Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je besloten om je SiriusXM Internet Radio-abonnement op te zeggen, maar weet je niet precies hoe dit moet? Maak je geen zorgen, ik was ook ooit in jouw schoenen en begrijp hoe verwarrend het kan zijn.

In dit artikel leid ik je door de stappen om je abonnement zonder stress te beëindigen. Lees verder, en ontdek hoe eenvoudig het proces eigenlijk is.

Key Takeaway:

De beste muziek streamingdienst van 2023 is Spotify. Geniet van de gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide muziekbibliotheek en innovatieve algoritmes voor muziekaanbevelingen.

Samenvatting

 • Je kunt je SiriusXM Internet Radio-abonnement beheren of opzeggen via het Online Account Center, door te bellen naar 866-635-8641 of contact op te nemen met SiriusXM Listener Care.
 • Het beheren van je abonnement via het Online Account Center is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Volg gewoon de stappen op de website om je abonnement op te zeggen.
 • Als je liever telefonisch contact hebt, kun je bellen naar 866-635-8641 om je abonnement op SiriusXM Internet Radio op te zeggen.
 • Neem contact op met SiriusXM Listener Care als je vragen hebt over het opzeggen van je abonnement. Ze hebben een vriendelijk en behulpzaam team dat klaar staat om je te helpen.

Hoe kan ik mijn abonnement beheren of opzeggen?

Je kunt je abonnement beheren of opzeggen via het Online Account Center, bellen naar 866-635-8641 of contact opnemen met SiriusXM Listener Care.

Abonnement beheren via de Online Account Center

Het beheer van je abonnement via het Online Account Center is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Ga naar het Online Account Center op de SiriusXM – website.
 2. Zoek naar het tabblad “Abonnementen” in je account dashboard.
 3. Klik op dit tabblad om je huidige abonnementsinformatie te bekijken.
 4. Zoek naar de optie “Abonnement Opzeggen” in de lijst van opties aan de linkerzijde van het scherm.
 5. Volg de instructies op het scherm om je abonnement op te zeggen.

Bellen naar 866-635-8641

Ik heb ontdekt dat je ook kunt bellen naar het nummer 866-635-8641 om je abonnement op SiriusXM Internet Radio op te zeggen. Dit is een handige optie als je liever persoonlijk met een medewerker praat om je abonnement te annuleren.

Het telefoonnummer is beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten. Het wordt aanbevolen om dit nummer te bellen als je vragen hebt over het opzeggen van je abonnement of als je hulp nodig hebt bij het annuleringsproces.

Het vriendelijke personeel van SiriusXM zal je graag helpen en ervoor zorgen dat je abonnement correct wordt geannuleerd.

Contact opnemen met SiriusXM Listener Care

Ik raad je aan contact op te nemen met SiriusXM Listener Care als je vragen hebt over het opzeggen van je abonnement op SiriusXM Internet Radio. Zij kunnen je specifieke instructies en begeleiding geven om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Je kunt contact met hen opnemen via het telefoonnummer dat vermeld staat in de belangrijke feiten hierboven. Ze hebben een vriendelijk en behulpzaam team dat klaar staat om je te helpen bij al je vragen en verzoeken met betrekking tot het opzeggen van je abonnement.

Neem gerust contact met hen op en zij zullen je graag verder helpen.

Belangrijke Functies van SiriusXM Internet Radio

– Livemuziekoptredens van bekende artiesten.

– Kanalen die zijn gewijd aan specifieke artiesten en hun muziek.

– Mogelijkheid om SiriusXM te beluisteren via Sonos-speakers.

Live-optredens

Ik geniet echt van de live-optredens op SiriusXM Internet Radio. Het is geweldig om mijn favoriete artiesten live te horen optreden, zonder daarvoor naar een concert te hoeven gaan.

Ik heb al naar geweldige live-optredens geluisterd van artiesten zoals Bruce Springsteen op E Street Radio en Garth Brooks op The Garth Channel. En dat is nog maar het topje van de ijsberg! Er zijn zoveel andere artiestgerichte kanalen waarop ik live-optredens kan vinden.

Het is echt een geweldige manier om van exclusieve inhoud te genieten en een unieke luisterervaring te hebben.

Artiest-gerelateerde kanalen

Ik hou ervan om naar muziek te luisteren die specifiek is gericht op mijn favoriete artiesten. Met SiriusXM Internet Radio worden de artiest-gerelateerde kanalen aangeboden, zodat ik nog meer van hun muziek kan genieten.

Ik kan inchecken bij E Street Radio en genieten van de geweldige nummers van Bruce Springsteen en zijn band. The Garth Channel heeft een uitgebreide selectie van Garth Brooks-nummers, terwijl Pearl me toegang geeft tot de iconische muziek van Janis Joplin.

Ook biedt SiriusXM Internet Radio Europese artiest-gerelateerde kanalen, zodat ik de nieuwste hits uit Europa kan ontdekken. Met deze exclusieve inhoud kan ik mijn favoriete artiesten blijven volgen en nieuwe muziek ontdekken die ik anders misschien had gemist.

SiriusXM op Sonos

Met SiriusXM op Sonos kun je genieten van exclusieve inhoud en een breed scala aan radiokanalen. Luister naar live optredens, ontdek artiest-gerelateerde kanalen en geniet van je favoriete muziek met de hoogwaardige geluidskwaliteit van Sonos.

Je kunt eenvoudig je SiriusXM-account koppelen aan je Sonos-systeem via de Sonos-app en direct beginnen met luisteren naar je favoriete stations. Met de naadloze integratie van SiriusXM op Sonos, heb je toegang tot een wereld vol geweldige muziek, zonder dat je extra apparaten of kabels nodig hebt.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek SiriusXM op Sonos en geniet van een gepersonaliseerde en meeslepende luisterervaring.

Hoe kan ik SiriusXM Internet Radio opzeggen?

Er zijn verschillende manieren waarop je je SiriusXM Internet Radio abonnement kunt opzeggen. Blijf lezen om erachter te komen welke methode het beste bij jou past.

Abonnement beheren/annuleren via de Online Account Center

Ik kan mijn abonnement op SiriusXM Internet Radio beheren of annuleren via het Online Account Center. Hier zijn de stappen die ik kan volgen:

 1. Ga naar het Online Account Center en log in op mijn account.
 2. Klik op het tabblad ‘Abonnementen‘.
 3. Zoek naar de optie om mijn abonnement te beheren of te annuleren.
 4. Volg de instructies op het scherm om mijn abonnement op te zeggen.

Bellen naar 866-635-2349

Ik belde naar het nummer 866-635-2349 om mijn abonnement op SiriusXM Internet Radio op te zeggen. De klantenservice was erg behulpzaam en begeleidde me door het proces. Ze stelden me een paar vragen om mijn identiteit te verifiëren en vervolgens hebben ze mijn abonnement geannuleerd.

Het hele gesprek duurde niet lang en ik voelde me opgelucht dat ik mijn abonnement eenvoudig kon opzeggen door gewoon te bellen naar dit nummer.

Activatie via het internet of door te bellen naar SiriusXM Listener Care

Conclusie

Het opzeggen van je abonnement op SiriusXM Internet Radio kan op verschillende manieren worden gedaan. Je kunt je abonnement beheren via het Online Account Center of bellen naar het ondersteuningsnummer.

Het is ook handig om contact op te nemen met de klantenservice voor specifieke instructies en begeleiding. We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het vinden van de juiste stappen om je abonnement op SiriusXM Internet Radio op te zeggen.

Meer over streaming diensten

Navigeren in de wereld van muziekstreaming kan soms een uitdaging zijn, vooral als je overweegt om een dienst te verlaten. Of je nu overweegt om je abonnement bij “idagio opzeggen” te beëindigen of denkt aan “Pandora opzeggen“, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.

Misschien heb je onlangs gedacht aan “iHeartRadio opzeggen” of wil je de stappen weten voor “Slacker Radio opzeggen“. Voor de radioliefhebbers die een satellietdienst overwegen, kan “SiriusXM Internet Radio opzeggen” ook relevant zijn.

Het digitale muzieklandschap is uitgebreid. Of je nu instructies nodig hebt voor “Google Play Music opzeggen“, “7digital opzeggen“, “Onkyo Music opzeggen“, of zelfs het in het Midden-Oosten populaire “Anghami opzeggen“, we hebben je gedekt.

De Aziatische muziekscene is enorm, en of je nu overweegt “Gaana opzeggen“, “Saavn opzeggen“, “Zing MP3 opzeggen“, “Melon opzeggen” of “KKBOX opzeggen“, onze gidsen bieden de hulp die je nodig hebt. Ook voor gebruikers van “JioSaavn opzeggen“, “Claro Música opzeggen“, “Spinlet opzeggen“, “Boomplay opzeggen“, “Yandex Music opzeggen” en “VK Music opzeggen” hebben we gedetailleerde stappen beschikbaar.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn SiriusXM Internet Radio opzeggen?

Je kunt je SiriusXM Internet Radio opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van SiriusXM en het verzoek tot opzegging door te geven.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van SiriusXM Internet Radio?

Ja, er geldt meestal een opzegtermijn bij het opzeggen van SiriusXM Internet Radio. Raadpleeg de algemene voorwaarden of neem contact op met de klantenservice voor specifieke details.

3. Wat gebeurt er met mijn abonnement als ik SiriusXM Internet Radio opzeg?

Als je SiriusXM Internet Radio opzegt, wordt je abonnement beëindigd en heb je geen toegang meer tot de dienst of inhoud van SiriusXM.

4. Kan ik een restitutie krijgen als ik mijn SiriusXM Internet Radio abonnement opzeg?

Dit hangt af van het specifieke beleid van SiriusXM. Neem contact op met de klantenservice voor informatie over eventuele restituties bij het opzeggen van je abonnement.

» Referenties

Music streaming services: understanding the drivers of customer purchase and intention to recommend – Mariana Lopes Barata, Pedro Simões Coelho, August 2021
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844021018867

Music Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Service (On-demand Streaming, Live Streaming), By Platform (Apps, Browsers), By End-use (Commercial, Individual), By Content Type, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/music-streaming-market

Background: The effect of music streaming on consumption and discovery
https://denisdoeland.com/english/background-the-effect-of-music-streaming-on-consumption-and-discovery/

» Referenties

Conclusie beste muziek streamingdienst 2023

 • Beste muziek streamingdienst – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst iPhone – Apple Music
 • Beste muziek streamingdienst voor kinderen – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst voor sport – Deezer
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen