijd van je muziek kunt genieten, zelfs zonder internetverbinding. Bovendien kun je met de Premium+ Service muziek afspelen op meerdere apparaten tegelijk en kun je zelf afspeellijsten maken en delen met vrienden.

Met Deezer Flow krijg je gepersonaliseerde afspeellijsten op basis van je luistergedrag, waardoor je altijd nieuwe muziek ontdekt die bij je smaak past. Met de Premium+ Service van Deezer krijg je dus de ultieme muziekervaring, waarbij je altijd en overal toegang hebt tot je favoriete nummers.

Gebruik van de Premium+ Service

Ik maak graag gebruik van de Premium+ Service van Deezer. Het stelt me in staat om onbeperkt naar mijn favoriete muziek te luisteren zonder onderbrekingen. Met de Premium+ Service heb ik toegang tot miljoenen nummers, afspeellijsten en radiostations.

Ik kan mijn eigen afspeellijsten maken en offline muziek luisteren wanneer ik geen internetverbinding heb. Daarnaast kan ik mijn favoriete nummers overslaan en de muziek in de hoogste kwaliteit streamen.

Met de Premium+ Service blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste releases en ontdek ik nieuwe artiesten en genres. Het is een geweldige manier om mijn muziekervaring naar een hoger niveau te tillen.

Beschikbaarheid en wijziging van de Premium+ Service

De Premium+ Service van Deezer is altijd beschikbaar voor gebruikers met een betaald abonnement. Het biedt toegang tot een breed scala aan muziek en functies. Deezer behoudt zich echter het recht voor om de inhoud en beschikbaarheid van de Premium+ Service te wijzigen.

Deze wijzigingen kunnen variëren van functie-updates tot veranderingen in het abonnementsmodel. Houd er rekening mee dat Deezer de gebruikers op de hoogte zal stellen van eventuele wijzigingen in de service.

Toegang tot de website en de Premium+ Service

Om toegang te krijgen tot de Deezer-website en de Premium+ Service, ga je simpelweg naar de Deezer-website en maak je een account aan. Met een Premium+ abonnement krijg je toegang tot extra functies zoals offline luisteren, het overslaan van nummers en het beluisteren van muziek zonder onderbreking van advertenties.

Je kunt de website gebruiken op zowel je computer als op mobiele apparaten via de Deezer-app. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op je account en je hebt meteen toegang tot al je favoriete muziek.

Looptijd en beëindiging

De looptijd van een Deezer-abonnement is afhankelijk van het type abonnement dat je hebt gekozen. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment beëindigen, maar houd er rekening mee dat de opzegging pas aan het einde van de lopende abonnementsperiode van kracht wordt.

Het is belangrijk om te weten dat je de opzegging ten minste 48 uur voordat je volgende betalingstermijn begint moet aangeven. Op deze manier voorkom je dat er nog een betaling wordt afgeschreven.

Als je besluit om je Deezer-abonnement op te zeggen, zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Je kunt rechtstreeks via de website opzeggen door naar je account te gaan en op “Mijn abonnement opzeggen” te klikken.

Er zijn ook tools beschikbaar waarmee je het opzeggingsproces eenvoudig en snel kunt doorlopen, zoals voorbeeldbrieven of diensten zoals Xpendy.

Hoe zeg je Deezer op?

Deezer opzeggen kan eenvoudig gedaan worden door je abonnement te annuleren via de Deezer-app op je telefoon of via de website op je computer.

Annuleren van je Deezer-abonnement op je telefoon (Android en iOS)

Wil je je Deezer-abonnement opzeggen op je telefoon? Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

 1. Ga naar de Deezer – app op je telefoon.
 2. Tik op het profielicoon rechtsonder in het scherm.
 3. Selecteer “Betalingen en abonnementen” in het menu.
 4. Tik op “Abonnement annuleren”.
 5. Volg de instructies om de annulering van je abonnement te bevestigen.

Annuleren van je Deezer-abonnement op je computer

Ik zal je nu laten zien hoe je eenvoudig je Deezer-abonnement op je computer kunt annuleren. Volg deze stappen:

 1. Ga naar de Deezer – website en log in op je account.
 2. Klik op je profielicoon in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Selecteer “Accountbeheer” in het vervolgkeuzemenu.
 4. Scroll naar beneden en klik op “Betalingen en abonnementen“.
 5. Onder het gedeelte “Actieve abonnementen” zie je jouw Deezer-abonnement.
 6. Klik op de knop “Annuleren” naast jouw abonnement.
 7. Er verschijnt een pop – upvenster waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je wilt annuleren. Klik op “Doorgaan” om door te gaan met annuleren.
 8. Bevestig nogmaals dat je jouw abonnement wilt annuleren door op de knop “Abonnement annuleren” te klikken.

Bijblijven luisteren naar Deezer na de opzegging

Als je hebt besloten om je Deezer-abonnement op te zeggen, betekent dit niet dat je volledig afscheid hoeft te nemen van de muziekstreamingdienst. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt blijven luisteren naar Deezer, zelfs na de opzegging.

Een optie is om gebruik te maken van de gratis versie van Deezer, waarbij je nog steeds toegang hebt tot een breed scala aan nummers, zij het met enige beperkingen zoals advertenties.

Je kunt ook overwegen om een ander muziekabonnement of streamingdienst uit te proberen, zoals Spotify of Apple Music. Deze platforms bieden vergelijkbare functies en hebben mogelijk ook een gratis abonnementsoptie.

Andere manieren om naar Deezer te luisteren na de opzegging

Er zijn een paar andere manieren waarop je naar Deezer kunt blijven luisteren nadat je het abonnement hebt opgezegd:

 1. Gratis Deezer-account: Je kunt overstappen naar een gratis Deezer-account en nog steeds toegang hebben tot een beperkte selectie van nummers en afspeellijsten.
 2. Radiofunctie: Met de radiofunctie van Deezer kun je naar door jou gekozen artiesten of genres luisteren zonder een abonnement te hebben.
 3. Andere muziekstreamingdiensten: Er zijn talloze andere muziekstreamingdiensten beschikbaar, zoals Spotify, Apple Music en Amazon Music. Je kunt overstappen naar een van deze platforms om je favoriete muziek te blijven beluisteren.
 4. Lokale muziekbestanden: Als je liever geen streamingdienst gebruikt, kun je ook lokaal opgeslagen muziekbestanden afspelen via apps zoals iTunes of Windows Media Player.
 5. Youtube: YouTube biedt ook een uitgebreide bibliotheek met nummers en afspeellijsten die je gratis kunt beluisteren. Je kunt gewoon naar de officiële kanalen van artiesten gaan of afspeellijsten maken met behulp van video’s die beschikbaar zijn op het platform.
 6. CD’s en vinyl: Als je nog steeds geniet van het fysiek bezitten van muziek, kun je ervoor kiezen om cd’s of vinylplaten te kopen om naar je favoriete artiesten te luisteren.

Specifieke voorwaarden voor Deezer Premium+ voor Bose-klanten

– Eligibiliteit en aanbod voor Bose-klanten.

– Beschrijving van de Premium+ Service voor Bose-klanten.

– Gebruik van de Service voor Bose-klanten.

– Beschikbaarheid en wijziging van de Service voor Bose-klanten.

– Toegang tot de website en Service voor Bose-klanten.

– Cookiegebruik voor Bose-klanten.

– Toewijzing voor Bose-klanten.

– Gehele overeenkomst voor Bose-klanten.

– Geen verzuim voor Bose-klanten.

Eligibiliteit en aanbod

Om in aanmerking te komen voor Deezer Premium+ voor Bose-klanten, moet je een geldige Deezer-account hebben en een Bose-audioproduct hebben gekocht dat in aanmerking komt voor het aanbod.

Met Deezer Premium+ voor Bose-klanten kun je genieten van de Premium+ service van Deezer, inclusief onbeperkte muziekstreaming zonder advertenties, offline luisteren en toegang tot hoge geluidskwaliteit.

Deze service is beschikbaar voor een specifieke periode, afhankelijk van het aanbod dat je hebt gekozen. Zorg ervoor dat je voldoet aan de vereisten om te profiteren van dit exclusieve aanbod met Deezer Premium+ voor Bose-klanten.

Beschrijving van de Premium+ Service

De Premium+ Service van Deezer is een speciaal abonnement dat extra voordelen biedt aan gebruikers. Met de Premium+ Service kunnen gebruikers nummers onbeperkt streamen zonder advertenties, zodat je kunt genieten van je favoriete muziek zonder onderbrekingen.

Daarnaast kun je met deze service ook nummers en afspeellijsten downloaden om offline af te spelen, zodat je ook zonder internetverbinding kunt luisteren naar je favoriete muziek. Met de Premium+ Service krijg je ook toegang tot hoge geluidskwaliteit, waardoor je muziek kunt beluisteren zoals de artiest het bedoeld heeft.

Kortom, de Premium+ Service van Deezer biedt een optimale luisterervaring voor muziekliefhebbers.

Gebruik van de Service

Om gebruik te maken van de Deezer-service, moet je een abonnement afsluiten en een account aanmaken. Met een betaald Deezer-abonnement krijg je toegang tot onbeperkte muziekstreaming, afspeellijsten maken en offline luisteren.

Je kunt de service gebruiken op verschillende apparaten, zoals je telefoon, computer of smart tv. Daarnaast kun je je instellingen aanpassen en je persoonlijke voorkeuren beheren. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van de service onderhevig is aan de algemene voorwaarden van Deezer.

Beschikbaarheid en wijziging van de Service

De Service van Deezer is altijd beschikbaar en kan op elk moment worden gebruikt om naar muziek te luisteren. Deezer behoudt zich echter het recht voor om de Service op elk moment te wijzigen, bijvoorbeeld door nieuwe functies toe te voegen of bestaande functies te verwijderen.

Dit kan gebeuren zonder voorafgaande kennisgeving aan de gebruikers. Als er wijzigingen worden aangebracht, zal Deezer proberen om gebruikers hiervan op de hoogte te stellen via e-mail of in-app meldingen.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid en functionaliteit van de Service kunnen variëren afhankelijk van het apparaat en het land van gebruik.

Toegang tot de website en Service

Om toegang te krijgen tot de Deezer-website en de service, kun je eenvoudig naar de website gaan en je aanmelden met je accountgegevens. Zodra je bent ingelogd, kun je genieten van de geweldige functies en het brede scala aan muziek dat Deezer te bieden heeft.

Het is belangrijk om te onthouden dat je een geldig abonnement moet hebben om toegang te krijgen tot de volledige service.

Cookiegebruik

Ik gebruik cookies om de gebruikerservaring op mijn website te verbeteren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer of apparaat worden geplaatst en informatie bevatten over uw interactie met mijn website.

Deze informatie kan worden gebruikt om de website te personaliseren en relevante inhoud en advertenties weer te geven.

De cookies op mijn website kunnen zorgen voor functionaliteit zoals het onthouden van uw voorkeuren en inloggegevens, het bijhouden van uw sessie en het verwerken van transacties. Ze kunnen ook worden gebruikt om anonieme statistieken te verzamelen over het gebruik van de website, waardoor ik inzicht kan krijgen in hoe bezoekers mijn site gebruiken en deze verder kan verbeteren.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het plaatsen van cookies op uw apparaat. Als u echter liever geen cookies wilt accepteren, kunt u uw browserinstellingen aanpassen om het gebruik van cookies te weigeren.

Houd er echter rekening mee dat dit de functionaliteit van bepaalde delen van de website kan beïnvloeden.

Toewijzing

Bij het opzeggen van een Deezer-abonnement is het belangrijk om rekening te houden met de toewijzing. Dit betekent dat de opzegging pas van kracht wordt aan het einde van de lopende abonnementsperiode.

Het is essentieel om minstens 48 uur van tevoren aan te geven dat je wilt opzeggen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je abonnement op de juiste manier wordt beëindigd en dat er geen ongewenste kosten in rekening worden gebracht.

Zorg er dus voor dat je op tijd je opzegging doorgeeft en houd rekening met de toewijzing om problemen te voorkomen.

Gehele overeenkomst

De gehele overeenkomst is een belangrijk onderdeel van de abonnementsvoorwaarden van Deezer. Het omvat alle afspraken en regels die van toepassing zijn op het gebruik van de Deezer Premium+ Service, inclusief het annuleren of beëindigen van het abonnement.

Door akkoord te gaan met de gehele overeenkomst, ga je ermee akkoord dat je gebonden bent aan alle voorwaarden en bepalingen die hierin zijn uiteengezet. Het is belangrijk om de gehele overeenkomst zorgvuldig door te lezen voordat je besluit om een Deezer-abonnement op te zeggen, zodat je op de hoogte bent van je rechten en verantwoordelijkheden.

Geen verzuim

Ik zorg ervoor dat ik geen verzuim maak bij het opzeggen van mijn Deezer-abonnement. Dit betekent dat ik ervoor zorg dat ik de juiste stappen volg en het opzeggen tijdig en correct doe.

Ik houd rekening met de opzegtermijn van 48 uur en zorg ervoor dat ik mijn opzegging minstens 48 uur voor het einde van mijn abonnementsperiode indien. Door dit te doen, voorkom ik onnodige kosten en ben ik ervan verzekerd dat mijn Deezer-abonnement op de juiste manier wordt beëindigd.

Conclusie

Deezer opzeggen is eenvoudig en kan gedaan worden via verschillende kanalen, waaronder de website, voorbeeldbrieven en klantenservice. Zorg ervoor dat je op tijd opzegt en houd de opzegtermijn van 48 uur in gedachten.

Vergeet niet dat er tools beschikbaar zijn om het proces gemakkelijker te maken.

Meer over streaming diensten

Als je ooit hebt overwogen om een abonnement op een van de populaire muziekstreamingdiensten te beëindigen, dan ben je niet de enige. Er zijn talloze redenen waarom iemand kan kiezen voor “Spotify opzeggen” of besluiten om “apple music opzeggen“.

Misschien voel je dat sommige diensten zoals “Deezer opzeggen”, “Tidal opzeggen” of “amazon music opzeggen” niet meer aan je behoeften voldoen. Daarom is het essentieel om te weten hoe je bijvoorbeeld “youtube music opzeggen” of “Soundcloud Go+ opzeggen” kunt aanpakken.

Sommige gebruikers vinden dat “audible opzeggen” misschien meer boeken dan muziek biedt, terwijl anderen kunnen overwegen “juke opzeggen” of “Qobuz opzeggen” voor iets nieuws. Radioliefhebbers kunnen het gevoel hebben dat het tijd is om “tuneln opzeggen” of ze hebben nostalgie en denken aan “napster opzeggen“.

Voor degenen die zich richten op nichegenres, kan het verleidelijk zijn om “bandcamp opzeggen” of zelfs “Stingray Qello opzeggen“. Klassieke muziekliefhebbers kunnen zich afvragen of “primephonic opzeggen” of “idagio opzeggen” de juiste stap is. En tenslotte, voor degenen die genieten van een verscheidenheid aan muzikale ervaringen, kan het besluit komen om “Pandora opzeggen“, “iHeartRadio opzeggen“, “Slacker Radio opzeggen“, of zelfs “SiriusXM Internet Radio opzeggen“.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Deezer-abonnement opzeggen?

Je kunt je Deezer-abonnement opzeggen door naar je accountinstellingen te gaan en de optie voor het opzeggen van het abonnement te selecteren.

2. Kan ik mijn Deezer-abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt op elk moment je Deezer-abonnement opzeggen. Er is geen verplichte contractduur en geen opzegtermijn.

3. Worden er kosten in rekening gebracht als ik mijn Deezer-abonnement opzeg?

Nee, er worden geen kosten in rekening gebracht als je besluit je Deezer-abonnement op te zeggen. Je betaalt alleen voor de periode waarin je het abonnement hebt gebruikt.

4. Wat gebeurt er met mijn afspeellijsten en gedownloade nummers als ik mijn Deezer-abonnement opzeg?

Als je je Deezer-abonnement opzegt, behoud je toegang tot je afspeellijsten en gedownloade nummers tot het einde van de betaalde periode. Na die periode kun je niet langer luisteren naar nummers die je offline hebt gedownload of afspeellijsten maken.

» Referenties

Music streaming services: understanding the drivers of customer purchase and intention to recommend – Mariana Lopes Barata, Pedro Simões Coelho, August 2021
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844021018867

Music Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Service (On-demand Streaming, Live Streaming), By Platform (Apps, Browsers), By End-use (Commercial, Individual), By Content Type, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/music-streaming-market

Background: The effect of music streaming on consumption and discovery
https://denisdoeland.com/english/background-the-effect-of-music-streaming-on-consumption-and-discovery/

» Referenties

Conclusie beste muziek streamingdienst 2023

 • Beste muziek streamingdienst – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst iPhone – Apple Music
 • Beste muziek streamingdienst voor kinderen – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst voor sport – Deezer
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen