Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je het beu om te betalen voor een VK Music abonnement dat je niet langer gebruikt? Ook ik heb met dit probleem te maken gehad, maar geen zorgen, ik heb het onderzoek gedaan en ontdekt dat er een manier is om het lidmaatschap stop te zetten voordat de proefperiode eindigt.

Deze gids biedt een eenvoudig, stapsgewijze handleiding om je VK Music-abonnement zonder gedoe op te zeggen. Laten we snel doorgaan, want elke dag telt bij het annuleren van je proefabonnement!

Key Takeaway:

De beste muziek streamingdienst van 2024 is Spotify. Geniet van de gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide muziekbibliotheek en innovatieve algoritmes voor muziekaanbevelingen.

Samenvatting

 • Met een VK Music – abonnement kun je onbeperkt naar muziek luisteren, maar als je wilt opzeggen voordat de proefperiode eindigt, volg dan de stappen in deze gids.
 • Er zijn twee soorten Audible-lidmaatschappen: Audible Plus en Audible Premium Plus, elk met verschillende voordelen en prijsstructuren.
 • Om het meeste uit je Audible – lidmaatschap te halen, kun je strategieën gebruiken zoals het gebruikmaken van gratis credits en het retourneren van gekochte audioboeken die niet aan je verwachtingen voldoen.
 • Als je je Audible-lidmaatschap wilt pauzeren of annuleren, ga dan naar je accountinstellingen en volg de eenvoudige stappen. Na annulering kun je nog steeds naar je aangeschafte audioboeken luisteren via de Audible-app.

Hoe werkt het Audible-lidmaatschap?

Het Audible-lidmaatschap is beschikbaar in twee varianten: Audible Plus en Audible Premium Plus.

Soorten Audible-lidmaatschappen: Audible Plus en Audible Premium Plus

Audible biedt twee soorten lidmaatschappen: Audible Plus en Audible Premium Plus. Met een Audible Plus-lidmaatschap krijg je toegang tot de Audible Plus-catalogus, inclusief duizenden audioboeken, podcasts en originele producties.

Daarnaast kun je zoveel titels streamen en downloaden als je wilt. Met een Audible Premium Plus-lidmaatschap krijg je alle voordelen van Audible Plus, plus 1 of 2 credits per maand die je kunt inwisselen voor elke titel in de volledige Audible-bibliotheek, ongeacht de prijs.

Je houdt deze titels ook na opzegging van het lidmaatschap. Beide lidmaatschappen komen met een 30-dagen gratis proefperiode.

Audible Plus

Audible Plus is een van de twee soorten lidmaatschappen die Audible aanbiedt. Met Audible Plus kun je onbeperkt luisteren naar duizenden audioboeken, podcasts en originele shows. Je hebt toegang tot een brede selectie van titels uit verschillende genres.

Met Audible Plus kun je op je eigen tempo luisteren en ontdekken wat je interesseert, zonder dat je credits hoeft te gebruiken. Het is een geweldige optie voor mensen die veel willen luisteren en verschillende titels willen uitproberen zonder extra kosten.

Bij Audible Plus krijg je ook kortingen op aankopen van extra audioboeken, mocht je er een tegenkomen die niet in het Plus-abonnement zit.

Audible Premium Plus

Met Audible Premium Plus kun je genieten van een uitgebreide collectie audioboeken en podcasts. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot duizenden titels, waaronder bestsellers en exclusieve content.

Je kunt luisteren naar je favoriete boeken waar en wanneer je maar wilt, via de handige Audible-app. Bovendien profiteer je van voordelen zoals gratis credits om audioboeken te kopen en onbeperkte toegang tot de Plus-catalogus.

Zo haal je het maximale uit je luisterervaring en heb je altijd iets nieuws om naar te luisteren.

Het maximale halen uit het Audible-lidmaatschap

Als je het maximale wilt halen uit je Audible-lidmaatschap, zijn er verschillende strategieën die je kunt gebruiken.

Gratis Audible-lidmaatschapsproef

Als je geïnteresseerd bent in luisterboeken, dan is de gratis Audible-lidmaatschapsproef zeker iets voor jou! Met deze proef krijg je toegang tot een enorme bibliotheek vol audioboeken, podcasts en nog veel meer.

Je kunt de proefperiode gebruiken om te ontdekken welke genres je het meest interesseren en welke auteurs je favoriet zijn. Het beste van alles is dat je tijdens de proefperiode gratis audioboeken kunt beluisteren en credits kunt gebruiken om boeken te kopen.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor de gratis Audible-lidmaatschapsproef en verrijk je luisterervaring!

50% korting voor 4 maanden krijgen

Als je besluit om lid te worden van VK Music, kun je profiteren van een geweldige aanbieding: 50% korting voor de eerste 4 maanden. Dit betekent dat je gedurende deze periode slechts de helft van de normale prijs betaalt voor het lidmaatschap.

Het is een fantastische manier om de muziekstreamingservice uit te proberen en te ontdekken wat VK Music te bieden heeft. Of je nu naar jouw favoriete nummers wilt luisteren of nieuwe artiesten wilt ontdekken, deze korting geeft je toegang tot een uitgebreide muziekbibliotheek zonder de volledige prijs te betalen.

Mis deze tijdelijke aanbieding niet en meld je vandaag nog aan bij VK Music om te profiteren van 50% korting voor 4 maanden.

Gekochte audioboeken retourneren

Ik wil ervoor zorgen dat je het maximale haalt uit je Audible-lidmaatschap. Een van de voordelen is dat je gekochte audioboeken kunt retourneren als ze niet aan je verwachtingen voldoen. Hier is hoe:

 • Ga naar je Audible – account en log in
 • Ga naar de “Mijn Bibliotheek” pagina
 • Zoek het audioboek dat je wilt retourneren
 • Klik op de drie stippen naast het boek
 • Selecteer “Retourneer titel” uit het dropdown-menu
 • Volg de verdere instructies om de retour af te ronden

Strategisch gebruikmaken van gratis credits

Om het maximale uit je Audible-lidmaatschap te halen, is het strategisch gebruikmaken van gratis credits essentieel. Deze credits kun je gebruiken om audioboeken te kopen zonder extra kosten.

Zorg ervoor dat je je credits niet verspilt aan goedkope boeken die je anders zou kunnen kopen, maar gebruik ze verstandig voor duurdere titels waar je echt in geïnteresseerd bent.

Zo krijg je meer waarde voor je lidmaatschap en kun je meer boeken beluisteren zonder extra kosten.

Het pauzeren of annuleren van het Audible-lidmaatschap

Om je Audible-lidmaatschap te pauzeren, kun je eenvoudig naar je accountinstellingen gaan en de optie kiezen om het pauzeren van je lidmaatschap aan te vragen. Als je daarentegen wilt annuleren, kun je dit ook in je accountinstellingen doen door op de annuleringsknop te klikken.

Het pauzeren van het Audible-lidmaatschap

Ik kan mijn Audible-lidmaatschap pauzeren als ik even geen gebruik wil maken van de voordelen. Hier is hoe:

 • Ga naar mijn accountinstellingen op de Audible – website.
 • Klik op “Lidmaatschapsdetails beheren”.
 • Zoek de optie om het lidmaatschap tijdelijk te pauzeren.
 • Volg de instructies om het pauzeren van het lidmaatschap te voltooien.

Het annuleren van het Audible-lidmaatschap

Ik heb het opzeggen van het Audible-lidmaatschap vermeld als onderdeel van de gids. Hier zijn de stappen die je moet volgen om je lidmaatschap te annuleren:

 • Ga naar de instellingen van je Audible – account.
 • Zoek naar de optie om je lidmaatschap te beheren.
 • Klik op “Lidmaatschap annuleren” en volg de instructies op het scherm.
 • Bevestig de annulering van je lidmaatschap.

Hoe naar Audible luisteren na annulering

Na het annuleren van het Audible-lidmaatschap kun je nog steeds naar je audioboeken luisteren. Audible biedt een handige optie om je aankopen te bewaren, zodat je ze op elk gewenst moment kunt beluisteren.

Je kunt toegang krijgen tot je boeken door de gratis Audible-app te downloaden op je smartphone of tablet. Eenmaal gedownload, kun je inloggen met je Audible-accountgegevens en direct beginnen met het streamen of downloaden van je aangeschafte audioboeken.

Op deze manier kun je blijven genieten van al je favoriete titels, zelfs nadat je je lidmaatschap hebt geannuleerd.

Conclusie

Het opzeggen van het lidmaatschap van VK Music kan eenvoudig worden gedaan door de stappen te volgen die in deze complete gids zijn beschreven. Zorg ervoor dat je de proefperiode op tijd opzegt om ongewenste kosten te voorkomen.

Volg de instructies in Deel 4 van dit artikel om je lidmaatschap succesvol te beëindigen.

Meer over streaming diensten

In de dynamische wereld van muziekstreaming kunnen gebruikers besluiten om van dienst te wisselen of zelfs een pauze te nemen van hun favoriete muziekplatform. Als je overweegt om “Claro Música opzeggen” of misschien de Afrikaanse favoriet “Boomplay opzeggen“, dan ben je hier aan het juiste adres.

Wellicht ben je de Europese markt aan het verkennen en denk je aan “Yandex Music opzeggen” of “VK Music opzeggen”. Of misschien wil je meer te weten komen over “Spinlet opzeggen“. Voor de nieuwkomers die onlangs hebben gehoord over “MusicUp opzeggen“, hebben we ook gedetailleerde stappen om je te begeleiden.

De grote spelers in de industrie blijven niet achter. Als je instructies nodig hebt over “Spotify opzeggen” of misschien “apple music opzeggen” en “Deezer opzeggen“, wij hebben de informatie die je zoekt. En voor degenen die nadenken over “Tidal opzeggen” of “amazon music opzeggen“, staan we klaar om je door het proces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik VK Music opzeggen?

Je kunt VK Music opzeggen door naar de instellingen van je account te gaan en de optie voor opzegging te zoeken. Volg de instructies om het opzeggingsproces te voltooien.

2. Moet ik een bepaalde periode wachten voordat ik VK Music kan opzeggen?

Nee, je kunt VK Music op elk moment opzeggen zonder een specifieke wachttijd.

3. Kan ik mijn abonnement op VK Music opzeggen via de mobiele app?

Ja, je kunt je abonnement op VK Music ook opzeggen via de mobiele app. Ga naar de instellingen van de app en zoek naar de optie voor opzegging.

4. Wat gebeurt er met mijn accountgegevens nadat ik VK Music heb opgezegd?

Na het opzeggen van VK Music worden je accountgegevens bewaard, maar je hebt geen toegang meer tot de premium functies en inhoud van de service. Je kunt er ook voor kiezen om je account volledig te verwijderen als je dat wilt.

» Referenties

Music streaming services: understanding the drivers of customer purchase and intention to recommend – Mariana Lopes Barata, Pedro Simões Coelho, August 2021
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844021018867

Music Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Service (On-demand Streaming, Live Streaming), By Platform (Apps, Browsers), By End-use (Commercial, Individual), By Content Type, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/music-streaming-market

Background: The effect of music streaming on consumption and discovery
https://denisdoeland.com/english/background-the-effect-of-music-streaming-on-consumption-and-discovery/

» Referenties

Conclusie beste muziek streamingdienst 2024

 • Beste muziek streamingdienst – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst iPhone – Apple Music
 • Beste muziek streamingdienst voor kinderen – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst voor sport – Deezer
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen